w.a.mozart Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Da li mi se čini ili pojedinci koji za sebe tvrde da su pravoslavci vrlo često na internetu prete batinama i još kažu da će batine da otrezne odredjene grupacije ekumenista,kvaziteologa,raskolnika,unijata itd. Jednom mi je jedan prijatelj rekao da će sve ovo oko raskola možda kulminirati tako što će neko sa -jedne strane- istući ili možda čak i ubiti nekog sa -druge-strane... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Веома могуће... они такве склоности показују одавно. Но, шта ће постићи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 То су обично само кукавице којима интернет служи за лечење фрустрација. Ипак, требало би те ствари пријављивати полицији. Јер има ту разних пацијената... Sophrosyne, Crveni Baron, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bulažnjenje... LOL DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Da li mi se čini ili pojedinci koji za sebe tvrde da su pravoslavci vrlo često na internetu prete batinama i još kažu da će batine da otrezne odredjene grupacije ekumenista,kvaziteologa,raskolnika,unijata itd. Jednom mi je jedan prijatelj rekao da će sve ovo oko raskola možda kulminirati tako što će neko sa -jedne strane- istući ili možda čak i ubiti nekog sa -druge-strane... Ja сам чуо да су претње батинама преко интернета једна од најделотворнијих мантри за цеђење бубуљица. Значи - и оно што силва(на) метод није успео да реши, претње батинама под синдромом ограде сигурно односе кô руком. Сад, не знам да ли је истина, али тако сам чуо... Неки кажу да користи и за скидање брадавица. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 bulažnjenje... LOL И ја сам то данас приметио... Полако почиње трансформација w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 LOL RYLAH, Mилена КШ, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 не капирам, ко да друга страна никад није ником претили истим? то је само одраз фрустрације да неког не можеш да убедиш речима, па би му песницама исписао и утиснуо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 ja ne znam za ljude sa našeg foruma i slične njima da prete batinama... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 ja ne znam za ljude sa našeg foruma i slične njima da prete batinama... није поента да оптужујем, већ да свако има границу трпљења и слабост а да свако од нас (мислећи и на "петрове" и на "павлове") није баш ни обдарен крилима ал да верује да ради богоугодну ствар. не релативизујем, ал не оправдавам ни нешто што је само (можда) изостало да буде и написано или изречено. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Ih , pretnje batinama , meni prete da ce da me ubiju ja sam batine prevazisao odavno . Elem, ne prete samo ostrasceni vernici , prete svi , narod je odlepio totalno a u internet komunikaciji se gubi osecaj za realenost i pravu tezinu onog sto se govori. Naravno , ludaka koji preti da ce da me ubije sam prijavio jer je bio ljubazan da ostavi podatke sa sve brojem telefona pa neka se sa njima objasnjava a na ostalo ne reagujem , "sto kaze narod pas laje , vetar nosi " Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука