Јаков. Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Sića je postao ekskluzivni uvoznik i distributer Marlbora za Jugoistočnu Evropu. Pardon, ne Marlbora nego Netlboksa. Ako ste mogli da zamislite svoj život bez njega, više nećete moći...NETLBOKS Kao stari forumaš i vaš iskreni brat i prijatelj, učiniću vam cenu, i dati posebni popust. Svako ko bude želeo da nabavi za svoju porodicu jedan Netlboks, neka prethodno pošalje Sići PP na ŽRU i dobiće šifru sa kojom će potvrditi svoj identitet i moći će umesto 800.000 €, ovu neverovatnu stvar da kupi za samo 649.999 €. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 чик да видим ко сме хорор на овоме да одгледа клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ма пусти ти хорор... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Cene padaju.. Već su stigle 3 narudžbine na PP.. Drago mi je kada forumaši ŽRU shvate esencijalnost života i kada su u stanju da to i iskeširaju... Zato što su me iznenadili, spuštam još više cenu... 644.999 € za sledećih 5 koji naruče preko ŽRU. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ja ушао у пост пубертетску кризу где се рвем са питањима смисла живота и ово ми је отворило очи и дало одговоре на сва питања. Хвала Сићо <3 Шалу настрану, сјајна ствар. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Чито сам негде да ово у процесору има број 666 и да ће Антихрист преко овога да завлада над људима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Чито сам негде да ово у процесору има број 666 и да ће Антихрист преко овога да завлада над људима. само да знаш, мастурбација суши кичмену мождину RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340817705' post='668246] само да знаш, мастурбација суши кичмену мождину Не ако се обави на старозаветни начин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Не ако се обави на старозаветни начин! јао, да ми је наћи књигу о благословеним позама у сексу клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 А знаш због чега нема књиге? Због тога што је само једна благословена! И само онда када је у сврху прављења деце. И када је у мраку, да се супружници не предају страсти и не распљују пожуду једно у другом. Жена не сме да носи парфем, а мушкарац пре тога не сме да се тушира једно два дана, то је ваљда јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 А знаш због чега нема књиге? Због тога што је само једна благословена! И само онда када је у сврху прављења деце. И када је у мраку, да се супружници не предају страсти и не распљују пожуду једно у другом. Жена не сме да носи парфем, а мушкарац пре тога не сме да се тушира једно два дана, то је ваљда јасно. аха, па лепо мени кажу да се луфтира а не запира ето, ја за све време не смем ни очи да отворим - да не заблудим е да, какве везе има све то са темом? пааа, магична реч је порнић на оном чуду, звонко је крив greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ви сте сви сатанисти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ви сте сви сатанисти. ма шта ти мени ја сам сатаниста, анатема на тебе! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ја мислио на сајнс фикшн. Стално сам несхваћен... Милан Меденица :) and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Има једном да покупим браћу староверце са ових правоверних сајтова, да дођу овде да вас све врате правом путу. И да исхакују сајт да се све ове неправославне теме угуше на најхришћанскији начин. И коначно да преузмем сајт и да себи доделим једно десет иљада амина и узмем статус ЖРУ Диктатор Максимус.... Само још мало... Моје време полако стиже... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука