Margareta Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 O, što ja volim da laprdam po forumima, blogovima. To nikoga i ne zanima uglavnom, al' ja laprdam, laprdam dok sve ne oteram. Razmišljajući o čemu ću da vam laprdam ovde, smišljah se između sveže položene anatomije, razgovora o knjigama ili nečeg trećeg. Dobili ste nešto treće. Naime, ja imam 9 životinja! (trebalo mi je sigurno 60 sekundi da prebrojim,i morala sam 3 puta da ponavljam da vidim da l' nisam nekoga zaboravila!) Tako da ću vas daviti njihovim dogodovštinama, ujedno i malim savetima, jer je svako od njih specifičan(specifična rasa, specifično poreklo, ili specifična bolest.). U suštini, svi su budale teške. Juče mi se zeka razboleo. Bili smo i kod doktora, dobili smo i 4 boce. Brinem se, a niko me ne razume. Kako ja da nadobudnoj, matoroj baba-Kurani iz mog komšiluka objasnim da moj zeka nije ni za paprikaš ni za gulaš, i da ga ne gajim zato? Zaboga, pa on je mali beli zeka sa plavim okicama i crnim kreonom oko njih. Zeka mi je na dijeti. Dva dana sme samo da pije vodu, a ne sme da jede ništa. A kao za inat, on pokušava da se dočepa šargarepice, a vodu neće da okusi. Ubrzo nakon što sam ga dobila, nije mi bilo jasno kako sam ja živela bez zečeva. Svaki dan- cirkus. A onda sam pročitala da njih koriste u Nemačkoj po staračkim domovima i psihijatrijskim ustanovama da bi pomogli onima koji boluju od depresije da malo živnu... kažu, da se malo angažuju...a zeke su tako slatke i odmah imate utisak da MORATE da se brinete o njima. Medeni su. Moj Coco Chanel je izvor zabave za komšijske babe koje dođu kod moje babe na kafu. Raskokodaču se sa njom toliko da ja ne mogu da spavam. A onda se on popiški na nekoga i zabava bude gotova, i ponovo ga vrate kod mene u sobu. On mi je pomogao da shvatim koliko je život bez kablova jednostavan. Nemam ni jedan jedini kabal na vidiku. Što nisam sklonila, on se pobrinuo za to- pregrizao a onda izgrizao. Ubio boga u njima. Nabavite zeku, i vaš život se menja iz korena. P.S. Razmišljam da mu nabavim curicu. Mačići su bili zanimljivi dok su bili mali, al' sad svako ima po pola kile, i kad krenu da naskaču na njega i da mu žvaću uši, plašim se da neće ništa od njega ostati. P.P.S. Zove se Coco Chanel jer su meni rekli da je žensko. A onda su, nakon par meseci, mojoj srećici, mojoj lepotici curici porasla jajca... Već se navikao na ime, tako da ima par nadimaka da baš ne bude gay zec... Ignjatije, R.Žiskar, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Jao, što volim teme o životinjama, obožavam životinje. Ja već dugo imam mačke i to uvek imam više njih. Najviše volim Vesu (koja je inače žensko) ima deset godina i prava je faca. Njoj niko ništa ne sme, glavna je i zavodi red, kad se neko potuče, ona momentalno reaguje i nema više tuče. Tuđi mačori smeju da nam se šetaju po dvorištu, ali samo po njenim pravilima. Kad počnu da diraju naše mačore-fajront. Nadam se da se ne ljutiš što sam ti upala na temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Opušteno Ja imam Mazu i dva mačeta- imali smo 5, pa smo poklonili ... Maza je maine coon (http://simplycatbreeds.org/images/maine-coon1.jpg)- jako liči maci sa slike, a bebe su mešanci. trenutno se jedan penje na zavesu-stigao je do polovine, a curica drema ispod klime... A Maza je divljakuša, dobila je ime Maza jer se mazila prva 3 dana...kad je skontala da je već volimo, podivljala je i pohisterisala. Zanimljivo je to što se Maze 90% muškaraca koji uđu u našu kuću-PLAŠI! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 A gde su u ovoj celoj priči Turci, a pogotovu me interesuje šta je sa malim Mujicom ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Mali Mujica mogu da budem ja Doduše, ne ličim baš na Mujicu, a nisam ni mala... Šalim se, videla sam da sad svi stavljaju svoje ŽRU dnevnike, blogove, a meni dobro dođe da mogu negde da laprdam Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука