Jump to content

Препоручена порука

On 5. 11. 2013. at 17:16, МилошБГ рече

Ja zamisljam Cara Lazara kako tera Milosa Obilica i ostale da idu na izbore koje organizuje car Murat i govori im da glasaju za Vuka Brankovica u suprotnom da ce ih smatrati izdajicama roda svoga.

Како год у овој ситуацију да замишљаш Цара Лазара размишљаш заправо телесно а не духовно.

Подели на овим сајтовима

Па то је проблем, јер то није Завет.

Ми заправо само симулирамо Завет.

То значи радимо онако какозамишљамо да је Завет. Међутим то није Завет.

Није Завет увек ићи распорити Мурата. Јер и Стефан Високи је био у Завету али није нападао Турке...

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2013. at 12:10, Гост рече

drazamihailovic-nakrstus.jpg

jesi li je citao mozda?

Нисам читао. Мислим давно сам читао било шта о другом светском рату и ЈВуО. Једно време је била поплава те и такве литературе и тад сам престао да читам јер је буквално свако почео о томе да пише.

Јел има негде не нету да се скине или тако нешто?

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2013. at 11:46, Жељко рече

Нигде не видех да је ико бранио комунисте... Али је бранио став да су се и партизани борили за слободу ове земље... И да нису зликовци били, барем не сви и да нису сви били комунари идеолошки испраних мозгова... А таквих је прича и коментара било...  

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2013. at 12:19, Гост рече

@Жељко

ne verujem,  ne znam,  nisam proveravala jer je skoro izasla.

Uzela bih je za poklon nekome  ko je cepidlaka kad je sitorija u pitanju :))) , pa me interesovalo tvoje misljenje ako si je procitao

Питај Самарџића, не верујем да је њему промакло:

https://www.pouke.org/forum/topic/29974-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%83-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%9F%D0%B8%D1%9B%D1%83/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...