ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ово прелази у измотавање. Ток Дунава је међународни пловни пут. Понтони....хајте молим вас! Два километра везаних очију?!? Ма немогуће.... Ајде онда дај решење, шта да се уради ? Шта би било кад би мост одједном пао (сећам се да се у Америци пре пар година много млађи и солиднији мост од Панчевачког у секунди урушио) ? како би се обезбедило прелажење са једне стране обале на другу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Znas li ti koliko su stari mostovi na Seni u Parizu? Не знам, реци ми. Знам да овај наш чак није ни, како кажу, "примљен" тј. није ни требао да буде пуштен у употребу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Renoviranjem. Ojacavanjem. Redovnim odrzavanjem. Onako kako radi ceo svet. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ово прелази у измотавање. Ток Дунава је међународни пловни пут. Понтони....хајте молим вас! Два километра везаних очију?!? Ма немогуће.... Чекај, јел битније да свакодневно људи прелазе са обале на обалу (јер на једној живе,на другој раде, јер су све главне институције на једној обали...) или пловидба бродова, међународних ? Мени и већини људи са леве обале Дунава је приоритет ово под један . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Renoviranjem. Ojacavanjem. Redovnim odrzavanjem. Onako kako radi ceo svet. Јеси ти видео Панчевачки мост ? Јеси видео потпорне стубове ? Сваке године само лицкају "чешљеве". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ово прелази у измотавање. Ток Дунава је међународни пловни пут. Понтони....хајте молим вас! Два километра везаних очију?!? Ма немогуће.... jeste prelazi u izmotavanje zahvaljujuci tebi i zeljku bilbiji Znas li ti koliko su stari mostovi na Seni u Parizu? jel znas ti koliko ima mostova u parizu ? i da li su svi pusteni za saobracaj? ovde postoji samo jedan most prema Pancevu : koji se raspada ! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ајде онда дај решење, шта да се уради ? Шта би било кад би мост одједном пао (сећам се да се у Америци пре пар година много млађи и солиднији мост од Панчевачког у секунди урушио) ? како би се обезбедило прелажење са једне стране обале на другу ? Да поновим питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 ovde postoji samo jedan most prema Pancevu : koji se raspada ! sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Znaci resenje je da srsusimo i taj jedan .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Znaci resenje je da srsusimo i taj jedan .... Решење је да се тај мост затвори за саобраћај ПРЕ него што се деси трагедија и изгине силан народ који се у тренутку урушавања нађе на мосту !!! Боље то него тродневна жалост у Србији и онда "решење проблема". Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 И не разумем шта то код тебе изазива толики смех ?! У таквој ситуацији где су људима свакодневно главе у торбама ?! Ало... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Znaci resenje je da srsusimo i taj jedan .... vidis kako ti pogresno zakljucujes Just_Cuz_19 znaci resenje je da se izgradi novi most ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 И не разумем шта то код тебе изазива толики смех ?! У таквој ситуацији где су људима свакодневно главе у торбама ?! Ало... Hajde proguglajte malo i nadjite mi slucajeve da su negde srusili most a da nije bio u pitanju rat .... ... i koliko ima takvih slucajeva? Jeste li skoro culi da je u Evropi negde srusen neki stari most? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Republički plan kretanja Beograd-Pančevo za 2020. godinu: gringrin gringrin Crveni Baron and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 vidis kako ti pogresno zakljucujes znaci resenje je da se izgradi novi most ! A sa ovim sta ce biti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 A sa ovim sta ce biti? kako sta ce biti ? nista ostace tu ,ali mu je potrebna jedna vrlo ozbiljna restauracija није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука