Лазар Нешић Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Ипак, кад размислим, Бетовен је баш неко кога може и треба баш лик као што је Рихтер да свира: тешко, депресивно, џангризаво и мизантропски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Бетовен је имао чистије срце него Моцарт (моје мишљење) Лагани ставови његових соната и концерата..........све говоре "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Šta ja znam. Mnogo je teško pričati o tome. Svaki kompozitor, i svaki izvođač drugačije shvata muziku. Npr. Debisi je mnogo dobar, ali kako sad njega staviti u isti koš sa Mocartom ili Šumanom?! Oni svi kroz muziku govore o različitim stvarima (ne mislim konkretno na neko delo). Mislim da su i mocart i Betoven bili potpuno iskreni. Betoven je nekako više od ovog sveta. A ako ćemo o depresiji, ja nigde drugde nisam osetio trenutke toliko duboke depresije kao kod Mocarta. Ponekad i besnila i ludila! Kako god okreneš, mocart mi uvek ostaje misteriozan. Mesec je pun! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Баш имамо различит доживљај музике. Никад не бих рекао да код Моцарта има депресије, док Бетовен убија. Макар ја тако чујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Бетовен је пропатио до дна, али је код њега радост огромна Радост увек побеђује код Бетовена Лазар Нешић and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 @, Slušao sam ovo od Baha ranije. Bah je čitav jedan univerzum! Лазар Нешић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 http://youtu.be/xRsZ41wktmI Udaraljke i flauta! Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 ova kompozicija ipak gubi na lepoti kada se ovako brzo svira, a srednji deo je opet razvukao ko žvaku meni se sviđa ovo izvođenje: Николa and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 ali svakako se primeti veća ekspresivnost kod Sokolova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 jao izvinjavam se za komentar gore, ja mislio da je ovo tema ,,Klasična muzika" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 @@Иван ♪♫, Svako nađa šta mu se najviše sviđa! Meni se sviđa Sokolov izmađu ostalog i zbog toga što si i ti rekao, uvek je najintenzivnije sve kod njega. Sve cedi do kraja i nikad ne ostaje nedorečen. (ja tako osećam...) Evo npr. Mesečeva sonata. I meni je zvučalo prebrzo kad sam prvu put čuo, ali ipak mislim da je on jedan od retkih uspeo nešto da uradi od tog prvog stava a da ne bude patetično (ne poričem da je delo genijalno, ali čuo sam gomilu patetičnih izvođenja). Meni je zanimljivo kako se svako na drugačiji način pronađe u istoj muzici... jao izvinjavam se za komentar gore, ja mislio da je ovo tema ,,Klasična muzika" hahaha! Sečem glavu ko ne voli Sokolova! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука