Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:07, Драшко рече novinarka b 92 Elza Gahter "kako cete postupati sa LGBT proevropskom strujom?" По кратком поступку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:08, Mironosica рече ali moraš i ime da promeniš u Čiča Željko ! :D Име ће бити баш онакво какво је и име ове теме, значи нема више ЖРУ сад је само Ж.. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:09, Жељко рече Име ће бити баш онакво какво је и име ове теме, значи нема више ЖРУ сад је само Ж.. nisam mislila na ime foruma , već na tvoje ime :D Баба је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:12, Mironosica рече nisam mislila na ime foruma , već na tvoje ime :D Добра фора Ал шта ћу сад сам заокупљен само форумом, немам више времена за себе, потпуно сам разапает, знаш већ и проче... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:13, Жељко рече Ал шта ћу сад сам заокупљен само форумом, немам више времена за себе, потпуно сам разапает, знаш већ и проче... vidim , već menjaš izgled foruma :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:51, Жељко рече Како? pročitaj moj status ( ne o sarmama i ćeten alvi , već ovaj zadnji ) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Мораћу да видим са мојим техничким о чему се ради... чек па ја немам техничког... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:04, Жељко рече Мислим шта да вам кажем... Неће више бити никаквих измена на сајту, чшв размишљам да вратим првобитни изглед. a šta podrazumjeva prvobitni izgled? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 22:11, kordun рече a šta podrazumjeva prvobitni izgled? Аха нашо сам техничког. Тако брате ем србенда ем технички, доста ми је било ових метиљавих неолиберала техничких уредника па кад им кажеш ајд ово ајд оно а они ома почну да машу празним новчаником, мош мислити као неки либерализам ово оно капитализам ово оно рад, време, новац и то... бзвз verum est in beer and Столе је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 22:19, Жељко рече Аха нашо сам техничког. Тако брате ем србенда ем технички, доста ми је било ових метиљавих неолиберала техничких уредника па кад им кажеш ајд ово ајд оно а они ома почну да машу празним новчаником, мош мислити као неки либерализам ово оно капитализам ово оно рад, време, новац и то... бзвз QQ verum est in beer and Баба је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 22:19, Жељко рече Аха нашо сам техничког. Тако брате ем србенда ем технички, доста ми је било ових метиљавих неолиберала техничких уредника па кад им кажеш ајд ово ајд оно а они ома почну да машу празним новчаником, мош мислити као неки либерализам ово оно капитализам ово оно рад, време, новац и то... бзвз :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 22:26, kordun рече Молим техничког да се не смеје већ да помогне Мироносици око њеног изгледа форума :bleh: Столе, Драшко, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 22:19, Жељко рече србенда Како кад ћирилицу није инсталиро` Jelena 76, Mironosica, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука