Јаков. Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Q&Q su odlični indijski narodni satovi. I ja imam jedan sa kožnom narukvicom u nekim crno-narandžastim tonovima, šatro sportski model (šta god to značilo). Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Nisam neki pristalica Roleksa, možda zato što mi burazer Lepi Tića nosi isti, pa čisto oponiram. Lepi Tića ima neki standard u odevanju i životu, koji je meni odvratan. Cipele Guči, pantalone farmerke Novi Pazar, majica Fruit of d Lum, cvikeri tamni kineski, Roleks časovnik i zalizana kosa. Žene crne i žute, a kola marke roleri. Nit nosi brke, nit je zaista lep, a cenim i da ga ljudi smatraju u principu seljakom. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 On 23. 6. 2012. at 19:26, Лепи Сића рече Nisam neki pristalica Roleksa, možda zato što mi burazer Lepi Tića nosi isti, pa čisto oponiram. Lepi Tića ima neki standard u odevanju i životu, koji je meni odvratan. Cipele Guči, pantalone farmerke Novi Pazar, majica Fruit of d Lum, cvikeri tamni kineski, Roleks časovnik i zalizana kosa. Žene crne i žute, a kola marke roleri. Nit nosi brke, nit je zaista lep, a cenim i da ga ljudi smatraju u principu seljakom. Ја сам дакле лепи тића. Елем ја имам фејкчину дејтоне. Ролекс стварно има прелеп дизајн. Мада је то ипак идаље за широке народне масе каквих сатова има. За цену једног ролекса може да се купи половни голф. За цену неких сатова може да се купи нови мерцедес.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 ovoga fossila "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Лепи Тића фрајер без покрића. Лепи Сића спектар мишића незамисливог торзића и два моћна брчића, на крилима супер бајсића фура кроз центар градића. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 On 23. 6. 2012. at 18:21, Александар Радовановић рече Сићо, де направи неко гласање, баш ме интересује да ли људи више воле аналогне или дигиталне. Мени су аналогни без премца, али ме стварно интересује. Ево сад видех и оца Ивана да носи дигитални, па ме још више заинтересовало. Dodato, ako vam se ne svidja, moz` da se zalite ministarstvu za turizam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Најбољи однос цена/квалитет: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Иначе, не могу да схватим зашто су ти аналогни маркирани сатови (фотографије изнад и слични) толико популарни... гломазни су, врло скупи, непрактични, нису чак нешто ни лепи... без увреде. За разлику од њих, овај дигитални Casio има и могућност аларма, звоно на сваки сат, датум и дан, и плус је танак, једноставан, лаган и квалитетан, тачан, и ок цене од ~10$. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 On 15. 2. 2013. at 16:52, Srdjan рече Иначе, не могу да схватим зашто су ти аналогни маркирани сатови (фотографије изнад и слични) толико популарни... гломазни су, врло скупи, непрактични, нису чак нешто ни лепи... без увреде. За разлику од њих, овај дигитални Casio има и могућност аларма, звоно на сваки сат, датум и дан, и плус је танак, једноставан, лаган и квалитетан, тачан, и ок цене од ~10$. Питање укуса и одређеног стила који изградиш за себе. Мени су дигиталци ружни, ма колико да коштају, а кад видим леп аналогни сат, одушевим се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 On 23. 6. 2012. at 19:19, Милосављевић рече Meni je do letos bila odvratna i pomisao na njih zbog price i lifestyle koji kod nas ide uz njega "kamioni, avioni, sponzoruse" i ostali primitivizam. Medjutim primetih ga na ruci svoje drugarice i moram priznati da je izuzetno lep. Skupa igracka oko 8000e ako se ne varam!? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 I ja vise volim analogne i vlasnik sam jednog BREIL-a .... "don't touch my Breil" http://www.breil.com/it-IT/prodotti/orologi/ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Генерално Талијани праве најлепше сатове, макар у овом ценовном разреду који ја могу да приуштим. И Брил су до скоро били прелепи, ал почели ове нове серије нешто много да буџе и да експериментишу са бојама свакаквим, не знам на шта ће то да им изађе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Festina Model #: Model 16044-7 Само је овде слика мало бледуњава, плус овај гумени може да се замени кожним (добија се у комплету)... Прилично задовољан... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Уај нот Зоидбрг - oдносно Ај Ли: http://eye.li/stream/watches Шта кажете? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука