Лазар Нешић Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Соколов је првосвештеник музике Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 @, jedva sam prokljuvio ko si! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 @, jedva sam prokljuvio ko si! Па, није било лако. Добро сам се прикрио, али ето опет сам проваљен Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Sviđa mi se! Iako je brzo, ovo izvođenje baš ima karaktera, nemaš osećaj da je zbrzao, već je ispričao priču. Izuzetno! inače, meni se opet više sviđa laganiji tempo, ova kompozicija na početku treba da se razleže, da bude široka, a onda po malo da ubrzava da ne bi smorila, i da održava tempo ravnomernim, bez ispada - to po mom ukusu Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 5, 2013 Пријави Подели Написано Март 5, 2013 http://youtu.be/tdWgpoG4FYM Николa and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2013 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Evo jedan komentar sa jutjuba: I was in his recital in Brussels a few hours ago. There is no way to get the same feeling through bootleg or any other recording. He's playing for the space, the hall, the incident... not microphones! He is a giant and a living legend! I am happy man having listened to him live 3 times so far! oću i jaaaa! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Ne znam da li ste primetili, svaki put kada se poklanja publici, jednom rukom se oslanja na klavir. Evo jedna dobra slika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Jedan od komentara sa jutjuba:"His playing surpassed even my own imagination." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Moram da se pohvalim da sam u aprilu bio na koncertu Sokolova u Budimpešti. Nekako sam uspeo na brzinu da se organizujem. Stvarno je teško opisati utiske. Već neko vreme pokušavam da nekako spakujem u reči ali ne ide... Znam samo da ću gledati da opet idem na njegov koncert! Evo neko je snimio taj isti program ranije: prvi deo i drugi deo. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Moram da se pohvalim da sam u aprilu bio na koncertu Sokolova u Budimpešti. Лажеш? Па дај реци коју реч ... Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука