Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 feeble and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 nana, Sanja Т., Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 intuicija kao takva jako intresantna pojava Млађони, Иван Ивковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 izvor Драшко and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 U subotu ,vrteći kanale , videh tri različita takmičenja u pevanju . Lepo pevaju ta deca ,šteta što većina peva narodnjake A sa nedeljom je već druga priča . U jednoj emisiji ljudi imitiraju druge , u drugoj jedan novinar , jedan analitičar i jedan pisac ćute u izlaganju gospodina GA , koji kaže da ništa nije poskupelo i da će do kraja 2016. zemlja "procvetati ", a treća emisija se dešava na otvorenom jer televizija ne poštuje ugovor . Dok tenkovi ruiniraju asvalt na ulicama grada , postavljam sebi razna pitanja , a najčešće pitanje je " Ko je ovde lud ? " Uvek dobijam isti odgovor : JA ! Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Невена Зец као онаква и њен дневник као такав, су ме инспирисли да оставим пост као никакав. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 prođe i vojna parada od sutra probe za proslavu 20.10.2014. sava centru ај ам каминг !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Каква прослава? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 On 16. 10. 2014. at 16:15, Млађони рече Каква прослава? 20. oktobra 19.10. u Sava Centru Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Цитат Дана када је српска престоница ослобођена од нациста Београђани ће се подсетити кроз низ културних и меморијалних догађаја. Највећи догађај биће скуп у „Комбанк арени“ заказан за 19. октобар, који ће режирати глумац и редитељ Драган Бјелогрлић http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE.395.html:511574-%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-20-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0 samo što nije Arena , već Sava Centar Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 On 16. 10. 2014. at 16:21, Nevena Zec рече 20. oktobra 19.10. u Sava Centru Шта је програм шта има ? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 On 16. 10. 2014. at 16:34, Млађони рече Шта је програм шта има ? hmmm ja ga zovem spektakl , neki to zovu slet , a neki priredba biće na rts 1 prenos dajem ti slobodnu volju da to nazoveš kako god želiš inače , događaj je trebao da bude danas , ali kad su čuli da Vlada ne može da stigne na isti , pomerili su ga na 19.10. Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука