obi-wan Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ne zaboravite da se ni Hrvati nisu otarasili svojih komunista, naprotiv. U poslednjih godinu dana video sam kroz medije niz raznih primera, koji sasvim jasno pokazuju da je stepen ideoloske zatucanosti (nalik onoj u komunizmu) kod njih srazmerno mnogo veci nego kod nas. Zato ovaj film svakako nema sanse da bude imalo objektivan. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Служба је била чудо! и данас је... иначе нисам неки поштовалац теорија завјере али око оваквих ствари сматрам да ништа није случајно... Не прича Југослав Петрушић то што прича по тв-у или Божа Спасић ти људи ништа не раде случајно... једно безбједњак увјек безбједњак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ne zaboravite da se ni Hrvati nisu otarasili svojih komunista, naprotiv. Ovo je istina. Nažalost. U poslednjih godinu dana video sam kroz medije niz raznih primera, koji sasvim jasno pokazuju da je stepen ideoloske zatucanosti (nalik onoj u komunizmu) kod njih srazmerno mnogo veci nego kod nas. Ne radi se o "stepen ideoloske zatucanosti", nego o kontroli svih središta moći. Jedno od najvažnijih su mediji. Na sreću, sad postoji internet. Zato ovaj film svakako nema sanse da bude imalo objektivan. Istina je JOŠ GORA nego je prikazano u filmu. Stvarnost je na više mjesta u filmu "frizirana". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 niko ti ne brani da verujes u dokumentarne emisije tv hrt samo napred Види ову... КомеНдија... Наставља по старом. Но, добро, џентлменски ћу игнорисати. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Служба је била чудо! и данас је... иначе нисам неки поштовалац теорија завјере али око оваквих ствари сматрам да ништа није случајно... Не прича Југослав Петрушић то што прича по тв-у или Божа Спасић ти људи ништа не раде случајно... једно безбједњак увјек безбједњак Управо тако! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Види ову... КомеНдија... Наставља по старом. Но, добро, џентлменски ћу игнорисати. samo napred uskoro cemo videti sve tvoje "vrline" није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pai Mei Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Серије је добра јер управо говори о тајним службама , начинима деловања и сл . По мени ово нема везе са теоријама завере , ал мислим да онај ко се држи Енглеза боље прође. Nosim vodu,cepam drva,kako divno,kako sjajno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Серије је добра јер управо говори о тајним службама , начинима деловања и сл . По мени ово нема везе са теоријама завере , ал мислим да онај ко се држи Енглеза боље прође. види се како смо прошли у првом великом рату са енглезима и пашићем мороном на челу државе Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Серије је добра јер управо говори о тајним службама , начинима деловања и сл . По мени ово нема везе са теоријама завере , ал мислим да онај ко се држи Енглеза боље прође. Слажем се. Иако су пристрасни, има лажи, учитавања и сл, ипак је квалитетан документарац. Штошта се открива. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука