Владан Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Дрогба: Ово је било записано, Бог је прекрасан! Један од Челзијевих јунака вечерас свакако је Дидиер Дрогба, који је постигао одлучујуће поготке за прво освајање Лиге првака за западнолондонску момчад. Дрогба је прво у 88. минути након корнера којег је извео Хуан Мата главом погодио за 1:1 и донио свом клубу продужетке, затим и пенале. Управо репрезентативац Обале Слоноваче је посљедњи ударац са бијеле тачке претворио у погодак за велико славље. "Ово је била судбина. Јако вјерујем у судбину и пуно се молим. Овакав расплет је одавно био записан. Бог је прекрасан! Моја момчад је невјероватна. Овај трофеј посвећујем свим нашим менаџерима и играчима који су раније били с нама", казао је одушевљени Дрогба и додао: "Наш изједначујући гол је у менталном смислу јако промијенио утакмицу. Врло сам сретан. Живот је фантастичан". кафе.ба Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Koji car od coveka,moli se za nesto sto je vec zapisano? Ali stoji da je top3 napadaca proteklih 10 godina.Zasluzeno osvojio Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 čestitke za uspeh... ko li je zapisao da mu se ljudi u domovini kolju i ubijaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тако ми чукундеде врача... Незгодна су та тумачења Божијег записивања.. да ли је заиста све записано, да је то тако морало да буде или ипак постоји одређена слобода? Ово је веома занимљиво питање из перспективе разних религијских концепата а најпре где се говори о слободи као конститутивном елементу личности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Најјачи је Дрогба. Крсти се и кад промаши шансу. Најпобожнији страни играч кога знам, од "наших" су дефинитивно Каду и Дијара који увек спомињу Бога кад дају изјаву. Нешто размишљам, џаба масонима, илуминатима и осталим креаторима глобалних размишљања сви могућу утицаји кроз медије и покушаји да прикажу да Виша Сила не постоји, кад се Дрогба крсти након гола и после тога након одлучујућег пенала за трофеј шампиона Европе. Или на пример Ђоковић кад након меча од 6 сати у финалу Аустралије које је гледало 300 милиона људи се прекрсти 3 пута. Све су то рекламе које сва могућа испирања мозга не могу пореметити. А сигурно значи некоме клинцу коме је Ђоковић/Дрогба идол када се овај прекрсти, или човеку који чека за 100 000 евра на кладионици. Сигуран сам да макр у томе тренутку помисле "има Бога"... Не замерите за пост, размишљам гласно Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 czbg sve je to lepo.Mislim da je to dobro kad se na taj nacin radi,ali na primer imas Hernandeza koji klekne na teren pre pocetak meca i moli se,to je preterivanje vec.Ali ja bih pored njih pomenuo i Fedora Emilienka koji uvek kaze Slava Bogu i pozdravi pravoslavce,vodi duhovnika sa sobom na mec i sa drvenim krstom na grudima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 What goes around comes around Čelzi je što se tiče "zaslužene" titule već trebao davno da se okiti , međutim uticaj ljudskog faktora je doprinio da tako ne bude, sada su stvari samo legle na svoje mjesto "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Има и ове наше браће из Новог Пазара (чини ми се) што су пред противничким играчима клали овцу... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука