коЖељ њацИ Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Тома Николић положио заклетву . Испрозивао све за корупцију и криминал, за криминалну приватизацију за пропаст народну и за контролисане медије. Направио пи*дарију и ошо ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Kako dvosmisleno stavljen naslov teme. Toma polozio a vi sada razmisljajte sta. greengrin коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Nema krenulo tomi sa polagajnima samo tako. Tako kazu kad zapnes nema stajanja Pantera је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Tadić zamolio Nikolića da redovno zaliva fikus u kabinetu Read more: http://www.njuz.net/.../#ixzz1wS4e41Jd feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KDxGykBbyGI&feature=player_embedded Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Zar ne vidiš da su u transu, zanemeli su gringrin Manolis and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 A ja mislio da je on položio prvi ispit na nekom državnom fakultetu. Боље је цвеће брати ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Zar ne vidiš da su u transu, zanemeli su gringrin Мањине вероватно не знају речи или им није јасно зашто они да певају Боже спаси српски народ, Жути се питају зашто се помиње Бог није ли то клерикализација друштва, Црвени такође плус где је у химни радничка класа, патриоти певају али им није до певања, монархисти гунђају јер се не помиње краљ, анархисти неће да певају јер не признају државу , попови се питају који је владајући глас или глас владе па да се синхронизују, пензионери не знају речи у њихово време је била друга химна. Manolis, GeniusAtWork, katja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 e pa cestitam ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 e pa cestitam ! Е па хвала ти , јес да нисам Томас Ман ал некако се осећам као и мени да си честитала. grigorije22, Manolis and Pantera је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука