Crveni Baron Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Evo kako to rade ozbiljne politicke partije. SRS. Новинар: Кажите нам, опозиционе странке ових дана помињу изборну крађу и алармирају тим поводом. Да ли сте ви тако нешто видели? Немања Шаровић: Ми за сада нисмо видели озбиљне доказе о тој изборној крађи. Да би се протестовало морају постојати озбиљни докази. Оно што ја мислим да је одлучило обву кампању и да је права крађа и права манипулација је то што су странке улагале десетине милиона евра у кампању. То је новац који су могли дати само тајкуни који је могао доћи злоупотребом јавних фондова. Свакако те странке нису прикупљале прилоге од осиромашених грађана Србије. Српска радикална странкаје у претходне три и по године уштедела преко 100 милиона динара. Све смо то уложили у кампању на електронским медијима. Имали смо спотове које смо емитовали само на неколико телевизија и то задњих десет дана. Наши спотови су емитовани толико често да могу да кажем да су били неприметни, а уложили смо милион евра у то. Колико је коштало оне који су емитовали спотове стотинама пута дневно на свим телевизијама и који су то радили два месеца. Ако смо ми имали новца за 23 билборда у Београду, колико су коштале кампање других странака. Ми смо билборде имали само три недеље, чак и непуне три недеље. Друге странке су имале стотине, неки и по хиљаду билборда и по два месеца. То је права превара грађанаСрбије. Ми, кажем, резултат је такав да ми свакако не можемо бити задовољни али ћемо учинити све што је могуће да у што краћем року дође до одређених промена. Сигурни смо да ће економска криза бити знатно јача него што је била сад. Сигурни смо да ко год формира владу да ће та влада бити гора од претходне, јер је свака досадашња била гора од претходне. Очекујемо да након доласка Војислава Шешеља из Хашког трибунала Српска радикална странка под његовим вођством буде онако јака како је била и претходних двадесет година. Ако немате више питања, хвала вам. http://www.srpskarad....rs/srbija/2786 feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Sarovic je objasnio sve; Dveristi, Toma i slicnih sada su u situaciji da svojim finansijerima objasne zasto su prosli na izborima kako su prosli. Uostalom otkud Dverima toliki novac za izbore; ja sam juce pitao Nedeljka ali je on elegantno izbegao odgovor na to pitanje; samo nemoj da mi kazes da je od clanarine ili od dijaspore posto svako normalan zna da to nije istine. Otkud Tomi mogu i da shvatim dobijali su novac i iz budzeta ali otkud Dverima novac za kampanju koju ni Milo Djukanovic ne bi finansijski izdrzao da pomaze. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 jesam ja vec rekao da je mom najboljem drugu rodjak taj Sarovic i da nema reci hvale za njega, a to mi je najbolji drug ikad, pa vi sad verujte kome ocete nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Sarovic je objasnio sve; Dveristi, Toma i slicnih sada su u situaciji da svojim finansijerima objasne zasto su prosli na izborima kako su prosli. Uostalom otkud Dverima toliki novac za izbore; ja sam juce pitao Nedeljka ali je on elegantno izbegao odgovor na to pitanje; samo nemoj da mi kazes da je od clanarine ili od dijaspore posto svako normalan zna da to nije istine. Otkud Tomi mogu i da shvatim dobijali su novac i iz budzeta ali otkud Dverima novac za kampanju koju ni Milo Djukanovic ne bi finansijski izdrzao da pomaze. Pa bice da je u tom grmu zec. Treba vratiti dugove a prihoda nema. Mislim na drzavne jasle. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 A Toma-diploma u ovoj guzvi koju prave Dveri pokusava da ugrabi jos po neki glas za drugi krug, pa kao ima i on dokaze za kradju glasova ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Сад сам се вратио са протеста у организацији Двери.Било је скоро 10000 људи а били смо и на молебану.Окупљање је било забрањено али се боримо уз Божију помоћ. nirvanashop, Manolis, nedeljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Samo se vi borite; podrivanje drzavnih institucija je uvek najvise odgovralao ; kome? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Распад система код радикала. nedeljko and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Samo se vi borite; podrivanje drzavnih institucija je uvek najvise odgovralao ; kome? Zutokratama koje su to kod Milosevica radile 10 god nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Inace neko je odlicno primetio: Tomina danasnja izjava: Kradja je veca od one iz Oktoorba 2000 godine. Toma je u tom trenutku bio Potpredsednik Vlade; dakle priznao je da je krao sHa_sarcasticlol izbore Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Zutokratama koje su to kod Milosevica radile 10 god Rusenje komunisticko/fasistickog rezima. Ova druga rec je ona koja Boksovim Dverima najvise lezi k srcu pa nisam iznenadjen. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DQNeTiLxnpk Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Manolis, Баба, nedeljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Tek ćete vi videti kakav će uticaj imati Dveri u budućnosti.Ovo je tek početak.Dveri su najveća opasnost za ove lopovske stranke, zato ih i drže ispod cenzusa.Ali neće to još dugo da potraje.Neko mora stati na put lopovima i propadanju Srbije. Manolis, DYNABLASTER, Желе Зека and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Samo se vi borite; podrivanje drzavnih institucija je uvek najvise odgovralao ; kome? Pitaj one sto su palili skupstinu 5. oktobra. Oni znaju kome odgovara. Ignjatije, Apis, Михајло and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука