Jump to content

Да ли ми чекамо Антихриста и(ли) Христа ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

??????? ?? ? ???????? ???? ? ????, ????????? ???? ????? ????????? ?? "????????? ???????".

??? ?? ? ?????? ?? ?????, ? ???? ???? ???????? ? ?????.

?????? ?? ?? ? ?????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?? ??????????.? ?????, ?? ?? ?? ????? ? ??? ???? ????? ????? ?????? ??????? ? ???????? ? ?????? ?????? ???? ?????? ???????.? ??? ? ??? ????? ?? ???? ??????? ?????(?????) ????,???? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???????(????????) ?? ??  ?? ????? ?? ??? ????? ? ??????....

????????? ????????? ???? ?? ?? ??????????, ??? ?? ??????? (? ????) ?????????? ?????? ????????

????????? ?? ???? ????? ? ????? ?????.....

? ???? ?? ????????? ???? ?????, ???? ??? ????????,

??? ???? ?????? ???? ?????.

??? ???? ?? ??? ????? ??? ? ???????????,

? ???????? ??????? ?? ???? ??????.

??? ????? ?????? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ??????,

?????? ? ?????, ?????????...

?????? ? ???? ??.

??????, ???????...  0102_laugh

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

?????? ?? ?? ? ?????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?? ??????????.

?????, ???? ?????. ?? ??? ???????? ????? ?? ????-???? ??????? ??????? ????? ? ??????? ?? ?? ?? ????? ??? ???! ? ???-????? ??? ?? ?????.....

? ?????, ?? ?? ?? ????? ? ??? ???? ????? ????? ?????? ??????? ? ???????? ? ?????? ?????? ???? ?????? ???????.? ??? ? ??? ????? ?? ???? ??????? ?????(?????) ????,???? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???????(????????) ?? ??  ?? ????? ?? ??? ????? ? ??????....

????? ? ?????? ?? ???? ??? ??????????? ?????? ?? ??????? ?????? ???????????? ??????? ???? ?? ????? ????????? , ? ??? ?????? ? ?? ????????? (? ?? ????????? ? ?? ????? ??????) ? ?? ??????? , ? ?? ????????....????? ?????? ?? ?????? ??????? ???? ????? ? ????? ???? ??? ????? ???? ??? ???? ?????, ?? ???? ??? ?? ?????? ????? ???? ??? ??? ?? ??????? ??????? ????? ? ????? ? ???????????.....

???????, ??? ?? ?? ????? ?????....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

? ????? ??? ?? ???? ??????? ????? ????, ??? ???? ????????.

??, ???? ???????? .....

???? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ???? ?   "?? ?? ?????? ??? ???????? ?? ??? ????? ? ?????????? ? ???????? 4. ???????!"         0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif klapklap

?? ??????, ????... klapklap

??, ???????....?????? ?? ?? ???? ?????....??????? ?? ???? ??????? ?????...?    klapklap

Подели на овим сајтовима

Како би онада волео да се тема зове ?   "Да ли чекамо оца Николаја да нам прича о Апокалипси и отварању 4. печата?!"         crvenilo dada 0202_238

Не замери, шала... klapklap

Па, стварно....мислим да је тема добра....изгледа да теби заправо смета...?    klapklap

Bog je svoju blagodat izlio na te ljude kao sto je otac Nikolaj iz Svete Petke, otac Joil, Tadej..merilo Duhovnosti se nikada ne gleda prema stepenu obrazovanja, to neki nemogu da shvate ovde. Sta vredi ovim vladikama sto imaju doktorate, Bog gleda Dusu a ne diplome.

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Ljudi obicno izbegavaju da pricaju o ovoj temi, a to je velika greska. Ovo su reci starca Pajsija. Svi se kao uzdaju u Hrista, koliko tu ima istine i kako ce to da izadje na videlo videcemo.

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

ja zaista ne znam šta to tolko ima da se priča o toj temi...nama je Bog otkrio da će se taj tzv. antihrist pojaviti,da će mu biti data vlast odredjeno vreme i da će posle da si ode tamo odakle je došo....u svakom trenutku svega ovoga Bog je tej koji to dopušta i vodi nas u svoje carstvo...samo ne treba pokleknuti i ne treba primiti žig zveri...šta bi više odo ovoga pričali...

bilo bi dobro naglasiti da taj antihrist neće biti otelovljeni djavo već običan čovek kome će djavo dati sve svoje moći....jel tako crvenilo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

фићо могао би мало да испратиш тему од почетка  crvenilo

није поента у Апокалипсису, већ у другом Христовом доласку, Васкрсењу свих нас ...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Људи нисам прочитао све постове, ал рецимо Константин меша Христово пророчанство о разрушењу Јерусалима и о крају света.

По мени, један од највећих антиХриста је Мухамед.

Мада, кад дође онај јединствени, он ће бити бољи баја... 0104_cheesy

Ови што говоре о последњим временима, ваде цитате из контекста.

Пре оног цитата који увек користе, помиње се, да ће бити побијени они који се не поклоне лику звери.

"И би јој дано да лику звери даде дух, да лик звери и проговори и учини да буду побијени они који се не поклоне лику звери"

(Отк. 13, 15)

Из тога се види да је ВЕЛИКА глупост оно што се помиње у Дигиталном Анђелу 3.

Где се каже, да је поклоњење лику зверином, кад сагнеш главу да ти она справа очита лице.

Онда, нико не помиње после тога (не одма) један цитат:

"Овде је трпљење светих, који држе заповести Божије веру Христову"

(Отк. 14, 12)

Још нешто битно...

Ја немам личну, ал кад сам узимао нови пасош, ја сам давао отисак прста, а не руке.

Јер у оригиналу на грчком пише - ХЕРИ, а то значи рука, јер они имају другу реч за шаку - ХУФТА.

Исто тако, мени су су сликали лице (3D), а не конкретно чело.

То су чињенице, сад може да се аргументише, типа: "Јел ми десни палац на обе руке" итд.

Јер, у откровењу се помиње десна рука.

Онда, нису ме питали, дал се одричем Христа.

А први услов да примим жиг, је да се поколним лику звери (тј. да се одрекнем Христа)

А ја се не одричем...

А највећа глупост је што кажу, Петар се одрекао само речима?!

Па ја нисам ни речима...

Има још много глупости које говоре ти на челу са самозваним апостолом888 (Марко Мишић)

Каже он, апостол888 је скраћеница од Апостолски центар 888, хехе

Па ваљда би било АПЦ 888?!

Мада то је небитно, битно је да они користе протестанска тумачења Откровења.

Рецимо, седам глава на аждаји је Г7, а сај је ја мислим Г8 са Русијиом...

Оно за 10 унија има смисла...

Ал глупо је да ми људи (ја дечак још :smiley:) који смо под страстима тумачимо Откровење.

Ипак, на почетку Откровења пише, да је блажен ко чита и ко слуша речи књиге ове, јер је време близу.

Треба проповедати људима Христа, а не антиХриста. (100 пута изговорено)

И још нешто, крај света за свакога од нас је наша смрт.

Стражите, живот је кратак.

Ми смо јуче дошли код Господа на рођендан, један од три рођендана који ми људи славимо.

Ал знајте да Бог слави рођендане сваког од нас.

Ако га љубимо, он нас љуби.

Е па видите, он гледа на наше срце.

Можда је откровење у духовном смислу, а не материјалном.

Замислите ову фору, рецимо кад се крстите, руку стављате на чело (ум дајеш Богу), на груди (срце), на оба рамена (снагу)

И сад, лупам ово, жиг на руци (снагу дајеш ђаволу), жиг на челу (ум дајеш ђаволу), а где је срце на које Бог гледа?

Ја мислим у ономе "поклоњење звери" тад срце дајеш ђаволу.

Наравно, ово је можда глупост што сам рекао, ал ето рекох....

Ма само да се волимо и биће све ОК 1405_love

Подели на овим сајтовима

mi cekamo hrista,ali pre nego sto on dode mora da se pojavi antihrist to se izbeci ne moze.jedna grupa pravoslavnih hriscana samo govori o antihristu sto nije dobro.drugi kazu da ih to ne interesuje nego samo treba ici na liturgiju i to nije dobro.treba pratiti znake vremena i sredinu izmedu ove dve grupe.

Подели на овим сајтовима

mi cekamo hrista,ali pre nego sto on dode mora da se pojavi antihrist to se izbeci ne moze.jedna grupa pravoslavnih hriscana samo govori o antihristu sto nije dobro.drugi kazu da ih to ne interesuje nego samo treba ici na liturgiju i to nije dobro.treba pratiti znake vremena i sredinu izmedu ove dve grupe.

?????? ???

??????? ??? ?????? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ?????? (??? ???? ??????? ????????)

?? ???, ??? ???? ??????????

????? ???? ?????????? ?????????.

?????? ?? ????? ??????????, ??? ????? ?? ?? ?? ?????? ?????? ????????, ?????, ???? ?? ????? ???? ?????????.

? ?? ??????, ??? ?? ?????? ?? ???? ?????? ?? ?? ???? ????????? ????? ?? ??????????!!!!

Подели на овим сајтовима

"A kome je um prikovan za svetovne stvari i ko ljubi zemaljsko, tome ovo nece biti jasno, jer ko je vazda u okovima dela zitejskih, ako i cuje, nece verovati i naljutice se na onoga koji mu bude govorio. A Sveti ce se osnaziti – jer ce odbaciti svaku brigu o svome zivotu. "

????? ?????? ????? (? ??????? ??????????)

??? ? ?? ???? ????

?? ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ? ?????? ? ?????? ??????? ???? ?? ?? ? ?????????? ??????? ?? ?? ??? ??????? ???? ???? ?????????? ????????, ??? ? ??? ?? ????, ?? ????? ????? ??? ?? ???????? ? ??????. ????? ?????? ?? ??? ???????? ?? ????? ?????? ???? ?? ?? ????? ???? ???????? ?? ???????? ????? ?????? ?????????????

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...