Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

zato je i prso Puni je i ceca ne znaci da je kvalitet.

Hahaah al ti je poredjenje.Ovde ne pricamo o kvalitetu,pricamo o tome da ljudi su ostali dosledni svojim idejama svih ovih godina.Na koncertu punom normalnih ljudi i onih drugih huligana,"nacionalista" se poslala poruka kakva Srbija treba da bude,bez ijednog incidenta.

Zato sto je totalno promenio stil i tematiku repovanja. Od "da li znah da se osecas ko car kad sve uradis asm" i "skabo maestro bitova depo nikad sranje meko" je preso na "eejj mare baticeee " i na pesme o politici

Promenio,sta znaci promenio,jel ces ceo zivot da pricas o jednoj istoj temi?Ne kontam,VIP Ekipa Stigla ista kao i Ziva Istina oni vise nisu klinci i drugacije gledaju na svet?Pa Marchelo nije promenio stil i ja mogu da kazem da je Marchelo bio dobar dok nije postao ovako mracan i ubacio rok elemente u svoju muziku?

A sindikat i skabo malde okrecu veri ucenju i zdravom zivotu? pahahah

Tako sto bleje sa marlonom koji peva koliko je buksi izvario? Jako uzorno

Ok,pricamo iskreno ja sam bio razocaran na koncertu kada je izasao mrtvi Sick Touch i Shef Sale i repuju o "povari dzok s nama" ... "okruzen sam ludim glavama svakog dana".To je sa jedne strane,sa druge strane Fedja,Ogi i ostali clanovi ne moze se reci bas da bleje sa Marlonom.To su vec "uspesne" licnosti kome ne treba Marlon da prica o ciglama o hijenama i buksnama.Jedino mi se Shef Sale pored toga sto ima dobre tekstove ne svidja,covek izgleda stalno razvaljen od trave,jednostavno mi ne ide u pricu sa njima.

U prethodnom posti si rekao da su promenili stil repovanja?Pa stvarno bi bilo glupo da opet prave bledu kopiju Svi Zajedno ili jos gore BSTa,sto bi bilo jos gore.Tekstovi se pisu onim sto te okruzuje,pogadja,sto izaziva revolt.

Evo ti par umetnika koji se trude da okrenu mlade zdravom zivotu i razmisljanju:

Marcelo, Ikac, Edo Maajka, Voodo Popaye

marchelo respect!A Ikac i zdrav zivot,jel zato sto ide u teretanu i zdravo se hrani?Kao klinac je bio odvaljen od trave!

Подели на овим сајтовима

Опет то радиш човече! Опет си јако безобразан!!! И служиш се неким речником и терминологијом да помисли човек да одговара главном уреднику блица или б92, а не дечку коме медији кроје мишљење и који мисли да је попио сву памет света,

Da. :)

Снс, Срс, и Двери промовишу шовинизам? Па ти човече или појма немаш шта значи та реч, или си толико задојен мржњом према истима да више и не бираш речи када их описујеш.

Ево,преклињем те да ми објасниш по чему то Снс или Двери промовишу шовинизам (пошто ако бих се позвао на Радикале спомињао би ми Шешељево крваво пролеће и слично). Знаш ли ти човече уопште шта је шовинизам?

Sivinizam je diskriminatorsko ponasanje.

Ukratko receno.

Diskriminatorski su prema manjimanama i pripadnicima drugih nacionalnosti pr:Homoseksualcima.

SRS je Stranka cija je ideologija da otme trenutno delove teritoriaj odredjenim drzavama.

Како те није срамота да пипеш да неко ПРЕДСТАВЉА ШОВИНИЗАМ???

Lepo. Jer predstavlja.

То је тачно тај систем вредности који нам намећу кроз медије који упијаш као сунђер при томе немајући појма да ти кроје мишљење.

Ti mozes da kazes da je borba protiv shovinizma sistem koji ti neko namecu mediji isto koliko mozes da tvrdis da je antifashizam ili antinacizam sistem koji ti namecu mediji.

Ali idalje ne menja cinjenicu da je fashizam fashizam a diskriminacija / shovinizam.

Сви који нису за Чеду,Бориса или неку другу проевропску партију су шовинисти, клерофашисти и слично. Тај систем иде дотле да је неко ко је националиста одједном дивљак у очима пола Србије, а бити националиста значи волети свој народ.

Ne. Prvo, ko je nacionalista taj nije protiv evropske po defaultu. unije jer evropska unija nije protiv nacionalizma. Ne znam sto je to IZJEDNACENO, ko je protiv EU je NACIONALISTA ko nije protiv EU JE ne nacionalista.

Drugo nisu svi koji su protiv evropske unije shovinisti, samo se u Srbiji pogadja da jesu igrom slucaja. Ima mnogo neshovinistickih partija u drugim zemljama koje nisu protiv EU.

Trece, Ako je neko protiv eu treba da bude protiv nje iz EKONOMSKIH Razloga jer je eu prvenstveno EKONOMSKA UNIJA. Radikali nisu protiv EU iz ekonomskih razloga vec jer ne mogu da sprovedu svoju ideologiju kao clanovi eu.

А и опет ти са својим предпоставкама. По чему то навијачи немају здрав патриотизам?

Po tome sto pale dzamije, prate arkana, prebijaju francuze, lome hrvatske automobile... jel da nastavim?

Опет морам да ти појасним пошто видим да не знаш значење речи, патриотизам је када волиш своју земљу, Да ли знаш колико чланова Делија је животе оставило у отаџбинском рату? Обиђи некад север, имаш спомен плочу на њему.

Prijatelju ti si taj koji ne zna znacenje reci Patriotizam. To sto su delije kao coravi krenuli za arkanom u taj Sramni rat, to ne znaci da su patriote.

А то што ти не знаш да се сваку утакимицу на Звездином стадион скупљају паре за некога коме су потребне, то што не знаш колико је цркви и манастира изграђено од њихових пара, и колико уста нахрањено на Космету од њихових хуманитарних концерта, то само сведочи у каквом медијском мраку живимо.

A koliko vodja navijacha je OSUDJIVANO, U PROCESU ili BILO POD SUMNJOM za odredjena krivicna dela?

И не тврдим ја да су навијачи цвећке, у сваком друштву имаш изрода, а довољан је један да се на њега позову и да падне цела нормална прича у воду (Богданов), али нису ни криминалне организације каквим покушавају да нам их прикажу само зато што имају моћ да покрену овај народ и што су много допринели паду Милошевићеве диктатуре, па се и ови плаше.

Vodece navijacke grupe su uglavnom pod sumnjom za kriminal.

Кажеш да те ова нова гадурија не занима, а у прошлом посту си написао да си преслушао сваку песму.

Очигледно ниси довољно способан да препознаш делове у којима спомиње Вишу Силу, који се понављам налазе у свакој песми, али си способан да тврдиш да је ГАДУРИЈА.

Preslusao sam i ne zanima me da slusam dalje.

Човек направи цео албум о томе како млади треба да уче, да живе здраво и да тренирају, да се окрену Богу, породици и правим вредностима, при томе најблаже могуће речено некомерциализован скроз (нема ниједну песму преко 30 000) што значи да није урадио то ради пара, и ти све то назовеш гадуријом. Свака ти част!

Reko sam da sindikat radi zbog para.

И ја сам тада био у основној, и ја сам још и тада слушао синдикат.

Није ми само јасно на основу чега си закључио да сам их извалио јуче.

Na osnovu toga sto ih volis danas.

:)

Тако си писао и у случају страначког шовинизма (где се, сигуран сам, ниси потрудио да погледаш програм тих странака, јер да јеси неби тако писао) и већине других ствари које пишеш на овој теми.

Gledah programe svih tih stranaka. Dveri nemaju program, radikali imaju Ekonomsko-libelarni sa ideologijom velike Srbije, a sns.. pff :D

Нису они постали комерцијална смејурија, него су много популарни јер су интелигентни, великом већином факултетски образовани Београђани који се на неки начин боре за ову земљу и младе окрећу правим стварима.

И млади не желе да слушају песме типа "утоке зајеби, ножеве зајеби, улице се клони окрени се себи", јер да је тако сви други репери би певали о томе, а пошто су ретки они који то раде или их скоро нема осим њих, онда је логично објашњење да млади желе да чују "ово је ноћ за нас" или "лутко, приђи ми у сепареу" или " за улицу, ортаке".

Upravo ti kazem, to je danas trend. Mogu oni preko sindikata da pevaju utoke za jebi kad je SHEF SALE DEO KLANA DORCOL FONTANA :)

Пази, постоји основана сумња да су избори покрадени,

Сумњу су у макар једном тренутку изразиле скоро све странке.

Ne, ne postoji. Postoji propaganda gde iznose tvrdnje ne iznose dokaze.

Чак и дсс на који сте се толико позивали да су озбиљна странка и да неће изаћи у јавност са приччом о кражи ко Тома, су изразиле дубоку сумњу у регуларност избора (погледај пар страна у назад)

Ko je ikad reko da je DSS ozbiljna stranka?

И онда када рецимо Недељко износи чињенице и преноси шта странке које сматрају да су оштећене причају, ти кажеш да износи дрску тврдњу да је неко лопов.

Није ли твоја тврдња да и поред основане сумње више људи неко НИЈЕ ЛОПОВ исто толико дрска?

И тај неко није председник државе :)

Ma ko iznosi cinjenicu? Koju je cinjenicu on izneo?

Знаш шта ја мислим да је Тадић поштен и да је добар председник, то је мишљење, а ТАДИЋ НИЈЕ ПОКРАО ИЗБОРЕ је тврдња, и то НЕОСНОВАНА и тешка.

Ajde da ti objasnim kako stvari funkcionisu, kad optuzish nekog za nesto to moras da doakzes u suprotnom je nevin, ne obrnuto.

А кад смо већ код савета, твој став при обраћању другим форумашима је као што сам предпоставио остао једнако циничан, арогантан и подцењивачки. Понашаш се као да смо дебили са свим тим смајлијима, иронијом и сакрастичним одговарањем.

Ne znam sta ocekujes, da ti kazem da nedeljko ne iznosi neosnovane tvrdnje i da postoji razumna sumnja kada ne postoji? Izjavis mi toliko glupavu izjavu da treba da dokazem da neko NIJE LOPOV i ocekujes od mene da se normalno obracam tebi?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ok,pricamo iskreno ja sam bio razocaran na koncertu kada je izasao mrtvi Sick Touch i Shef Sale i repuju o "povari dzok s nama" ... "okruzen sam ludim glavama svakog dana".To je sa jedne strane,sa druge strane Fedja,Ogi i ostali clanovi ne moze se reci bas da bleje sa Marlonom.To su vec "uspesne" licnosti kome ne treba Marlon da prica o ciglama o hijenama i buksnama.Jedino mi se Shef Sale pored toga sto ima dobre tekstove ne svidja,covek izgleda stalno razvaljen od trave,jednostavno mi ne ide u pricu sa njima.i

Svi su oni dobri reperi, ali sa druge strane kada rade solo drugu stvar pricaju, eto sam znash shef sale, ovi sto bleje sa marlonom itd.

Jedino taj Ogi sto mi je uvek ostao isti i to je to a fedja mi je odbojan pa je odbojan on je ako se ne varam advokat ili pravnik, nekako mi j uvek bio u sistemu a previse peva o istom.

A ogi mi je i dan danas gotivac. STo se skaba tice pa promenio se mnogo kako je dobio sina, krenuo tu pricu religija porodicne vrednosti krenuo da ide po politickim konferencijama da podrzava Dveri.

U principu, ne znam dal se secas kad su se prozivali pre jedno 6/7 god sa borom chorbom kada su bili ds/ovci i kada ih je djus prozivao DSBS kao ljubav.

Previse je tu "menjanja" stavova kako im dune vetar. Na petom parkicu su prozivali sve sem ds-a.

Seti se "kostun je posten daj da glasamo za njega nema veze sto nas vraca u najgora vremena"

A danas skabo izlazi ispred Dveri koji su prepisni DSSovci.

i seti se "svima puna ljuda zorana i kosova" a danas deri.

previse promene stava :D

Подели на овим сајтовима

Не желим више да дискутујем са тобом!

Не због тога што си ми доказао да си у праву, него што си опет написао гомилу глупсти, а ја не желим да се расправљам и трошим своје живце и време на некога попут тебе.

Без љутње, моје мишљење, мој став.

И да наставимо са политиком, јел може неко, било ко, да ми објасни или на било који начин оправда власт што НЕЋЕ да формирају независну комисију и прегледа резултате избора и тако ДОКАЖЕ да није било крађе ?????????????

http://www.youtube.com/watch?v=pG6XIb80YH4

Какве су ти мисли, такав ти је живот.

Подели на овим сајтовима

Борисе Тадићу,

пре другог круга председничких избора, хоћемо да знамо:

1. Да ли сте и коме пријавили да вам је Станко Суботић Цане дао милион евра?(што Суботић наводи у својој изјави, Вести онлине 11.04.2012)

... 2. Како сте заједно са вашим сарадником за медије, Срђаном Шапером, стекли 19 станова, од којих је један у Хајд парку у Лондону и вреди 2,5 милиона фунти?

3. На који начин сте обезбедили да ви и градоначелник Београда, Драган Ђилас, контролишете 85% укупне трговине медијским простором у Србији и на основу тога стекли имовину вредну најмање 200 милиона евра?

4. Да ли сте постали власник рудника Зајаца преко контраверзног г. Богићевића, који је уједно параван за Душана Петровића, потпредседника ДС-а?

5. Да ли компанија Интер-коп Шабац добија да ради све важније грађевинске послове у Србији по значајно вишим ценама од тржишних због чињенице да је наведено предузеће у вашем и власништву Душана Петровића?

6. Да ли сте са Млађаном Динкићем лагали за 1.000 евра, да би вам помогао да победите на изборима и преварите грађане Србије?

7. Како објашњавате чињеницу да је у протекле 4 године висе од 260.000 људи остало без посла због ваше неспособности, као и то да сте 2008. године обећали 200.000 нових радних места?

8. Да ли се неизграђеним коридором 10 и по нивоу неизграђености путне инфраструктуре Србија може мерити само са Албанијом?

9. Да ли је влада оборила државни рекорд само у дисциплини укупног задуживања за 4 године у износу од 5,7 милијарди евра (47,9%БДП, укупно задужење земље од 14,5 милијарди евра)?

10. Да ли је ниво корупције у последње 4 године порастао са индекса перцепције 79 на 86 према подацима Траспаренс Интернешала?

Надамо се да ћете бар овог пута покушати да будете искрени,

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ

Подели на овим сајтовима

Не желим више да дискутујем са тобом!

Не због тога што си ми доказао да си у праву, него што си опет написао гомилу глупсти, а ја не желим да се расправљам и трошим своје живце и време на некога попут тебе.

Без љутње, моје мишљење, мој став.

Nema problema, imas puno pravo na to. :)

Подели на овим сајтовима

Морам да ти одговорим на ово :(

Па човече јеси ли ти нормалан?

Па ако те неко оптужује за ИЗБОРНУ КРАЂУ и нуди ти начин да докажеш да ниси покрао изборе, а ти нећеш то да урадиш, е то се противи здраворазумској логици.

Човече ако те неко оптужи да си убио човека, наравно да ћеш прво рећи "нисам, био сам ту и ту могу то и да докажем", а не "докажи да сам га баш ја убио"

Подели на овим сајтовима

To se ja pitam za tebe posle ovog iskreno. Ne samo da li si normalan vec da li znash ista o pravu sto bi trebalo da znash gledajuci ijedan FILM gde se sude.

Па ако те неко оптужује за ИЗБОРНУ КРАЂУ и нуди ти начин да докажеш да ниси покрао изборе, а ти нећеш то да урадиш, е то се противи здраворазумској логици.

Човече ако те неко оптужи да си убио човека, наравно да ћеш прво рећи "нисам, био сам ту и ту могу то и да докажем", а не "докажи да сам га баш ја убио"

Pretpostavka nevinosti ti je OSNOV svakog civilizovanom pravnog sistema.

Ako me neko optuzi da sam ubio coveka na njemu je da doakze svoju optuzbu a ne na meni da nisam.

Ja mogu da osporavam njegove dokaze ali ne treba da dokazujem da nisam to uradio. On je taj koji dokazuje ja sam taj koji osporava dokaze.

To ce svaki pravnik da ti potvrdi i to Glisic koji je diplomirani pravnik odlichno zna.

Подели на овим сајтовима

Борисе Тадићу,

пре другог круга председничких избора, хоћемо да знамо:

1. Да ли сте и коме пријавили да вам је Станко Суботић Цане дао милион евра?(што Суботић наводи у својој изјави, Вести онлине 11.04.2012)

... 2. Како сте заједно са вашим сарадником за медије, Срђаном Шапером, стекли 19 станова, од којих је један у Хајд парку у Лондону и вреди 2,5 милиона фунти?

3. На који начин сте обезбедили да ви и градоначелник Београда, Драган Ђилас, контролишете 85% укупне трговине медијским простором у Србији и на основу тога стекли имовину вредну најмање 200 милиона евра?

4. Да ли сте постали власник рудника Зајаца преко контраверзног г. Богићевића, који је уједно параван за Душана Петровића, потпредседника ДС-а?

5. Да ли компанија Интер-коп Шабац добија да ради све важније грађевинске послове у Србији по значајно вишим ценама од тржишних због чињенице да је наведено предузеће у вашем и власништву Душана Петровића?

6. Да ли сте са Млађаном Динкићем лагали за 1.000 евра, да би вам помогао да победите на изборима и преварите грађане Србије?

7. Како објашњавате чињеницу да је у протекле 4 године висе од 260.000 људи остало без посла због ваше неспособности, као и то да сте 2008. године обећали 200.000 нових радних места?

8. Да ли се неизграђеним коридором 10 и по нивоу неизграђености путне инфраструктуре Србија може мерити само са Албанијом?

9. Да ли је влада оборила државни рекорд само у дисциплини укупног задуживања за 4 године у износу од 5,7 милијарди евра (47,9%БДП, укупно задужење земље од 14,5 милијарди евра)?

10. Да ли је ниво корупције у последње 4 године порастао са индекса перцепције 79 на 86 према подацима Траспаренс Интернешала?

Надамо се да ћете бар овог пута покушати да будете искрени,

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ

Sto su mi jaki sampioni koji napisu ötvoreno pismo "i nemaju hrabrosti ni da se potpisu kao artemite. Ne bih da idem dalje od prve tacke posto su neopisane gluposti ali eto svi znamo ko je finansiran od strane caneta i beka: Dveri pokret za nas ulazak u skupstinu i unistenje Srbije.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Kod Djelica se bas primecuje efekat ove poslovice.

Kod Djelica kazes? Rugati se necijem fizickom izgledu bas onako Dverovski patriJotski. I domacinski. Ali s obzirom da vas vodi covek koji je u stanju da laze da su izbori pokradeni i da na taj nacin pokusa izazvati nemire; da vam je predsednicki kandidat covek koji sa svojim ocem krade kucu jednoj babi; sta ocekivati od glasaca takve stranke?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

dete logika ti je kao da ti je sedam godina. Ako nekoga optuzis za ubistvo moras imati ogromne dokaze za to i prvo njih predociti. tek onda se taj brani i dokazuje da nije. Za ove dve nedelje vi Dveristi ste od dokaza da su pokradeni izbori izneli jedan: vasu tvrdnju da jesu.

Prvi dan je Bosko mlatio na tv kao strasilo u kukuruzu da su prepravljani zapisnici i da nema uvid u iste. Niti je prvo tacno niti drugo. Sve sto je na kraju ispalo tacno su pojedine nepravilnosti na nekim glasackim mestima i tu su se izbori i ponovili i to se desava na svim izborima. Sem lazi i povredjenog egoa nista niste pokazali.

I po milioniti put; mogao bi Bosko da poslusa savet Crkvenog velikodostojnika ako se vec toliko poziva na Crkvu: kada gubis, gubi dostojanstveno.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Kod Djelica kazes? Rugati se necijem fizickom izgledu bas onako Dverovski patriJotski. I domacinski. Ali s obzirom da vas vodi covek koji je u stanju da laze da su izbori pokradeni i da na taj nacin pokusa izazvati nemire; da vam je predsednicki kandidat covek koji sa svojim ocem krade kucu jednoj babi; sta ocekivati od glasaca takve stranke?

Ne rugam se ja nicijem izgledu jer sam i sam niskog rasta, nasalio sam se malo ( samim tim i na svoj racun ).

I ostavi se vise od Dveri.Narusavaju ti dusevni mir.Ako vec ne mozes bez njih a ti to vreme provedi u molitvama Bogu da ih On izvede na pravi put.Bice ti mnogo lepse veruj mi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...