Mironosica Написано Децембар 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 pa sad ..... kad se mora nije tesko ! :D Oglo, Таша and pink panter је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Тема о кукању? :) ОК: http://youtu.be/KmY_MBP4KmE Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 pink panter and Oglo је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 muci me jedno pitanje : da li ljudi daju drugima onoliko koliko oni traze od svog zivota ? Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 gavrosaurus and Oglo је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 svet bi sigurno bio lepši da se svi vole i da je sve super zašto nije tako ,ja to ne znam ,ima ko zna ali mi je muka više od suvoparne teologije bez ljubavi i razumevanja svet je pun osudjivanja ,mržnje i besa e ja ne želim tako da živim !!!!!!!!!!!!!! jel postoji neka šansa da se volimo ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Ne bih da te bedacim, ali tesko ... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 On 27. 1. 2013. at 23:45, Таша рече Ne bih da te bedacim, ali tesko ... vrlo sam toga svesna nema bedačenja samo malo sve to boli .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 On 27. 1. 2013. at 23:40, Mironosica рече svet bi sigurno bio lepši da se svi vole i da je sve super zašto nije tako ,ja to ne znam ,ima ko zna ali mi je muka više od suvoparne teologije bez ljubavi i razumevanja svet je pun osudjivanja ,mržnje i besa e ja ne želim tako da živim !!!!!!!!!!!!!! jel postoji neka šansa da se volimo ? st. Tadej kaže da kad bi svako krenuo od sebe, imali bi raj na Zemlji Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 ovce čuva ,pesmu peva ..... QQ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 jedna od mojih želja je da pevam u kafani ne pevam tako dobro ali to mi je želja i pevala bi (izmedju ostalog ) ovu pesmu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 pa ovo nije za kukanje, ovo je za trupanje. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Nije me bilo , ne znam da li ce me biti ,bitno je da je ljubav tu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука