Jump to content

Препоручена порука

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

U subotu ,vrteći kanale , videh tri različita takmičenja u pevanju . Lepo pevaju ta deca ,šteta što većina peva narodnjake 

A sa nedeljom je već druga priča . U jednoj emisiji ljudi imitiraju druge , u drugoj jedan novinar , jedan analitičar i jedan pisac ćute u izlaganju gospodina GA , koji kaže da ništa nije poskupelo i da će do kraja 2016. zemlja "procvetati ", a treća emisija se dešava na otvorenom jer televizija ne poštuje ugovor .

Dok tenkovi ruiniraju asvalt na ulicama grada , postavljam sebi razna pitanja , a najčešće pitanje je " Ko je ovde lud ? "

Uvek dobijam isti odgovor : JA ! 

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

Невена Зец као онаква и њен дневник као такав, су ме инспирисли да оставим пост као никакав. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Дана када је српска престоница ослобођена од нациста Београђани ће се подсетити кроз низ културних и меморијалних догађаја. Највећи догађај биће скуп у „Комбанк арени“ заказан за 19. октобар, који ће режирати глумац и редитељ Драган Бјелогрлић               http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE.395.html:511574-%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-20-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0

samo što nije Arena , već Sava Centar 

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2014. at 16:34, Млађони рече

Шта је програм шта има ? 

hmmm

ja ga zovem spektakl , neki to zovu slet , a neki priredba

biće na rts 1 prenos 

dajem ti slobodnu volju da to nazoveš kako god želiš :D

inače , događaj je trebao da bude danas , ali kad su čuli da Vlada ne može da stigne na isti , pomerili su ga na 19.10.

:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...