Марио Токовић Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 То је серија о Сандокану и Маријани.Епска прича о јунаку који је и Чак Норис,и Стивен Сигал и Шварценегер и Брус Ли у једном човеку. Све данашње серије не могу да се пореде са популарношћу ове. Сва деца су имала мачеве и желела да буду Снадокан. А за Маријане смо сазнали касније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 znam ja ko je Sandokan :D ,gde se njega seti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 On 18. 6. 2012. at 22:40, Tanja ex Petrija рече komarciiiiiiiiiii :mad: :mad: :mad: :mad: BUHAHAHHAHAAAA :lol: :lol: https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 On 20. 6. 2012. at 14:07, GeniusAtWork рече BUHAHAHHAHAAAA :lol: :lol: dve noci vec ne spavamo zbog njih !!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 On 20. 6. 2012. at 14:07, Tanja ex Petrija рече znam ja ko je Sandokan :D ,gde se njega seti ? Гледао сам скоро инсерте на Тв-у. Сцену када га бацају из брода у сред океана. Он испружи прст,оцени где дува ветар.И крене да плива.Непоколебљиво. И наравно спасе се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 "Operi me" umetnost Prljavi automobili i njihovi prozori prekriveni debelim slojem fine prašine poslužili su uličnom umetniku Skotu Vejdu (Scott Wade) kao podloga za brojna slikarska dela. Skot je činjenicu da živi u blizini prašnjavog puta čiju podlogu čini mešavina krečnjačke prašine, šljunka i gline iskoristio kao inspiraciju za neobičnu slikarsku tehniku. Naime, automobili koji prolaze ovim putem svojim kretanjem podižu u vazduh neku vrstu fine bele prašine koja se zatim taloži na njihovim staklima. Posmatrajući svakodnevno prljava vozila, talentovani Skot došao je na ideju da ona mogu poslužiti i kao slikarsko platno. Tako je nastala nova vrsta ulične umetnosti čiji je vek trajanja do prvog sledećeg pranja automobila: Драшко је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Ти свираш виолину? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 On 20. 6. 2012. at 21:17, ZvonkoM рече Ти свираш виолину? ne није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Онда волиш виолину, ту смо исти... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 volimmmmmmm ali najvolijem violoncelo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ovo na slici je violončelo Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Je li ovo tema za kukanje? Danas sam posla u kupovinu sandala i zavrsila sa parom cipela u kesi ... opet "nemam" sta da obujem ... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 On 20. 6. 2012. at 21:24, tamo neko рече ovo na slici je violončelo jeste није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 On 20. 6. 2012. at 21:26, Таша рече Je li ovo tema za kukanje? Danas sam posla u kupovinu sandala i zavrsila sa parom cipela u kesi ... opet "nemam" sta da obujem ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука