Гости Guest - . . .- Написано Јул 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Дакле, свако ђубре може да се стави не би ли се дошло до великих посета? Може и отворено пљување по Патријарху где уредник сајта вређа Патријархово достајанство и свако ко се не слаже са његовим мишљењем скида са сајта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 А погледај кратки елаборат на текст расколничког свештеника Лекића. ПА то кажем на Васељенској нема неког концепта. Лекић је рецимо Акакијевац и мислим да вешто злоупотребљава сајт Васељенсе тв , преко патриотизма фура ту акакијевску причу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Дакле, свако ђубре може да се стави не би ли се дошло до великих посета? Може и отворено пљување по Патријарху где уредник сајта вређа Патријархово достајанство и свако ко се не слаже са његовим мишљењем скида са сајта? То нисам тврдио и то не знам. Али наравно да нама који смо верници и припадници СПЦ да то боде очи. Не знам зашто то раде. Такође не знам ни зашто су Лекићу дали простора на сајту. Могуће је да не знају ко је Лекић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gavrilo44 Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 ... па која је онда ово политика сајта?! Имају ли они уоште политику сајта? Одакле им право да пљују по Патријарху када немају појма о чему се ту ради? Погледајте само какве су паћенике сакупили на сајту? Пљувачина до даске! Зашто? Зато што не схватају смисао Патријархових речи? Па вероватно имају, само је посетиоцима мало недокучива. Ја имам пар идеја на шта они циљају, али лако могу да погрешим па је најбоље да не погађам на слепо.. Генерално су против одређених личности у СПЦ, мислим да им ни Артемије није најдражи, али им је можда блискији од Иринеја. Политички тврде да су јасни: критикују и власт и опозицију. Политички сам сигуран да немају своју опцију, нема кога нису нагрдили од постојећих политичара. Додуше, видим по колумнама да промовишу одређење људе: Светозара Радишића, Саву Штрбца, Бранка Драгаша, Небојшу Катића, Звонимира Трајковића, Олгу Раваси, Бранка Радуна, Александра Павића, итд.. Сви поменути су ван политичке сцене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 А погледај кратки елаборат на текст расколничког свештеника Лекића. Да видео сам то слажем се да је све истина што си написао. То јесте злоупотреба патриотизма у антицрквене сврхе. И то баш тачно тако једне од најжешћих патритоских књига 20-21 века "два метка за павелића" о подвигу Јововића Благоја јунака и четника који је рокно павелића рука му се позлатила. Значи ја сам био затечен кад сам видео ту компилацију и закључак који везе с мозгом нема. Иначе књигу "два метка за павелића" видовдан је објавио на даунлоад секцији пре 6 година . http://www.vidovdan.org/arhiva/getdownload84.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Да ли се Радишић, Драгаш, Радун... слажу са овом пљувачином по Патријарху? Колико знам Радишић и Драгаш су из Двери а г. Бранко Радун је власник сајта Видовдан.орг? Мислим, каква је то папазјанија? Нећу да ми неко продаје рог за свећу. Мислим да екипа из Двери, као и Бранко Радун (овде дуге не знан), треба да се ограде од ове одвратне политике сајта која је, наводно, патриотска. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Па вероватно имају, само је посетиоцима мало недокучива. Ја имам пар идеја на шта они циљају, али лако могу да погрешим па је најбоље да не погађам на слепо.. Генерално су против одређених личности у СПЦ, мислим да им ни Артемије није најдражи, али им је можда блискији од Иринеја. Политички тврде да су јасни: критикују и власт и опозицију. Политички сам сигуран да немају своју опцију, нема кога нису нагрдили од постојећих политичара. Додуше, видим по колумнама да промовишу одређење људе: Светозара Радишића, Саву Штрбца, Бранка Драгаша, Небојшу Катића, Звонимира Трајковића, Олгу Раваси, Бранка Радуна, Александра Павића, итд.. Сви поменути су ван политичке сцене... То су текстови које они преносе са одређених сајтова или блогова . Већина тих писаца не пише специјално за Васељенску. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gavrilo44 Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Јесте извор је Танјуг на Васељенској је вест пренета са Танјуга уз минималне измене. Мислим да чланке преносе веродостојно, али промене наслов и наведу оно што мисле да је најбитније. Наслов чланка није такав на Танјугу и Вестима, али је наслов идентичан ономе што је Иринеј рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Да ли се Радишић, Драгаш, Радун... слажу са овом пљувачином по Патријарху? Колико знам Радишић и Драгаш су из Двери а г. Бранко Радун је власник сајта Видовдан.орг? Мислим, каква је то папазјанија? Нећу да ми неко продаје рог за свећу. Мислим да екипа из Двери, као и Бранко Радун (овде дуге не знан), треба да се ограде од ове одвратне политике сајта која је, наводно, патриотска. Као што рекох то су пренети текстови . Они пренесу нешто наше ми њихово и то је то. Као и што поуке.орг пренесу нешто са Блица или Б92 или обратно. Нема потребе да се поуке.орг ограђују од политике Блица или б92. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Мислим да чланке преносе веродостојно, али промене наслов и наведу оно што мисле да је најбитније. Наслов чланка није такав на Танјугу и Вестима, али је наслов идентичан ономе што је Иринеј рекао. То што сам ја поставио је са видовдана пренето са танјуга зато је наслов такав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Да ли се Радишић, Драгаш, Радун... слажу са овом пљувачином по Патријарху? Колико знам Радишић и Драгаш су из Двери а г. Бранко Радун је власник сајта Видовдан.орг? Мислим, каква је то папазјанија? Нећу да ми неко продаје рог за свећу. Мислим да екипа из Двери, као и Бранко Радун (овде дуге не знан), треба да се ограде од ове одвратне политике сајта која је, наводно, патриотска. Dragas nije iz Dveri, kao sto nije ni sa onima koje je finansirao i pomagao 5. oktobra pa su ga prevarili, a takodje nema potrebe da se mesa u ovu pricu jer veze nema stim Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gavrilo44 Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Да ли се Радишић, Драгаш, Радун... слажу са овом пљувачином по Патријарху? Колико знам Радишић и Драгаш су из Двери а г. Бранко Радун је власник сајта Видовдан.орг? Мислим, каква је то папазјанија? Нећу да ми неко продаје рог за свећу. Мислим да екипа из Двери, као и Бранко Радун (овде дуге не знан), треба да се ограде од ове одвратне политике сајта која је, наводно, патриотска. Колико знам Радишић и Драгаш нису уз Двери, а Радун више вуче на СНС. Да питамо ово троје шта мисле о изјави да би "посета папе Србији била корисна за српски народ"? Ако се Радишић, Драгаш и Радун слажу да папа треба да дође у Србију, онда је ред да игноришу Васељенску ТВ. А шта ако се не слажу са Патријарховом изјавом? Да се ограде од патријарха и СПЦ? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Као што рекох то су пренети текстови . Они пренесу нешто наше ми њихово и то је то. Као и што поуке.орг пренесу нешто са Блица или Б92 или обратно. Нема потребе да се поуке.орг ограђују од политике Блица или б92. Само ћу се цитирати пошто видим да се не капирају неке ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gavrilo44 Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Као што рекох то су пренети текстови . Они пренесу нешто наше ми њихово и то је то. Као и што поуке.орг пренесу нешто са Блица или Б92 или обратно. Нема потребе да се поуке.орг ограђују од политике Блица или б92. Повлачим речено. Када преносе вести са Косова мењају термине па после не знаш да ли је неко то стварно тако изговорио или не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Повлачим речено. Када преносе вести са Косова мењају термине па после не знаш да ли је неко то стварно тако изговорио или не. Као што не знаш да ли је Тачи стварно премијер или је мафијаш . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука