Јован Чакарески Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Шапуће ми ђаво, да се невером обријем, да крв своју лажима замутим лузнама своју савест успокојим и тако тебе заборавим, а себе изгубим. Полако се моје срце утишава када се делић мојих потреба издиже изнад твоје љубави; као да је неко рукама срце моје задавио. Улицама хода машта и куца на моја врата, машта сувих очију и празне душе, ледом окована. Чекам твоју верност, твој додир, па да се опет ваздух у мојим грудима растопи. Онда када га окусим, ја се тебе сетим, јер си Ти та која га мени због љубави дајеш. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука