Zayron Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Josipe , ja sam to rekao u šaljivom tonu a ne da nipodaštavam bilo čiju pamet. A imam i previše godina da bih se družio sa Onanijem. Pa i ja sam to rekao u šaljivom tonu, ne nipodaštavam ničiju pamet, koliko hoćeš je pametnih koji potom nisu napravili ništa u životu, nažalost. Nije bitno bit pametan već stići na sve a na vrijeme, samo kod njega je sad to tako, takva faza u životu. Problem nije u pameti, te ima svako dosta, već u prioritetima, kako su poslagani. pink panter је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Зна ли српски? Ај' да му кажемо да је српски тешко научити - неће одолети изазову Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ај' да му кажемо да је српски тешко научити - неће одолети изазову Ma kakvi, ne treba se učiti srpski, on srpski već zna, čim govori ruski, govori i srpski samo s govornom manom. Ruski je ustvari srpski kad se govori s govornom manom. greengrin Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука