Jump to content

пат позиција :/

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ех сад... Да ја могу да постављам слике, па да кажем шта сам мислио...

То је ко у оном вицу кад гинеколог плаче јер је видео да је на споменику колеге кардиолога уклесано срце јер је размишљао шта ће да буде на његовом споменику :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 96
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

On 1. 7. 2012. at 17:01, Александар Радовановић рече

Ех сад... Да ја могу да постављам слике, па да кажем шта сам мислио...

То је ко у оном вицу кад гинеколог плаче јер је видео да је на споменику колеге кардиолога уклесано срце јер је размишљао шта ће да буде на његовом споменику :)

Svi mislimo isto greengrin , nema potreba za grafickim pomagalima greengrin.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 16:32, Кирил рече

сретнем девојку на веома баналан начин, и након неког времена постанемо јако блиски.

имамо сличности, мсм доста тога имамо заједничко. но како контам кроз време, као да ме прави будалом. жао ми је што тако мислим, но љубав је чудо :/ сва срећа па се нисам обавезао њој на верност, јер нисмо ни заједно (заправо, тај однос ни не контам хахахахах)

дан пре пријемног за ПБФ, одем код родбине да преспавам. и код њих сретнем једну девојку (дружили смо се читаво поподне) и разумемо се доста. Прелепа је, згодна ту и тамо, паметна је, добра је као особа. једноставно речено, нисам одавно видео такво створење...

и баш смо се заготивили. ова друга, кад одем, биће ми ближе и све, а ова прва коју сам упознао ће ми бити даље, и биће теже је видети.

избор је најгори... мрзим избор... најгоре се сад осећам :/

шта да радим? :(

sta da radis?

-da postis i da se molis bogu, a ne tu za vreme posta da juris zenske i da im se ne obavezujes na vernost.

buduci teolog. -.-

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 17:36, milan.lml рече

-da postis i da se molis bogu, a ne tu za vreme posta da juris zenske i da im se ne obavezujes na vernost.

a sto ne???

jbt, nece da se sexaju

pa sta ako je upoznao devojku, svidjaju se jedno drugom i smuvaju se?

ne kapiram sta se menja u vreme posta...

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 18:16, petar m рече

a sto ne???

jbt, nece da se sexaju

A otkud ti to Peki znas greengrin greengrin greengrin ?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 18:16, petar m рече

a sto ne???

jbt, nece da se sexaju

ono sto sam rekao bilo je poluozbiljno.

evo sad cu ozbiljno.

ako je upoznao devojku jednu pa drugu, i nije ni sa jednom, onda treba da bude sa onom koju zeli, u koju se zaljubio, ili sta vec...

a ne da prica kako upoznao jednu pa joj se nije obavezeo na vernost pa moze da ide malo sa drugom...

ja se nikad nijednoj nisam obavezao na vernost, ali kad se u neku devojku zaljubim ja znam koja je to devojka,i vernost se podrazumeva. nije bitna daljina, ili sta vec. bitno je biti sa onom koji volis, a ne sa onom do koje je lakse stici.

i to je to.

Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 18:23, Александар Радовановић рече

Ја нисам имао прилике да се некој обавежем на верност. Ниједна ме није хтела.

Ooooo, poor you t4431

greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 18:24, petar m рече

pa ono ne znam al pretpostavljam da nece :D

mada ako i bude nesto, samo napred care greengrin

slavaaa greengrin greengrin greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 18:25, Katarina N рече

Ooooo, poor you

Нико ме не разуме. Нико ме не воли. Овде пишем као на овој теми, као дајем подршку дечку, а уствари сам љубоморан.

То је разлог доласка на форум пре колико сад већ има месеци. Све време сам хтео да питам око враџбина. Наиме, има ли Црква неки обред којим скида враџбине? Јер не могу да верујем да постоји неки разлог за оволику неправду. Ево, овај има две, знам једног што је имао и три девојке до сад, а мене ниједна неће.

Не бих волео да се ово схвати као спамовање теме, али како да скинем враџбине које су ми нанете? А, да, пре него што крене ОНАЈ предлог о скидању враџбина, само да кажем да сам се распитао код једног човека што се баш разуме у те ствари, он је бели маг, и рекао ми је да у мом случају тај начин не помаже, али није хтео даље да ми прича без пара.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 1. 7. 2012. at 18:30, Александар Радовановић рече

Нико ме не разуме. Нико ме не воли. Овде пишем као на овој теми, као дајем подршку дечку, а уствари сам љубоморан.

То је разлог доласка на форум пре колико сад већ има месеци. Све време сам хтео да питам око враџбина. Наиме, има ли Црква неки обред којим скида враџбине? Јер не могу да верујем да постоји неки разлог за оволику неправду. Ево, овај има две, знам једног што је имао и три девојке до сад, а мене ниједна неће.

Не бих волео да се ово схвати као спамовање теме, али како да скинем враџбине које су ми нанете? А, да, пре него што крене ОНАЈ предлог о скидању враџбина, само да кажем да сам се распитао код једног човека што се баш разуме у те ствари, он је бели маг, и рекао ми је да у мом случају тај начин не помаже, али није хтео даље да ми прича без пара.

http://vukajlija.com/ciganke-gatare/97470

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...