Grizzly Adams Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Где сте браћо, како иде зидање? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Dobra ti je fora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 On 20. 7. 2012. at 19:54, Александар Радовановић рече А шта би са старим именом и аватаром? Ништа није било него ме конектовао на поуке преко фејса, свиђа ми се овако. Ако админима није проблем. Стоји ми и ова кул слика са федором :Р А и набио сам доста километтраже на старом акаунту, мало да ресетујем цајгере :Р On 20. 7. 2012. at 20:00, ZvonkoM рече Где сте браћо, како иде зидање? сикрет хендшејк Брате мој са скеле зидарске! Шупље су цигле, слабо печене и малтер нас мало зеза. Ови илуминати не врше редовне доставе и закидају на материјалу.... сад ето због њих морамо да бијемо јаче порезе народу и да их бацамо у дужничко ропство каматама. А и пиво се угрејало..... није више ладно као змија. Ех некад добра стара времена док илуминати нису дошли у игру а ми смо комотно владали светом...... Данас немамо ни за шпијунску опрему у куће које зидамо да уграђујемо. Све је онај луди Миловоје из ложе блудника поинсталирао по женским купатилима по 12 камера трошио да има детаљан преглед из свих углова. Срозало нам се чланство све пропашћемо... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Питање: за шта вам, заправо, служе мачеви? Претпостављам: да оцвикарите главу надзорном архитекти ако почне да тупи. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 On 20. 7. 2012. at 23:05, Иван Недић рече Питање: за шта вам, заправо, служе мачеви? Претпостављам: да оцвикарите главу надзорном архитекти ако почне да тупи. првенствено су служили да најуримо грађевинску инспекцију oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Мачови служу да се прикоље прасенце кад ставимо плочу, а овај Млађа што је мешао малтер иде да купи пиво. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 On 21. 7. 2012. at 2:52, ZvonkoM рече а овај Млађа што је мешао малтер иде да купи пиво. Може Никшићко.. увозно? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Донео сам нов постер за храм! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 10:11, Protagoras рече Ne bih se složio da je kokakola besplatna u masonima. Za članarinu od preko 1000 evra mesečno, mogao bih da pijem kokakole koliko god želim. Е бре Протагоро скроз си нешколовао си се од времена. То је ова комерцијална масонерија, да могу да се сликају па да се хвале код пријатеља. Овде код нас... ми стварно управљамо светом код нас само квалитетан кадар и нема сликувања да нас не провале али има бесплатне кокаколе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Другари, ја ћу мало да се одрекенем форумашења и интернета јер искрено мислим да имам проблем са завишноћу према истима. Ево легнем у кревет данас сам се мајао цео дан и уместо да ми падне на памет шта је било данас и шта би било сутра мени пада на памет шта бих могао да напишем на форуму или как ода саставим неки пост. Тако да ме неће бити неко време, а можда и заувек. Коме требам, имате оставио сам мој фејсбук тамо ... који нећу да бришем али ћу и њега значајно игнорисати. Он ми колико толико има везе са стварним животом т,ј ту су ми браћа, сестре, ближи и даљи пријатељи. Ја доста вас овде готивим и волим али нажалост мораћу да вас напустим као што рекох... и као при сваком раскиду... није до вас.. до мене је :Р Шалим се јесте стварно до мене до моје потенцијалне зависности... а искрено мислим да сам завистан од форумашења иако нисам одрадио ниједан тест мислим да превише времена и пажње као и мисли трошим око и за форуме. Тако да видимо се. Милан Меденица :) and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Масонима од 15-тог степена и више није дозвољено да пишу на форумима да не би одали неку тајну. Када дођу до 30-тог као неки од нас, после могу поново да се јављају. Само да знате о чему се ради... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_Due http://it.wikipedia.org/wiki/P2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 On 17. 8. 2012. at 5:26, Жељко Билбија рече http://en.wikipedia..../Propaganda_Due http://it.wikipedia.org/wiki/P2 Поздрав брате мој масонски. Јел си инфилтрирао католичку цркву или шта? Очекујем оне шифре за приступ папином циплеарнику ускоро... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 On 17. 8. 2012. at 5:26, Жељко Билбија рече http://en.wikipedia..../Propaganda_Due http://it.wikipedia.org/wiki/P2 Поздрав брате мој масонски. Јел си инфилтрирао католичку цркву или шта? Очекујем оне шифре за приступ папином циплеарнику ускоро... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 On 22. 9. 2012. at 2:25, Милосављевић рече Поздрав брате мој масонски. Јел си инфилтрирао католичку цркву или шта? Очекујем оне шифре за приступ папином циплеарнику ускоро... Italijani hapse za pripadnost tajnim drustvima pa i Masonskim. Ovde pisu o tipu koji je bio u masonskoj lozi P2- Propaganda Due. I tu nema nikakve "paranoje" vec presude Italijanskog suda. I taj nije jedini vec je citava "ekipa" tu bila. Tako da sada po stampi povremeno pominju P3, naslednicu loze P2. Tajnog masonskog udruzenja ... A pazi radi se o drzavi italiji, presudi italijanskog suda itd ... stoga malo bolje se informisi ... Masoni postoje i nesto rade, u italiji se tajna drustva krivicno gone ... mogla bi i u srbiji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука