Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Ево једне теме за Ваше креативне идеје! Пало ми на памет да имамо овакву тему са Епископима наше помесне цркве и одмах сам кренуо да проналазим лепе фотографије! За поједине Архијереје једва сам се одлучио које да одабарем од силних и прелепих слика, а било је и оно супротно, за поједине Епископе намучио сам се само тако, једва да сам и једну пронашао али некако сам успео. План ми да ти постери буду у једнолични (што ће те и видети како), па зато сам поједније Архијереје у тим положајима, покретима, позама...једва проналази или узео сам нешто што је слично већини! Праостављаћу по редоследу - диприху како је ко хиротонисам на нашем и енглеском језику, ради страних посетиоца или чланова нашег форума а верујем да их има и када све то одрадим касније ћу правити и на још неком језику. Па да полако кренем, а и Ви! Ромејац, Скопљанац and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bgpj, Ромејац and Скопљанац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bgpj, Ромејац and Скопљанац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Скопљанац and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Скопљанац and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Ромејац, Скопљанац and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bgpj, gandalf and Скопљанац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Одлична ти је тема! likefaceeeeeeee 4869 bgpj, Скопљанац and gandalf је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука