o aca Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 ?? ????? ??? ... ????? ????? !!!! 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha???? ?? ???? ?????? ???! ? ?? ?? ??????? ????????? ?????, ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 medo,zeznuo si se za medalju 0205_whistling 0110_hahaha...ovo je vo a ne krava...baci pogled na "vime" ....a evo i podataka...zove se Čile,ima 9 godina i ginisov je rekorder http://www.unbred.com/biggest-bull.htm Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 8084.gif dada klapklap ?? ??????, ?????? ?? ????????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 medo,zeznuo si se za medalju 8084.gif dada klapklap...ovo je vo a ne krava...baci pogled na "vime" ....a evo i podataka...zove se ?ile,ima 9 godina i ginisov je rekorder http://www.unbred.com/biggest-bull.htm ?? ???????, ?????? ??? ?? ?????? ?????, ???? ?? ??? ?? ???? ???? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ? ???? ??? ?? ????????? ?????? ?? ??? ?? ??????, ? ???? ... ?????????? ????????? ?????? ?? ???????????? ??????? ??????? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ?? ??????, ?????? ?? ????????. ?? ???????, ???? ?? ??????? ?????? ????? ???? ?? ??? ??????? ?? ??????? ??????? ?? ??????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Не знам је ли њој смешно и осуђује ли Јагоду, макар несвесно. Гаравог више нико ни не помиње, народ се скупља око Јагоде, пристижу понуде...ах crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 medo,zeznuo si se za medalju crvenilo crvenilo crvenilo...ovo je vo a ne krava...baci pogled na "vime" ....a evo i podataka...zove se ?ile,ima 9 godina i ginisov je rekorder http://www.unbred.com/biggest-bull.htm ? ?? ????????, ?? ????????... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ?? ???? ?? ?? ??? ?????? ? ??????? ?? ??????, ????? ????????. ??????? ???? ???? ?? ?? ??????, ????? ?? ?????? ??? ??????, ???????? ??????...?? 0442_feel ???? ????? ????? ?? ??????? ??? ?? ????????, ? ??? ??? ?? ??? ????? ?????? ?? ????, ?? ?? 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ?? ???? ?? ?? ??? ?????? ? ??????? ?? ??????, ????? ????????. ??????? ???? ???? ?? ?? ??????, ????? ?? ?????? ??? ??????, ???????? ??????...?? 0442_feel ???? ????? ????? ?? ??????? ??? ?? ????????, ? ??? ??? ?? ??? ????? ?????? ?? ????, ?? ?? 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Ma ne zameram kravi bre, samo se pitam...kakve se misli motaju po glavi one nesre?ne žene...u tekstu lepo piše: "Nezapam?ena tragedija..." 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 па мора мало новинар да ''надува'' догађај 0442_feel а вероватно и да Бог обзнани нездравост претераног везивања за љубимца, како и то уме да се деси 0442_feel надувена крава упрдела пса, мислим стварно клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ?? ???? ???? ??????? ?? ''??????'' ??????? 0442_feel ? ????????? ? ?? ??? ??????? ?????????? ?????????? ???????? ?? ???????, ???? ? ?? ??? ?? ?? ???? 0442_feel ???????? ????? ??????? ???, ?????? ??????? Nekako mi se ovo nadovezuje na temu "Da li se Bog smeje?", mislim da se tako zvala...A ti Medo, ne moraš ?onom na mene, mislim... 0442_feelAdministratore... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Nekako mi se ovo nadovezuje na temu "Da li se Bog smeje?", mislim da se tako zvala...A ti Medo, ne moraš ?onom na mene, mislim... 0442_feel Administratore... 0442_feel ?????! ????? ?? ??? ??? ?????? ? ?????? 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Nekako mi se ovo nadovezuje na temu "Da li se Bog smeje?", mislim da se tako zvala...A ti Medo, ne moraš ?onom na mene, mislim... 1414_feel Administratore... 1414_feel ?????! ????? ?? ??? 0102_laugh ??? ?????? ? ?????? 0202_238 ??? ?? ?? ?? ???? ????? klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ček,jel stekoh utisak da mislite da je ovo stvarno............. 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ?? ???? ???? ??????? ?? ''??????'' ??????? bleh ? ????????? ? ?? ??? ??????? ?????????? ?????????? ???????? ?? ???????, ???? ? ?? ??? ?? ?? ???? ???????? ????? ??????? ???, ?????? ??????? 0102_laugh ?? ???????? ??? ???????? ??????????? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука