Mironosica Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 meni se sviđa drugačija je od ostalih , rađena je u kratkoj formi ali ukusi su različiti naravno ljudima u mom okruženju se sviđa Баба је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Ovo je jedna od mojih omiljenih serija. Naravno pre svega zbog velikog meštra Mikija :P i prelepe hrvatice, koja sasvim dobro priča beogradski jezik. Svi su vrh, a posebice je zanimljiv dijalog i između Mikija i pacijentice koju glumi njegova supruga u stvarnom životu. Težak profesionalizam. Ne da se ni naslutiti da su oni privatno povezani. ............... Nego da počnem da qkam... 1. Sledeći predsednik Sjedinjenih Država, biće belac 99 % 2. Odavno nisam čuo neko dobro proročanstvo. Od vremena Kleopatre, Trgovčevića i vidovite Zorke, ovi domaći proroci naskroz propadoše. Ima ih, ali nisu to više takve zvezde, niti pogađači. Onaj Milan Tarot je šarlatan, samo unižava profesiju 3. Ova zima baš je mlaka. U redu je to zbog štednje ogreva i prijatnosti, ali zima je zima. Da bi bila ladna i da bi malo očistila smog. Uaa za blagu zimu!!! 4. Video sam jednog našeg uticajnog modnog kreatora u Merkatoru. Užas živi kako se oblači. Kao neki fol kežual stil, farmerice, kanađanke, i kožnjak, a personaliti zero (0) - ništica. Mislim gospodo... nije stvar ni u odelu, već u vama. ccccc. Ja bih i u opanci bio gospodin, a neko i u smonking liči na pijačara. 5. Smorio sam se od filmovi i serijali. Ne znam ni šta gledam na TV, kad i onako sve sa interneta kupim i jutjubišem se. Zašto plaćam pretplatu, nije mi jasno. QQ Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 On 17. 1. 2014. at 20:37, Mironosica рече imala sam serija je išla pre par godina na Foxu sad je repriziraju na Prvoj И како ти се чини? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 On 17. 1. 2014. at 22:57, Vlada Lambada рече 5. Smorio sam se od filmovi i serijali. Ne znam ni šta gledam na TV, kad i onako sve sa interneta kupim i jutjubišem se. Zašto plaćam pretplatu, nije mi jasno. QQ Плаћаш претплату? Није ми јасно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 On 18. 1. 2014. at 12:56, Жељко рече Плаћаш претплату? Није ми јасно... Nostalgija. Баба and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 On 18. 1. 2014. at 12:55, Жељко рече И како ти се чини? rekla sam ti meni se sviđa smiley-dance007 Баба је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 http://youtu.be/7KKyEMAh0ec Столе је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Цитат Дуња and feeble је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Једна (с)нежна у инат киши. https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF/538003046224732?id=538003046224732&sk=photos_stream Данче*, Драшко, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 verum est in beer and Олимп је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2014 najvolijem da se doteram kad krenem u grad Баба, Данче*, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 14. ♡♡♡ Олимп је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Počinje film : glumica u ručno pravljemim cipelama (suvim ) počinje da nogom lupa po bari .... Prva pomisao : koliko cipela su imali za taj kadar ? Ufff Bedo bedina Баба and Trifke је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 On 15. 8. 2014. at 20:13, Mironosica рече najvolijem da se doteram kad krenem u grad Divni su.Htedoh da ih kupim letos. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2014 On 29. 8. 2014. at 22:28, Таша рече Divni su. Htedoh da ih kupim letos. Divni i udobni ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука