Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 dete logika ti je kao da ti je sedam godina. Ako nekoga optuzis za ubistvo moras imati ogromne dokaze za to i prvo njih predociti. tek onda se taj brani i dokazuje da nije. Za ove dve nedelje vi Dveristi ste od dokaza da su pokradeni izbori izneli jedan: vasu tvrdnju da jesu. Ma jes, sta ti je i bosko i nedeljko i bgcz su vec odlucili da je tadic lopov. A zna se mora da bude cim je za EU, i cim nije toliko silan nacionalno osveceni pokret pobedio. Vredjaju mi ovi i nacionalizam i drzavu i dostojanstvo i sve. I ostavi se vise od Dveri.Narusavaju ti dusevni mir.Ako vec ne mozes bez njih a ti to vreme provedi u molitvama Bogu da ih On izvede na pravi put.Bice ti mnogo lepse veruj mi. Mole se pametniji da vise ne popustaju situacija je postala ne podnosljiva oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Kod Djelica kazes? Rugati se necijem fizickom izgledu bas onako Dverovski patriJotski. ХАХАХАХАХАХ ко је теби рушио снешка кад си био мали? Ругати се нечијем изгледу је Дверовски патријотски. Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Још једна ствар, одустајем, победили сте. Ја немам више снаге да се расправљам са вама, доказаће се све како је било и шта је било ако Бог да, а онда ће неки од нас да се застиде својих речи. Знам да је мало отрцана фаза, али у њу искрено из срца верујем, ПРАВДА ЈЕ СПОРА АЛИ ДОСТИЖНА !!! Ignjatije, DYNABLASTER and Михајло је реаговао/ла на ово 3 Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ne rugam se ja nicijem izgledu jer sam i sam niskog rasta, nasalio sam se malo ( samim tim i na svoj racun ). I ostavi se vise od Dveri.Narusavaju ti dusevni mir.Ako vec ne mozes bez njih a ti to vreme provedi u molitvama Bogu da ih On izvede na pravi put.Bice ti mnogo lepse veruj mi. Ja bih da se Dveri ostave mene: Zele da se predstave kao eksluzivni predstavnici crkve a uz to zelei nemire u mojoj otadzbini. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Kada lopovi govore o kradji: Beograd -- Blic piše, posle uvida u studentski dosije lidera SNS Tomislava Nikolića, da je on drugu godinu završio za samo tri dana. List navodi da je došao u posed originalnog studentskog dosijea Tomislava Nikolića iz koga se može videti da je tu godinu predsednički kandidat SNS na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu završio u roku od 13. do 16. juna 2005. Blic navodi da u Nikolićevom ŠV obrascu nisu navedeni adresa ni telefon, a da u semestralnim listovima nema pečata fakulteta ni potpisa dekana. Kako se vidi iz dokumentacije, Nikolić je Fakultet za menadžment upisao 2003. Ipak, on je diplomu i svedočanstva iz srednje škole, što se jasno vidi na njima, izvadio tek u avgustu 2004, što znači da je morao da ih priloži fakultetu sa najmanje godinu dana zakašnjenja. Za većinu, ni polaganje prijemnog ne bi bilo moguće bez tih dokumenata, piše Blic. Taj list tvrdi i da je Nikolić većinu ispita polagao onda kada mu je politička karijera bila najintenzivnija. Naime, prvu godinu je “očistio“, kako tvrdi Blic, 2004. u jeku kampanje za lokalne izbore. Drugu je završio za samo tri dana, od 13. do 16 juna 2005, dok je u isto vreme po svim medijima odgovarao na optužbe Nataše Kandić da jeu mešan u ratne zločine . Tokom 2005. i 2006, kada mu je zbog visokog proseka odobreno ubrzano studiranje treće i četvrte godine zajedno, uspeo je da ugovara predizborne kampanje, dodaje Blic. Ispada da je Nikolić tokom 2006. uspevao da u samo nekoliko sati da gostuje na radiju, daje intervjue novinama i da stiže na ispit. Jedan je čak položio jutro nakon proslave dvogodišnjice postojanja SNS u beogradskoj Areni. Interesantno je takođe, dodaje Blic, da je 30. septembra 2004. položio ispit iz psihologije, a veče pre toga je bio na završnom mitingu Vučića u Beogradu. Svo vreme studija na Fakultetu za menadžment i mastera na FIMEK-u Nikolić je imao podršku profesora Ljubiše Stojmirovića, jedinog čoveka koji ga se seća sa studija i inače člana GO SNS-a. Isti profesor bio je i na rednom broju 24 na izbornj listi naprednjaka. Blic saznaje i da je Nikolić kod tog profesora položio 6 ispita, a on mu je kasnije bio i jedan od mentora i član komisije kada je branio master na FIMEK-u. Ispada takođe, da je Nikolić i diplomski i master rad uspeo da pripremi u jeku dve kampanje, za manje od dva meseca. Diplomski rad je odbranio 19. januara 2007, za vreme kampanje za parlamentarne izbore, a koji je prijavio 26. novembra 2006. Temu iz mastera je prijavio 15 aprila , 11. maja je formirana komisije, a već 26. juna 2011. on je uspešno odbranio rad, zaključuje Blic Млађони, nishizawa and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ma da, Bljic je relevantan izvor bilo cega, tamo ni datum na uzglavlju ne treba uzimati zdravo za gotovo. Nego, gde je Kradicu prva zena? A druga? A gde su mu deca? Zasto krije podatke o svom zdravstvenom stanju? Zasto krije informacije o poreklu svoje majke? Ako je vec tolike godine na vlasti zahvaljujuci manjinama, zasto krije hrvatsko podrijetlo? Gde mu je Kosmet? A gde Vojvodina? Gde nestade srpska privreda? Zasto se stidi da kaze da je decu krizao u katolickoj crkvi? Gde je nas novac? Najveca stetocina u srpskoj istoriji. I Nedic je vladao u okupiranoj Srbiji, ali je bar spasao zivote stotina hiljada izbeglica iz NDH. Diplomirani psiholog koji ne moze da sklopi suvislu recenicu. Pure Evil. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Meni se iskreno degutantni i Toma diploma i Tadic. Najgore je kad moras da biras izmedju dva zla. laetitia, bgcz, nishizawa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 3 post a vec si toliko gluposti uspeo da napises sHa_sarcasticlol -Prva zena mu je u manastiru -Druga kuci -Zasto bi ti rekao svoje zdravstveno stanje sem ako nije mentalno oboleo. -Nema hrvtasko poreklo ( a manjine imaju ista prava na izborima kao i drugi stanovnici Srbije); iako bi nacisti u Srbiji to zabranili - Kosmet pitaj rahmetli Slobu -Vojvodina je severno od Beograda -Srpska privreda nje nestala 1945 ovo sada su pokusaji da se ista obnovi. Zato sto ih nije krizao -gde ti je novac otkud ja znam nadam se da neces ovde potrajati, tvoja adresa je forum srBBBBBskih naci(ionali)sta. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Meni se iskreno degutantni i Toma diploma i Tadic. Najgore je kad moras da biras izmedju dva zla. Nije Toma Diploma nego Tomislav Diplomislav. Interesantno da ova Nirvana nije dovela u pitanje poreklo ovog coveka koji se ponosi Hrvatskim imenom a hteo bi da bude Srpski Predsednik Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 ,,Srbin ima prirodnu tendenciju da sve svoje velike ljude ili poubija ili unizi, i da ih zatim opeva u svom desetercu kao heroje svoje nacije, i, najzad proglasi svetiteljima svoje crkve." JOVAN DUCIC Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Zasto mu je prva zena u manastiru - jedino mesto gde je mogla da pronadje mir i sigurnost od zlotvora. Druga zena je sa decom u kuci, ali ne u njegovoj, ko sa njim moze da zivi pod jednim krovom - da vidimo neku porodicnu fotografiju iz poslednjih nekoliko godina? . Zdravstveno stanje ne treba da kaze meni, vec gradjanima Srbije. Njegovo lice izobliceno od mrznje je samo po sebi dijagnoza. Ne da ima kroatsko poreklo, nego je od blagorodne crnolegijaske loze. Kosmet i Vojvodina su cak i za vreme onog nesretnika bili samo i jedino Srbija. Srpska privreda, to je vec za SF forume, Kradicu ni deset mandata ne bi bilo dovoljno da dostigne nivo proizvodnje iz 2000. Lovu ce da vrati, sa kamatom, strpljiv sam ja. Srpski nacionalista ne mogu da budem, jerbo sam 1/2 Rumun, 1/4 Bugarin i tek 1/4 Srbin. Ali volim ovu zemlju za razliku od vas, autosovinistickih nacosa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 ova rasprava je i dalje nekonstruktivna sa tendencijom samounistenja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Svi su oni dobri reperi, ali sa druge strane kada rade solo drugu stvar pricaju, eto sam znash shef sale, ovi sto bleje sa marlonom itd. Jedino taj Ogi sto mi je uvek ostao isti i to je to a fedja mi je odbojan pa je odbojan on je ako se ne varam advokat ili pravnik, nekako mi j uvek bio u sistemu a previse peva o istom. A ogi mi je i dan danas gotivac. STo se skaba tice pa promenio se mnogo kako je dobio sina, krenuo tu pricu religija porodicne vrednosti krenuo da ide po politickim konferencijama da podrzava Dveri. U principu, ne znam dal se secas kad su se prozivali pre jedno 6/7 god sa borom chorbom kada su bili ds/ovci i kada ih je djus prozivao DSBS kao ljubav. Previse je tu "menjanja" stavova kako im dune vetar. Na petom parkicu su prozivali sve sem ds-a. Seti se "kostun je posten daj da glasamo za njega nema veze sto nas vraca u najgora vremena" A danas skabo izlazi ispred Dveri koji su prepisni DSSovci. i seti se "svima puna ljuda zorana i kosova" a danas deri. previse promene stava U istom sistemu,a prica o istom?Pa cekaj jel svako ko je u ovoj zemlji pravnik,a ne slaze se sa ovim sistemom vrednosti jer u tom stistemu i sam je kriv zbog toga.Smesno... Ok.Promenio se,ostao je dosledan svojim stavovima,samo je poceo da vise pise o porodici,Bogu,ne vidim nista lose u tome,jel ti ocekujes da se covek rodi sa jednim stavovima i da ih ne menja u odnosu na zivot.Pa covek koji NE MENJA stavove ima ozbiljan problem! Care od 2004 do 2007 je Kostun bio na vlasti,a za to vreme je bilo katastrofalno kakvi su sve likovi bili u ministartvu,ne vidim nista strasno u tome?A Djus koliko buksni pusi dnevno? Eee ocigledno je i to da slusas BS,ali da bas i ne pratis toliko aktivnosti.Bosko je pozvan kao clan BG Sindikata na tribini koju su oni odrzali da on predstavi svoje stavove i svoje poglede.Posle su Dveri napravile video na youtube BG Sindikat podrzava Dveri!Sto NIJE ISTINA!Na koncertu je Djole odrzao dobar govor,nadji ga na netu.Rekao je da ne trebamo da se svadjamo za politicare ko je bolji,a ko ne,zato sto oni sutra idu i piju kafu zajedno.On je rekao da promenom vlasti sada nista necemo promeniti,nego da moramo da se mi promenimo,da budemo ujedinjeni i solidarni kao u Areni,kada su 10 coveka delila jednu flasicu od 0,5L.Tada nam oni nece moci nista,to je poruka BGS.Ja te molim da ne pricas neistine,jer oni ne podrzavaju ni jednu stranku!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 U istom sistemu,a prica o istom?Pa cekaj jel svako ko je u ovoj zemlji pravnik,a ne slaze se sa ovim sistemom vrednosti jer u tom stistemu i sam je kriv zbog toga.Smesno... Nije smesno nego je licimerno. To ti je kao da adovkat kriminalca prica o postenju. Ok.Promenio se,ostao je dosledan svojim stavovima,samo je poceo da vise pise o porodici,Bogu,ne vidim nista lose u tome,jel ti ocekujes da se covek rodi sa jednim stavovima i da ih ne menja u odnosu na zivot.Pa covek koji NE MENJA stavove ima ozbiljan problem! Ali covek koji menja stavove u skladu sa trendovima je komercijalista. U muzici. Care od 2004 do 2007 je Kostun bio na vlasti,a za to vreme je bilo katastrofalno kakvi su sve likovi bili u ministartvu,ne vidim nista strasno u tome?A Djus koliko buksni pusi dnevno? kakve veze djus sada ima? Kazme ti pricam sta je popularno. Inace to da je kostun bio na vlasti kazi ovima iz dveri koji optuzuju DS da je radila tad i da je na vlasti vec 12 god. Eee ocigledno je i to da slusas BS,ali da bas i ne pratis toliko aktivnosti.Bosko je pozvan kao clan BG Sindikata na tribini koju su oni odrzali da on predstavi svoje stavove i svoje poglede.Posle su Dveri napravile video na youtube BG Sindikat podrzava Dveri!Sto NIJE ISTINA! A sto su dosli uopste? Sta ima da promovisu svoje stavove kod dveri? Tada nam oni nece moci nista,to je poruka BGS.Ja te molim da ne pricas neistine,jer oni ne podrzavaju ni jednu stranku!!! Bs danas kao kompletan BS ne, ali Skabo podrzava dveri. T.j on ne prica da podrzava per se kao "podrzavam dveri" ali se pojavio na njihovoj kmapanji, t.j drzao govor jelte, i stavovi su mu vise manje isti. Sto mozes da vidis po CZBG koji je klasican dveras i kune se u skaba kao zdravog patriotu. Paralela je vise nego ocigledna. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Jel prati neko onu debatu? Onaj Tomadiploma, nista nije reko, konstatno skrece sa teme, licimeran je i ima dualisticke stavoev. Cesto iznosi lazi i bavi se teskom retorikom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука