grigorije22 Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Pola Beograda. Bilo je istorijsko! Svet vise nikad nece biti isti Не могу да престанем да се смејем Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Према подацима РТС-а између 20-30 људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Pola Beograda. Bilo je istorijsko! Svet vise nikad nece biti isti 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ја заиста почињем да сумњам да су Двери смишљени сателит који је лансиран (нећу да кажем од кога) да уништи радикале, ослаби ДСС и СНС. У потпуности су извршили мисију. Свака част. Isak Njutn and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ја заиста почињем да сумњам да су Двери смишљени сателит који је лансиран (нећу да кажем од кога) да уништи радикале, ослаби ДСС и СНС. У потпуности су извршили мисију. Свака част. Upravo tako,kreirani su da oslabe desnicu na politickoj sceni Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Он јесте хришћанин, свидело се то некима или не: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ипак их нешто уједињује, слава Богу: bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Јао не он опет неееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ми да будемо крава музара земљи чији главни град у три дана може да прогута комплетну нашу пољопривредну производњу??? Нешто ми то поређење не пије воду. Да си рекао сателит или истурено одељење, па да буде логичније. Шта то Русија узима (музе) од Србије? Грађевинске раднике? Bogati su bogati jer najvise kradu od siromasnim, znam da vas dotice u bolnu tacku ali: Slabo vi kapirate ekonomiju. Ajde josh jednom da vam pokazem ekonomske podatke: top pet izvoznih partnera srbije srbiju dakle od koga mi zaradjujemo kome me prodajemo nas proizvod(rusije nigde op 5 export partners of Serbia in 2011: Germany ($1.330bn) Italy ($1.308bn) Bosnia and Herzegovina ($1.191bn) Montenegro ($0.891bn) Romania ($0.813bn)[11][37] Top pet uvoznika u Srbiji , ko na nama zaradjuje ko NAMA PRODAJE njihov proizvod i zaradjuje kroz to, rusija naravno prva: Top 5 import partners of Serbia in 2011: Russia ($2.657bn) Germany ($2.176bn) Italy ($1.802bn) China ($1.530bn) Hungary ($0.928bn)[11][37] Glavni investitori u Srbiju, ko salje svoj kapital ovde i time jaca nas gdp i nasu privredu(rusije opet nigde) Leading investor nations in Serbia: Austrija ($2.68bn) Grcka ($1.62bn) Norveska ($1.55bn) Nemacka ($1.30bn) Rumunija ($0.95bn) Pa se vi samo kunite u majku RUSIJU. Мислим да покушаваш да представиш црно-белу слику односа која уопште није таква, а при том се приступом не разликујеш од супротне стране. А личи да би могао да квалитетније сагледаваш ствари. Vise lici da ti kao i ostatak Gradjanstva nemas dve blage o ekonomiji. I to ne mislim o ekonomiji kao nauci nego o tome sa kim saradjujemo i koliko. Sta muze od nas? Muze to sto nam prodaje njihov proizvod na kom raste njihov GDP. Zao mi je sto to ne kapiras, i sramotno je sto iamte tolike rupe u nekom elementarnom znanju a svi zelite da se bavite politikom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Наш је, какавгод да је: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Pa se vi samo kunite u majku RUSIJU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ето, и Тома воли исту капу (једино му дрес не ваља): bgcz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Наш је, какавгод да је: Зато што је наш добиће једну воштану фигуру у Јагодину од његове Палме :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 И тако...Причешће и шајкача донеле су мир Србији... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука