Jump to content

Да ли ми чекамо Антихриста и(ли) Христа ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

O tezi da mi cekamo Hrista a ne Antihrista recicu sledece: Kao covek cekam vaskrsenje mrtvih. Ali cu do

njega da dodjem Samo ako iskusim smrt. Tako i drugi dolazak Hristov biva samo nakon dolaska Antihrista.

Reci da nama hriscanima nije vazno kada ce i kako antihrist da dodje znaci debelo se ogresiti o Predanje i o samu

Crkvu

проблем настаје кад од зареза правиш тачку.

Bas si brutalan
Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ali razmislite malo.

Smejete se adventistima što kažu da je papa antihrist.

VICARIVS FILII DEI – zamenik sina Bozjeg ( PIŠE NA KAPI KOJU NOSI PAPA )

Po nekom pravilniku i starih vremena svaka reč ima svoj broj. Sabiranjem ovih slova dobije se 666 to sam 100 % siguran.   1000000001010

Zamenik sina božijeg? ZNAČI I ON JE SAM SEBE PROGLASAVA BOGOM!  facenew22222222

Postoje još dosta stvari, al balav sam da se bavim time.

Svi smo gledali digitalnog anđela  1000000001010 facenew22222222
Подели на овим сајтовима

Ali razmislite malo.

Po nekom pravilniku i starih vremena svaka reč ima svoj broj. Sabiranjem ovih slova dobije se 666 to sam 100 % siguran.   :D

Zamenik sina božijeg? ZNAČI I ON JE SAM SEBE PROGLASAVA BOGOM!  greengrin

Svi smo gledali digitalnog anđela  prstgore prstgore

Nije samo sa digitalnog andjela.

Sekta? Adventisti? Ja ne vidim da se mnogo razlikuju od nas

Подели на овим сајтовима

Ali razmislite malo.

Po nekom pravilniku i starih vremena svaka reč ima svoj broj. Sabiranjem ovih slova dobije se 666 to sam 100 % siguran.   4chsmu1

Zamenik sina božijeg? ZNAČI I ON JE SAM SEBE PROGLASAVA BOGOM!  7896634

Svi smo gledali digitalnog anđela  prstgore 7896634

искрено, и мене брине што се људи кокају негативношћу исто колико и секте.

додуше, код нас су се такви и свели на ниво секте, већином су ван Цркве или теже туда.

Подели на овим сајтовима

Ali razmislite malo.

Po nekom pravilniku i starih vremena svaka reč ima svoj broj. Sabiranjem ovih slova dobije se 666 to sam 100 % siguran.   4chsmu1

Zamenik sina božijeg? ZNAČI I ON JE SAM SEBE PROGLASAVA BOGOM!  7896634

Svi smo gledali digitalnog anđela  prstgore 7896634

Marko, još si mlad, negde si napisao da imaš 16 godina. Ne uleći u neke sekte i pazi se. Makar porazgovaraj sa roditeljima o ovome o čemu razmišljaš i savetujem ti veliki oprez jer ovo govorim iz ličnog iskustva. Sekte su pakao, ne daj Bože da ti se desi da uletiš negde gde ti se čini kako su svi dobri i ljubazni, a iza toga vuci-grabljivci ljudskih duša. Čuvaj se molim te! :(

Подели на овим сајтовима

Има секташког става међу хришћанима и хришћанског става међу секташима. Али поента је испитивати духове, јер није сваки дух од Бога, по речима светог Јована Богослова. Није хришћанство инстант напитак, већ борба непрестана. Зато треба бити опрезан и будан у вери, а не препустити се сваком таласу који наиђе.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Антихрист је већ овде...влада и царује.....

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Па што кријеш ту информацију човече!?  0212_rolleyes

Мени је Мило први кандидат, мада није баш на челу утицајне државе, али и отров се чува у малим боцама.  greengrin

Подели на овим сајтовима

Мени је Мило први кандидат, мада није баш на челу утицајне државе, али и отров се чува у малим боцама.  greengrin

Мислиш да све знаш зато јер студираш Богословију,а неке ствари се откривају "обичним" људима,зар не?Наравно,нисма то ја,али има ко то зна,не мора да он буде ни монах,ни свештеник....Бог изабере....одавно је Антихрист међу људе,а своје лице нема,јер су многа лица његова

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Мислиш да све знаш зато јер студираш Богословију,а неке ствари се откривају "обичним" људима,зар не?Наравно,нисма то ја,али има ко то зна,не мора да он буде ни монах,ни свештеник....Бог изабере....одавно је Антихрист међу људе,а своје лице нема,јер су многа лица његова

Прво ја не студирам богословију, пошто се средње школе иначе не студирају. Аха, е сад ми је јасно! Своје лице нема, јер су многа лица његова, како кажеш - значи то је FACEBOOK (књига лица)!  greengrin

Подели на овим сајтовима

си размишљао да се лечиш од те прелести, озбиљно те питам?

знаш, супер је кад улетиш у неко освешћивање, типа вера, и кад уобразиш да су сви лудаци сем тебе и екипе истомишљеника, ал мислим да би морао озбиљно да поразмислиш да наставиш даље да се освешћујеш, што подразумева и борбу против себе и својих уврнутих идеја, да не би постао ретардиран идејама које те воде у странпутицу.

као што те очигледно и воде, како видим.

него, мислиш да ми нисмо прошли те параноје и лудила, потпуно истоветно које и ти сад гајиш?

брате, то се зове лествица, или митарства, како оћеш - живот је пун препрека на путу постигнућа вере и светитељства. то је оно што се дешава овде, на земљи, не тамо негде у неком мисленом свету илузија, КОД БОГА.

кад умреш, нема више ни напредовања нити додавања, нити одузимања. завршио си.

управо зато си морао на крштењу да умреш, да умре стари човек и да крене да живи нови, јер то симболички крштење и представља - вода, први удах, раст, оснаживање у вери и подвигу, формирање личности ...

не разумем како вам то никад нико није објаснио, а нисте ни сами скапирали ...

а нисте ни деца више да се играте наспрамности - индијанаца и каубојаца, партизана и четника ... ајде бре.

Подели на овим сајтовима

Па што кријеш ту информацију човече!?  greengrin

Прво ја не студирам богословију, пошто се средње школе иначе не студирају. Аха, е сад ми је јасно! Своје лице нема, јер су многа лица његова, како кажеш - значи то је FACEBOOK (књига лица)!  greengrin

само га ти ложи, дићи ће нас све у ваздух колико је луд  0212_rolleyes greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Ја вам рекох,а ви како хоћете

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...