Jump to content

Зашто на сајту ПрвеТВ не стављају целе емисије Паклене кухиње?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Е стварно, једна од најбољих ТВ емисија (иначе ТВ не гледам, оно што ме занима погледам на нету), која говори о аномалијама српског угоститељства има свој одељак на сајту Прве Српске Телевизије АЛИ све емисије које постављају су у минималним деловима, тј нису целе.

Е, сада сами посетиоци питају зашто то раде, зашто не постављју целе емисије, ако већ постављју уопште нешто, НИКО од одговорних људи са сајта није се нашао позваним да одговори.

Мислим, крајње аматерски и неодговорно.. треба да кажу да не могу јер је такав договор са продуцентом, ово-оно... а овако људи једино постављају такава питања а нигде одговора.

Зашто Прва дозвољава такву неодговорност? Као да их се не тиче шта мисле посетиоци...

Ево, погледајте и сами:

http://www.prva.rs/sr/video/zabava/paklena_kuhinja.html

П.С.

Личим ли мало на Лепог Сићу са оваквим темама, а?

Подели на овим сајтовима

Sića je jedan

Nego čoveče ti ni tekmu sada ne gledaš... ajde ja mukica imam TV karticu pa mogu i da gledam i da piskaram, ali...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

inače ja sam tu emisiju gledao 4-5 puta i bilo mi super. Posle mi dosadilo jer sve isti fazon.

Umesto da ubaci neku atrakciju (šikaniranje konobara ili podsmevanje kuvaru) Saša stalno isto... prljavo ovo-ono, vegeta je smrt..itd.

Naravno da je sve to odglumljeno, ne misliš valjda da su ljudi tako spontani pred kamerama :)

Inače Roben je fenomenalno šutnuo a Ešli Kol mu se podmetnuo (ovo je dvosmisleno) cccc

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Онај Мишић је дилеја, лоша копија Гордон Ремзија. Ремзи можда нешто и помогне, овај преко неких познаника напуни ресторан једно вече а сутра газда може да се слика :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма не причам о томе... питам ЗАШТО не постављају целе емисије или зашто бар не дају одговор посетиоцима сајта него их игноришу ко да су посетиоци дебили?

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ма глупо је то... нетреба онда ништа ни да постављају.. а зашто Ивана Ивановића постављају целог?

Ivan Ivanovic vredi nesto :) a sa ovima bi se samo blamirali daj survaiver(strasno) paklena kuhinja :P aaaaaaa

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...