Гости Guest Написано Јун 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 понедељак, 04. јун 2012, 21:20 -> 22:00 Николић код патријарха Дошао сам да тражим благослов и савет о томе шта чинити у тешким временима, изјавио председник Србије Томислав Николић после састанка са патријархом Иринејом. Председник Србије Томислав Николић изјавио је вечерас после састанка са поглаваром Српске православне цркве, патријархом Иринејом, да је од њега дошао да тражи благослов и савет о томе шта чинити у тешким временима. ВИДЕО: Изјава Томислава Николића "Времена су тешка, савет није на одмет. Надам се да ће и они који треба да формирају владу затражити савет од мудрих људи", рекао је Николић новинарима испред Патријаршије у Београду, након састанка са Иринејем. Николић је изразио наду да ће нова српска влада убрзо бити формирана. "Србија губи драгоцено време. Надам се да ће ово бити последња недеља у којој Србија губи време и да ће код мене доћи они који имају парламентарну већину и да ће ми омогућити да им дам мандат", рекао је Николић. Николић је упозорио и да грађани Србије не би имали разумевања за политичаре у случају да они не успеју да се договоре о новој влади. "Грађани неће имати разумевања за људе који се тим послом баве, ако га не обаве", рекао је Николић говорећи о преговорима политичких странака о новој Влади Србије. ИЗВОР Ignjatije, Zayron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Лепо за промену Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Nebil što pametno čuo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 A dobar je Toma.Kaže srčanije su mi u Sarajevu čestitali nego neki u Srpskoj(aludirajući na Dodika). I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Meni se ucini "Nikolic kod psihijatra" .... DYNABLASTER and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Томи ни сам Бог не би могао да да памети, без да му мења цео мозак. 'Ajde ne zezaj, covek je fakultetski obrazovan .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Meni se ucini "Nikolic kod psihijatra" .... Isto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Николић код патријарха Иринеја Председник Томислав Николић и патријарх Иринеј разговарали у Патријаршији о свечаном обележавању јубилеја Миланског едикта. Патријарх српски Иринеј разговорао је данас у Патријаршији српској у Београду са председником Србије Томиславом Николићем о свечаном обележавању јубилеја Миланског едикта. Састанку су присуствовали епископи бачки Иринеј, нишки Јован и рашко-призренски Теодосије, као и Милета Радојевић, директор Канцеларије за сарадњу са традционалним Црквама и верским заједницама и Дарко Булатовић, представник Града Ниша, објављено је на сајту Српске православне цркве. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1388828/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%9B+%D0%BA%D0%BE%D0%B4+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B0+%D0%98%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%98%D0%B0.html П.с, Опет кршење секуларности. Па докле више. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука