RYLAH Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ех сад... Да ја могу да постављам слике, па да кажем шта сам мислио... То је ко у оном вицу кад гинеколог плаче јер је видео да је на споменику колеге кардиолога уклесано срце јер је размишљао шта ће да буде на његовом споменику Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 17:01, Александар Радовановић рече Ех сад... Да ја могу да постављам слике, па да кажем шта сам мислио... То је ко у оном вицу кад гинеколог плаче јер је видео да је на споменику колеге кардиолога уклесано срце јер је размишљао шта ће да буде на његовом споменику Svi mislimo isto greengrin , nema potreba za grafickim pomagalima greengrin. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 16:32, Кирил рече сретнем девојку на веома баналан начин, и након неког времена постанемо јако блиски. имамо сличности, мсм доста тога имамо заједничко. но како контам кроз време, као да ме прави будалом. жао ми је што тако мислим, но љубав је чудо :/ сва срећа па се нисам обавезао њој на верност, јер нисмо ни заједно (заправо, тај однос ни не контам хахахахах) дан пре пријемног за ПБФ, одем код родбине да преспавам. и код њих сретнем једну девојку (дружили смо се читаво поподне) и разумемо се доста. Прелепа је, згодна ту и тамо, паметна је, добра је као особа. једноставно речено, нисам одавно видео такво створење... и баш смо се заготивили. ова друга, кад одем, биће ми ближе и све, а ова прва коју сам упознао ће ми бити даље, и биће теже је видети. избор је најгори... мрзим избор... најгоре се сад осећам :/ шта да радим? sta da radis? -da postis i da se molis bogu, a ne tu za vreme posta da juris zenske i da im se ne obavezujes na vernost. buduci teolog. -.- drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 17:01, Tanja ex Petrija рече nemoj nista da radis cekaj sve ce samo da ti se kaze :D likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Не бих ја ово назвао пат позицијом 4chsmu1 drvce and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 17:44, Ел Нињо рече Не бих ја ово назвао пат позицијом 4chsmu1 HhahahahahahahahahahAHHAHAHAHAhahahahahhahaha el decace, jesi pokvaren Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 17:36, milan.lml рече -da postis i da se molis bogu, a ne tu za vreme posta da juris zenske i da im se ne obavezujes na vernost. a sto ne??? jbt, nece da se sexaju pa sta ako je upoznao devojku, svidjaju se jedno drugom i smuvaju se? ne kapiram sta se menja u vreme posta... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 18:16, petar m рече a sto ne??? jbt, nece da se sexaju pa sta ako je upoznao devojku, svidjaju se jedno drugom i smuvaju se? ne kapiram sta se menja u vreme posta... A otkud ti to Peki znas greengrin greengrin greengrin ? drvce је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 18:16, petar m рече a sto ne??? jbt, nece da se sexaju pa sta ako je upoznao devojku, svidjaju se jedno drugom i smuvaju se? ne kapiram sta se menja u vreme posta... ono sto sam rekao bilo je poluozbiljno. evo sad cu ozbiljno. ako je upoznao devojku jednu pa drugu, i nije ni sa jednom, onda treba da bude sa onom koju zeli, u koju se zaljubio, ili sta vec... a ne da prica kako upoznao jednu pa joj se nije obavezeo na vernost pa moze da ide malo sa drugom... ja se nikad nijednoj nisam obavezao na vernost, ali kad se u neku devojku zaljubim ja znam koja je to devojka,i vernost se podrazumeva. nije bitna daljina, ili sta vec. bitno je biti sa onom koji volis, a ne sa onom do koje je lakse stici. i to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ја нисам имао прилике да се некој обавежем на верност. Ниједна ме није хтела. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 pa ono ne znam al pretpostavljam da nece mada ako i bude nesto, samo napred care greengrin Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 18:23, Александар Радовановић рече Ја нисам имао прилике да се некој обавежем на верност. Ниједна ме није хтела. Ooooo, poor you t4431 greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 18:24, petar m рече pa ono ne znam al pretpostavljam da nece mada ako i bude nesto, samo napred care greengrin slavaaa greengrin greengrin greengrin Oglo је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 18:25, Katarina N рече Ooooo, poor you greengrin greengrin greengrin Нико ме не разуме. Нико ме не воли. Овде пишем као на овој теми, као дајем подршку дечку, а уствари сам љубоморан. То је разлог доласка на форум пре колико сад већ има месеци. Све време сам хтео да питам око враџбина. Наиме, има ли Црква неки обред којим скида враџбине? Јер не могу да верујем да постоји неки разлог за оволику неправду. Ево, овај има две, знам једног што је имао и три девојке до сад, а мене ниједна неће. Не бих волео да се ово схвати као спамовање теме, али како да скинем враџбине које су ми нанете? А, да, пре него што крене ОНАЈ предлог о скидању враџбина, само да кажем да сам се распитао код једног човека што се баш разуме у те ствари, он је бели маг, и рекао ми је да у мом случају тај начин не помаже, али није хтео даље да ми прича без пара. Срђан Шијакињић, Душко Дугоушко, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 On 1. 7. 2012. at 18:30, Александар Радовановић рече Нико ме не разуме. Нико ме не воли. Овде пишем као на овој теми, као дајем подршку дечку, а уствари сам љубоморан. То је разлог доласка на форум пре колико сад већ има месеци. Све време сам хтео да питам око враџбина. Наиме, има ли Црква неки обред којим скида враџбине? Јер не могу да верујем да постоји неки разлог за оволику неправду. Ево, овај има две, знам једног што је имао и три девојке до сад, а мене ниједна неће. Не бих волео да се ово схвати као спамовање теме, али како да скинем враџбине које су ми нанете? А, да, пре него што крене ОНАЈ предлог о скидању враџбина, само да кажем да сам се распитао код једног човека што се баш разуме у те ствари, он је бели маг, и рекао ми је да у мом случају тај начин не помаже, али није хтео даље да ми прича без пара. greengrin greengrin greengrin http://vukajlija.com/ciganke-gatare/97470 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука