Jump to content

Da li ste mogli do sada da živite bez ovoga??!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sića je postao ekskluzivni uvoznik i distributer Marlbora za Jugoistočnu Evropu. Pardon, ne Marlbora nego Netlboksa.

Ako ste mogli da zamislite svoj život bez njega, više nećete moći...NETLBOKS

Kao stari forumaš i vaš iskreni brat i prijatelj, učiniću vam cenu, i dati posebni popust.

Svako ko bude želeo da nabavi za svoju porodicu jedan Netlboks, neka prethodno pošalje Sići PP na ŽRU i dobiće šifru sa kojom će potvrditi svoj identitet i moći će umesto 800.000 €, ovu neverovatnu stvar da kupi za samo 649.999 €.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Cene padaju.. Već su stigle 3 narudžbine na PP..

Drago mi je kada forumaši ŽRU shvate esencijalnost života i kada su u stanju da to i iskeširaju... Zato što su me iznenadili, spuštam još više cenu... 644.999 € za sledećih 5 koji naruče preko ŽRU. :)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ja ушао у пост пубертетску кризу где се рвем са питањима смисла живота и ово ми је отворило очи и дало одговоре на сва питања.

Хвала Сићо <3

Шалу настрану, сјајна ствар.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Чито сам негде да ово у процесору има број 666 и да ће Антихрист преко овога да завлада над људима.

само да знаш, мастурбација суши кичмену мождину :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

А знаш због чега нема књиге? Због тога што је само једна благословена! И само онда када је у сврху прављења деце. И када је у мраку, да се супружници не предају страсти и не распљују пожуду једно у другом. Жена не сме да носи парфем, а мушкарац пре тога не сме да се тушира једно два дана, то је ваљда јасно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А знаш због чега нема књиге? Због тога што је само једна благословена! И само онда када је у сврху прављења деце. И када је у мраку, да се супружници не предају страсти и не распљују пожуду једно у другом. Жена не сме да носи парфем, а мушкарац пре тога не сме да се тушира једно два дана, то је ваљда јасно.

аха, па лепо мени кажу да се луфтира а не запира :D

ето, ја за све време не смем ни очи да отворим - да не заблудим :D

е да, какве везе има све то са темом?

пааа, магична реч је порнић на оном чуду, звонко је крив greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Има једном да покупим браћу староверце са ових правоверних сајтова, да дођу овде да вас све врате правом путу. И да исхакују сајт да се све ове неправославне теме угуше на најхришћанскији начин. И коначно да преузмем сајт и да себи доделим једно десет иљада амина и узмем статус ЖРУ Диктатор Максимус.... Само још мало... Моје време полако стиже...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...