Баба Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sve je dzaba Apis, izbori su gotovi. Ovo sto je ostalo potvrdice samo ovo sto se vec pokazalo, a to je da vecina srba podrzava proevropske stranke. I tacka. Do sledecih izbora smo mirni. Нису готови имаш прогнозе да ће Тома у другом кругу водити за 6% , а онда неће тадић бити прешједник а с обзиром која је дилеја неће га ставити ни у посланике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sve je dzaba Apis, izbori su gotovi. Ovo sto je ostalo potvrdice samo ovo sto se vec pokazalo, a to je da vecina srba podrzava proevropske stranke. I tacka. Do sledecih izbora smo mirni. Избори нису готови. Знам да ћеш ти то тешко да прихватиш, али 90 % гласача СНС су против Еу - ропства. Ти нећеш, али већина грађана Србије гласаће за Тому Николића - будућег председника Србија. .smesko. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Kad upoznam sve ateiste javicu ti obavezno... ako si mislio na UAS, svrati malo do naseg sajta, procitaj saopstenja, kasce ti se samo... Sto se mene licno tice, vec rekoh na ovoj temi... meni ne odgovara ovaj rezim... samo mi jos manje odgovara ponudjena alternativa... Бановали сте ме тамо после првог поста, и то зато што сам рекао да је крајње безобразно како исмевате религиозне људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја на другом кругу избора нећу гласати!Бирамо имеђу два зла и баш ме брига да ли је неко мање-нећу да гласам за зло. П.С. Оба зла су подједнака. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Изгледа да незнају одговор... О том човеку знам мало. Имам и ја пријатеље атеисте, неке који су а да не знају у секти,......, итд,......и не пада ми на памет их да због тога " одстраним " из свог живота. Шта то не знамо ? Инквизитору ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sve je dzaba Apis, izbori su gotovi. Ovo sto je ostalo potvrdice samo ovo sto se vec pokazalo, a to je da vecina srba podrzava proevropske stranke. I tacka. Do sledecih izbora smo mirni. e moj zeljko a tvoji radikali prodjose ko bosi po trnju.Sarani ih Toma grobar za sva vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 e moj zeljko a tvoji radikali prodjose ko bosi po trnju.Sarani ih Toma grobar za sva vremena. Sto jeste , jeste. Ali to je druga stvar. Tadic vec vodi, ima cedinr glasove i dobice socijaliste jer su i oni za EU. Sa druge strane oni koji su izgubili, poput radikala, nemaju nikakav razlog da ucestvuju u drugom krugu. Mada bi za Srbiju bilo bpolje da se podeli vlast i da Toma bude predsednik. Mada bij ja dao svoj glas pre Cedi nego njemu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја на другом кругу избора нећу гласати!Бирамо имеђу два зла и баш ме брига да ли је неко мање-нећу да гласам за зло. П.С. Оба зла су подједнака. Алексије, ако хоћеш да се бавиш политиком - мораш да размишљаш дугорочно. Будући председник Србије Томислав Николић значајно ће смањити време до нових републичких избора. Ту нема, ничег, злог - дапаче, биће добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Избори нису готови. Знам да ћеш ти то тешко да прихватиш, али 90 % гласача СНС су против Еу - ропства. Gresis verujem, SNS je za EU pa i glasaci koji su im dalli glas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sto jeste , jeste. Ali to je druga stvar. Tadic vec vodi, ima cedinr glasove i dobice socijaliste jer su i oni za EU. Sa druge strane oni koji su izgubili, poput radikala, nemaju nikakav razlog da ucestvuju u drugom krugu. Mada bi za Srbiju bilo bpolje da se podeli vlast i da Toma bude predsednik. Mada bij ja dao svoj glas pre Cedi nego njemu. pa kakav si ti to radikal ako bi glasao pre za cedu?sad si me zbunio totalno :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sto jeste , jeste. Ali to je druga stvar. Tadic vec vodi, ima cedinr glasove i dobice socijaliste jer su i oni za EU. Sa druge strane oni koji su izgubili, poput radikala, nemaju nikakav razlog da ucestvuju u drugom krugu. Одакле ти идеја да је просечан гласач СПС - а за Еу - недођију ? Једно је страначка војска, друго су гласачи. Већина оних који су гласали за СПС, у другом кругу гласаће за будућег председника Србије Томислава Николића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Gresis verujem, SNS je za EU pa i glasaci koji su im dalli glas. Ма са ким год да сам разговарао - ниједан није за ЕУ. Они верују да Тома - блефира. Иначе, не би гласали за њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Већина оних који су гласали за СПС, у другом кругу гласаће за будућег председника Србије Томислава Николића. Без увреде Недељко али све што си до сада прогнозирао омашио си... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 pa kakav si ti to radikal ako bi glasao pre za cedu?sad si me zbunio totalno :291291291: Ne, to samo govori koliko ne bih dao svoj glas -Nikolicu. Metafora. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука