Михајло Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 05. 07. 2012 14:59 | Гардијан http://www.youtube.com/watch?v=K5VxEOLD4yU&feature=player_embedded Од 1.22 минута..ја сам се најежио... Лондон – Британски лист Гардијан објавио је на својим страницама видео снимак на коме се види како припадник израелске војне полиције удара малог палестинког дечака за кога извори тврде да има свега 9 година. Видео материјал је уступила израелска организација за људска права Б’Тселем. Први војник дете хвата и чврсто га држи, затим прилази други војник и удара га ногом. Први војник га затим пушта и дете бежи. Снимку је направио Раед Абу Римл који је рекао за израелски лист Yedioth Ahronoth: „Чуо сам викање и видео војника како дечака удара ногом у стомак. Након што су војници отишли, пришао сам дечаку. Био је тако уплашен да се помокрио по панталонама“. Израелска гранична војна полиција се огласила о инциденту, изражавају жаљење, осуђују чин и притом истичу „битно је да се зна да се ради о ванредном случају који не представља активности граничне полиције нити одражава принципе безбедносних снага државе Израел“. Инцидент долази свега неколико дана након што је група истакнутих британских адвоката закључила да је Израел прекршио међународна права због третмана палестинске деце у заточеништву. Актуелни инцидент је само задњи у низу снимљених инцидената који су доспели у јавност последњих месеци. На снимку који је објављен у мају виде се израелски досељеници како пуцају по палестинским сељацима док војска стоји и посматра. У априлу је пак објављен снимак на коме припадник војне полиције удара данског активисту пушком у главу. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Bogu hvala sto sam Hriscanin.Urazumi ih Hriste sine boziji neznaju sta rade. nirvanashop and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Инцидент долази свега неколико дана након што је група истакнутих британских адвоката закључила да је Израел прекршио међународна права због третмана палестинске деце у заточеништву. Замисли, каква коинциденција... kron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Jeste gadno.. Ali zamislimo ovaku situaciju: Posle par recimo vojnih konflikta Srbija je vratila Kosovo, srpska vojna policija čuva granicu prema Albaniji, odatle redovno, pa i deca, pokušavaju da uletu u Kosovo. Još ako jedna obrazovac kao rezervista mora na granicu - ovo je slučaj u Izraelu, tamo su sve rezervisti - sigurno da će džepove da ima punih bonbona za Albance... Ali njihova policija i vojska ne udara samo Arape...Само што је Израел отет од Палестинаца, као када би сада отцепили од Србије Београд са деловима Војводине, Шумадије итд. и направили државу Циганију и цигише из целог света населили у ту државу.P.S. Не мрзим браћу ганције, баш напротив, али њих сам узео за пример зато што су они народ без државе, па је одговарало аналогији... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Израел није "отет" од "палестинаца". Постојала је некада провинција која се звала Палестина у којо су живели разни народи - Арапи, Јевреји итд. Онда је Палестина подељена на Јордан и Израел, при чему су Јевреји добили само око 10% територије. Михајло је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Израел није "отет" од "палестинаца". Постојала је некада провинција која се звала Палестина у којо су живели разни народи - Арапи, Јевреји итд. Онда је Палестина подељена на Јордан и Израел, при чему су Јевреји добили само око 10% територије.Па то је исто, само другачије речено. Откуд УК и САД право да кроје туђе границе преко океана? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Хвала Богу што сам Дверјанин,Образовац,Наш,"честит",Зилота,Артемијевац, постим три пута недељно иако треба само два пута, нисам ко овај грешни Србин што је у косовској полицији издао своју нацију, дајем вазда на тас колико поп заиште, идем редовно у Цркву, не псујем, не крадем, не лажем чак шта више ЈА увек говорим истину, не дружим се са наркоманима и другим пропалитетом, нисам достојан да се увек причешћујем и зато приступам само 4 пута годишње а не ко ови помодни православци сваки дан без поста и исповести, мрзим Јевреје јер су они убили Господа и зато су проклети уосталом сви су они масони... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Па то је исто, само другачије речено. Откуд УК и САД право да кроје туђе границе преко океана? А откуд Турцима право да кроје границе? Фора је у томе да "Палестина" никада није била држава, већ само административна област. Када се распала, онда су народи који ту живе тражили да направе своје државе. Али Арапи нису хтели да дозволе јеврејску државу и дан данас се труде да је униште, па је Израел принуђен да се барни. Што не значи да Израелци некада не претерају са употребом силе, наравно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 А откуд Турцима право да кроје границе? Фора је у томе да "Палестина" никада није била држава, већ само административна област. Када се распала, онда су народи који ту живе тражили да направе своје државе. Али Арапи нису хтели да дозволе јеврејску државу и дан данас се труде да је униште, па је Израел принуђен да се барни.Да ниси ти можда у међувремену прешао у евангелисте диспенсионалисте?Што не значи да Израелци некада не претерају са употребом силе, наравно...Увек ми је било иронично и парадоксално да и након Холокауста и даље постоји јеврејски фашизам... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 @Željko Ako misliš na Mihaila, Mihailo voli Jevreje.. A šta se tiče Srba u kosovskoj policiji, to i jeste problem, te i da samo hoće da pomogne svojim Srbima, ali, hteo ili ne, daje legitimitet kosovskoj "državi".. Не знам ја ништа ја само читам јеванђеље. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Не знам ја ништа ја само читам јеванђеље.Па мислим да нико од овде присутних није антисемита или тако нешто... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Па мислим да нико од овде присутних није антисемита или тако нешто... А зар у јеванђељу не пише "крв његова на нас и на децу нашу !" ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 А зар у јеванђељу не пише "крв његова на нас и на децу нашу!"?А сви апостоли и први хришћани су били шта? Ми хришћани не верујемо у крвни феуд, у вендету (шта нас брига шта је нека бесна руља рекла сама за себе, није им Исус рекао крв Моја на вас и на вашу децу)... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Да ниси ти можда у међувремену прешао у евангелисте диспенсионалисте? Навео сам само неке историјске чињенице. Не знам зашто ме то чини неким тамо секташем... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Навео сам само неке историјске чињенице. Не знам зашто ме то чини неким тамо секташем...Зато што су они ултра-ционисти и ултра-интервенционисти (не кажем да си ти секташ, или циониста, или интервециониста)... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука