Милица Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ??????? ?? ? ???????? ???? ? ????, ????????? ???? ????? ????????? ?? "????????? ???????". ??? ?? ? ?????? ?? ?????, ? ???? ???? ???????? ? ?????. ?????? ?? ?? ? ?????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?? ??????????.? ?????, ?? ?? ?? ????? ? ??? ???? ????? ????? ?????? ??????? ? ???????? ? ?????? ?????? ???? ?????? ???????.? ??? ? ??? ????? ?? ???? ??????? ?????(?????) ????,???? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???????(????????) ?? ?? ?? ????? ?? ??? ????? ? ??????....????????? ????????? ???? ?? ?? ??????????, ??? ?? ??????? (? ????) ?????????? ?????? ???????? ????????? ?? ???? ????? ? ????? ?????..... ? ???? ?? ????????? ???? ?????, ???? ??? ????????, ??? ???? ?????? ???? ?????. ??? ???? ?? ??? ????? ??? ? ???????????, ? ???????? ??????? ?? ???? ??????. ??? ????? ?????? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ??????, ?????? ? ?????, ?????????... ?????? ? ???? ??. ??????, ???????... 0102_laugh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ?????? ?? ?? ? ?????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?? ??????????. ?????, ???? ?????. ?? ??? ???????? ????? ?? ????-???? ??????? ??????? ????? ? ??????? ?? ?? ?? ????? ??? ???! ? ???-????? ??? ?? ?????..... ? ?????, ?? ?? ?? ????? ? ??? ???? ????? ????? ?????? ??????? ? ???????? ? ?????? ?????? ???? ?????? ???????.? ??? ? ??? ????? ?? ???? ??????? ?????(?????) ????,???? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???????(????????) ?? ?? ?? ????? ?? ??? ????? ? ??????.... ????? ? ?????? ?? ???? ??? ??????????? ?????? ?? ??????? ?????? ???????????? ??????? ???? ?? ????? ????????? , ? ??? ?????? ? ?? ????????? (? ?? ????????? ? ?? ????? ??????) ? ?? ??????? , ? ?? ????????....????? ?????? ?? ?????? ??????? ???? ????? ? ????? ???? ??? ????? ???? ??? ???? ?????, ?? ???? ??? ?? ?????? ????? ???? ??? ??? ?? ??????? ??????? ????? ? ????? ? ???????????..... ???????, ??? ?? ?? ????? ?????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ? ????? ??? ?? ???? ??????? ????? ????, ??? ???? ????????. ??, ???? ???????? ..... ???? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ???? ? "?? ?? ?????? ??? ???????? ?? ??? ????? ? ?????????? ? ???????? 4. ???????!" 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif klapklap ?? ??????, ????... klapklap ??, ???????....?????? ?? ?? ???? ?????....??????? ?? ???? ??????? ?????...? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Мислим да је наслов сасвим у складу са проблемима који су се јавили у народу. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Како би онада волео да се тема зове ? "Да ли чекамо оца Николаја да нам прича о Апокалипси и отварању 4. печата?!" crvenilo dada 0202_238 Не замери, шала... klapklap Па, стварно....мислим да је тема добра....изгледа да теби заправо смета...? klapklap Bog je svoju blagodat izlio na te ljude kao sto je otac Nikolaj iz Svete Petke, otac Joil, Tadej..merilo Duhovnosti se nikada ne gleda prema stepenu obrazovanja, to neki nemogu da shvate ovde. Sta vredi ovim vladikama sto imaju doktorate, Bog gleda Dusu a ne diplome. Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Ljudi obicno izbegavaju da pricaju o ovoj temi, a to je velika greska. Ovo su reci starca Pajsija. Svi se kao uzdaju u Hrista, koliko tu ima istine i kako ce to da izadje na videlo videcemo. Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ja zaista ne znam šta to tolko ima da se priča o toj temi...nama je Bog otkrio da će se taj tzv. antihrist pojaviti,da će mu biti data vlast odredjeno vreme i da će posle da si ode tamo odakle je došo....u svakom trenutku svega ovoga Bog je tej koji to dopušta i vodi nas u svoje carstvo...samo ne treba pokleknuti i ne treba primiti žig zveri...šta bi više odo ovoga pričali... bilo bi dobro naglasiti da taj antihrist neće biti otelovljeni djavo već običan čovek kome će djavo dati sve svoje moći....jel tako crvenilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 фићо могао би мало да испратиш тему од почетка crvenilo није поента у Апокалипсису, већ у другом Христовом доласку, Васкрсењу свих нас ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ja dok sam pokušavao da imam ?isto srce i išao u crkvu vozali su me svi,samo tako... 0110_hahaha :cheesy2: klapklap???? ????? ?? ?? ???? ?? ????????? ? ?? ???? ? ?????? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 дочекасмо рођендан Христа Богомладенца prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Људи нисам прочитао све постове, ал рецимо Константин меша Христово пророчанство о разрушењу Јерусалима и о крају света. По мени, један од највећих антиХриста је Мухамед. Мада, кад дође онај јединствени, он ће бити бољи баја... 0104_cheesy Ови што говоре о последњим временима, ваде цитате из контекста. Пре оног цитата који увек користе, помиње се, да ће бити побијени они који се не поклоне лику звери. "И би јој дано да лику звери даде дух, да лик звери и проговори и учини да буду побијени они који се не поклоне лику звери" (Отк. 13, 15) Из тога се види да је ВЕЛИКА глупост оно што се помиње у Дигиталном Анђелу 3. Где се каже, да је поклоњење лику зверином, кад сагнеш главу да ти она справа очита лице. Онда, нико не помиње после тога (не одма) један цитат: "Овде је трпљење светих, који држе заповести Божије веру Христову" (Отк. 14, 12) Још нешто битно... Ја немам личну, ал кад сам узимао нови пасош, ја сам давао отисак прста, а не руке. Јер у оригиналу на грчком пише - ХЕРИ, а то значи рука, јер они имају другу реч за шаку - ХУФТА. Исто тако, мени су су сликали лице (3D), а не конкретно чело. То су чињенице, сад може да се аргументише, типа: "Јел ми десни палац на обе руке" итд. Јер, у откровењу се помиње десна рука. Онда, нису ме питали, дал се одричем Христа. А први услов да примим жиг, је да се поколним лику звери (тј. да се одрекнем Христа) А ја се не одричем... А највећа глупост је што кажу, Петар се одрекао само речима?! Па ја нисам ни речима... Има још много глупости које говоре ти на челу са самозваним апостолом888 (Марко Мишић) Каже он, апостол888 је скраћеница од Апостолски центар 888, хехе Па ваљда би било АПЦ 888?! Мада то је небитно, битно је да они користе протестанска тумачења Откровења. Рецимо, седам глава на аждаји је Г7, а сај је ја мислим Г8 са Русијиом... Оно за 10 унија има смисла... Ал глупо је да ми људи (ја дечак још :smiley:) који смо под страстима тумачимо Откровење. Ипак, на почетку Откровења пише, да је блажен ко чита и ко слуша речи књиге ове, јер је време близу. Треба проповедати људима Христа, а не антиХриста. (100 пута изговорено) И још нешто, крај света за свакога од нас је наша смрт. Стражите, живот је кратак. Ми смо јуче дошли код Господа на рођендан, један од три рођендана који ми људи славимо. Ал знајте да Бог слави рођендане сваког од нас. Ако га љубимо, он нас љуби. Е па видите, он гледа на наше срце. Можда је откровење у духовном смислу, а не материјалном. Замислите ову фору, рецимо кад се крстите, руку стављате на чело (ум дајеш Богу), на груди (срце), на оба рамена (снагу) И сад, лупам ово, жиг на руци (снагу дајеш ђаволу), жиг на челу (ум дајеш ђаволу), а где је срце на које Бог гледа? Ја мислим у ономе "поклоњење звери" тад срце дајеш ђаволу. Наравно, ово је можда глупост што сам рекао, ал ето рекох.... Ма само да се волимо и биће све ОК 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 mi cekamo hrista,ali pre nego sto on dode mora da se pojavi antihrist to se izbeci ne moze.jedna grupa pravoslavnih hriscana samo govori o antihristu sto nije dobro.drugi kazu da ih to ne interesuje nego samo treba ici na liturgiju i to nije dobro.treba pratiti znake vremena i sredinu izmedu ove dve grupe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 mi cekamo hrista,ali pre nego sto on dode mora da se pojavi antihrist to se izbeci ne moze.jedna grupa pravoslavnih hriscana samo govori o antihristu sto nije dobro.drugi kazu da ih to ne interesuje nego samo treba ici na liturgiju i to nije dobro.treba pratiti znake vremena i sredinu izmedu ove dve grupe. ?????? ??? ??????? ??? ?????? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ?????? (??? ???? ??????? ????????) ?? ???, ??? ???? ?????????? ????? ???? ?????????? ?????????. ?????? ?? ????? ??????????, ??? ????? ?? ?? ?? ?????? ?????? ????????, ?????, ???? ?? ????? ???? ?????????. ? ?? ??????, ??? ?? ?????? ?? ???? ?????? ?? ?? ???? ????????? ????? ?? ??????????!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 "A kome je um prikovan za svetovne stvari i ko ljubi zemaljsko, tome ovo nece biti jasno, jer ko je vazda u okovima dela zitejskih, ako i cuje, nece verovati i naljutice se na onoga koji mu bude govorio. A Sveti ce se osnaziti – jer ce odbaciti svaku brigu o svome zivotu. " ????? ?????? ????? (? ??????? ??????????) ??? ? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ? ?????? ? ?????? ??????? ???? ?? ?? ? ?????????? ??????? ?? ?? ??? ??????? ???? ???? ?????????? ????????, ??? ? ??? ?? ????, ?? ????? ????? ??? ?? ???????? ? ??????. ????? ?????? ?? ??? ???????? ?? ????? ?????? ???? ?? ?? ????? ???? ???????? ?? ???????? ????? ?????? ????????????? Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука