DYNABLASTER Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 to su crtezi olovkom http://paulcadden.com/index.php Иван ♪♫, Срђан Ранђеловић, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 eto udiviteljno! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 iskreno ne poverovah,te odem da iscitam i covek stvarno do te mere olovkom ,ne znam da li je ok reci ,iskopira,fotografiju da je u detaljima cak i prevazidje... :291291291: zaista fascinantan pokret u umetnosti. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Место на ком уметност прелази у "како је могуће" ! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Али, стварно, како... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 ovo je neverovatno, uvek sam se pitao kako ih ne mrzi da toliko rade na detaljima drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 ovo je neverovatno, uvek sam se pitao kako ih ne mrzi da toliko rade na detaljima Ајде сад ти лепо да анимираш ово. :P Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 da stvarno neverovatno, hyper dar :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука