Jump to content

Да ли ми чекамо Антихриста и(ли) Христа ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest Константин

Јесте пијеАгаМлеко, ни ја не волим такву храну, али кажем и питам се, да ли и такав човек не треба да постоји? Он је једини који толико прича о томе, а зар нема и он своју слободу да каже шта хоће? И што рече некоме то прија, а нама којима можда то и не прија зар треба да бежимо од истине? Зар треба да се плашимо? Или да причамо само о стварима које су нам пријатне и лепе за слушање?  klapklap

А што ли у јеванђељу по Матеју постоји 24.глава!? Те речи Христос говори!!! А да ли то можда неког плаши?! Па сигурно плаши, али верујем да као и отац Николај није имао ту намеру, него је хтео само да каже и тај део истине.

А оно што отац Николај увек на крају каже је да НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИМО, знамо истину и РАДУЈМО се! 0202_238

Нараво ни ја нисам за то да само причамо о задњим временима, али рекох он једини у нашој цркви прича о томе толико, и зашто га неби саслушали, верујте путо тога је жива истина, и сами то знамо, али то не треба да нас оптерећује!!! Јер треба да се РАДУЈЕМО И ВЕСЕЛИМНО! crvenilo

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

??? ?? ???? ?????? ???????? ??? ????? ?? ???? ????? - ?? ???? ?????? ??????? ?? ????????. ?????? ?? ????. ??????? ? ????  klapklap

?? ?????? ?? ???? ???? ????????? ? ?? ?? ?? ???? ???? ????? ???????. ??? ???????? ??? ??.

? ???????? ?? ?? ??????????? ?????? ?????, ??? ?? ????? ?? ?????? ????????? ??????, ? ?????? ?? ????? ??? ??????? ?? ?????? ????? ???????? ????, ?????, ???? ? ???? ?? ??????, ??? ????????? ???? ?? ????? ??????? ? ?????????? ?????, ????????? ?????????? ? ??? ???? ??????? ??????? ?? ?? ???? ??????? ?? ?????, ?? ??? ???? ???????? ???? ???????? ?????, ??? ?? ?????? ?????.

???? ?? ?????? ??????, ????? ?? ???????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

а зар нема и он своју слободу да каже шта хоће?

Нема проблема,може  да прича шта год хоће.

Али ми треба да знамо да у нашој Цркви постоји богоустановљени поредак по коме се зна коме је где место. По озбиљним и суштинским питањима право учења и поучавања припада једино и само Епископима који су изучавали божанска писма и науке.

Могу ли апостоли учити Христа нечаму ?! Један јесте - ап. Петар. Није дозвољавао Христу да му опере ноге; убеђивао га да ће са Њим остати до смрт а 3 пута се одрекао итд...Ја колико знам о.Николај чак нема ни свештенички чин - он не служи св. Литургију. Обичан је монах.  

Обични (да не кажем прости ) монаси би требали да живе у непрестаном послушању своме духовнику и молчању (тиховању) а не да праве турнеје по збуњеној Србији и да се обраћају масама ....Њихово-зна се пост и молитва. И о томе треба да нам причају - о том духовном животу....А не да нас саветују како ми по градовима и селим да живимо. Па зашто јр Црква поставила свештенике ?! Да нам узимају само новац за освећење водица, крштења и венчања ?! Никако.

Онда када се  наша св. Црква буде огласила званично преко уста патријарха да не треба да се рађају деца више и да пакујемо кофере и да исказујемо заједничку непослушност државним властима онда ћу се врло радо повиновати тој заповести и наредби, рекао бих. Јер имам пуно и свето поверење у нашу мајку Цркву и тада бих знао да је јдна таква одлука донешеа на саборни начин, као што и све у Цркви бива - саборно. Епископи-свештеници-народ. У супротном, заиста нећу држати за озбиљно било какве индивидуалне покрете у Цркви, којих на жалост има, а бивају прихваћени код оног дела верног народа који не зна богоустановљени поредако наше Цркве .

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Имао сам прилику више пута да слушам монаха Николаја (прозвали су га одавно  "Николај Апокалипса"). Па он људи тумачи оне печате из Откривања ?!  

joooj

Њих је у историји хришћанства тумачила само "пророчица" Елена Вајт (утемељивачица адвентизма илити суботарства).....

Од свих књига (делова) св. Писма, св. Оци су се најмање усуђивали да тумаче Откривење !!! Оно због своје тежине и тајновитости , због чега су многи сматрали да је и јеретичког и гностичког порекла, је тек последње ушло у кодекс Н. Завета....Да поновм речи нашег о.Угрина : "Мислите мало о томе"

Подели на овим сајтовима

pa sta onda i ako ima 5 dece, to ne znaci da nije dobar monah.Kakave price???

???? ???????.

?????? ??? ??? ??????? ??? ???? ? ???? ?? ???? ?? ??? 5??? ???? ???????? ????? ?? ?????? ?? ?????.

??? ?? ?????? ?? ???? ?? ?????????.

??? ????... ?????, ??? ????? ?? ??? "?????????" ???????? ??????????? ???????? ??????? ?????????? ? ??????? ????????? ???????????????

Подели на овим сајтовима

???? ???????.

?????? ??? ??? ??????? ??? ???? ? ???? ?? ???? ?? ??? 5??? ???? ???????? ????? ?? ?????? ?? ?????.

??? ????... ?????, ??? ????? ?? ??? "?????????" ???????? ??????????? ???????? ??????? ?????????? ? ??????? ????????? ???????????????

?????? ?????? ?? ?? ?? ????, ????? ?? ????? ?????? ???? ????? ??????.?????? ?? ??  ?????  ????? ???????(????? ???? ???? ??? ????????? ????? ? ????),?? ?? ????? ????? ?? ??????? ?? ???? ????????? ?????? ? ??????? ??????)? ???? ??????? ???????????? ?? ????? ?? ??????????) ??? ??????????.?? ???? ?? ?????? ???????? ???????, ??? ? ??? ?????? ????? ?????? ?? ????? ?? ???? ?? ???????? ????? ????.??? ???.
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Константин

???? ???????.

[glow=red,2,300]? ??? ????????? ???? ?????!!![/glow]
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Константин

? ??? ???? ? ?? ????? ??????? ?? ???? ??? ?????

???? ????????,????  ?? ????? ??? ??? ????.

??? ?? ????? ?? ????? ?? ? ????? ????? ??????? ??????????????? ??????? ?? ???? ?? ??? ???? ?? ??? ?????. ?? ???????? ? ?????????? ???????? ????? ????? ? ????????? ??????? ?????? ? ???? ?????????? ???? ?? ????????? ???????? ????? ? ?????.

???? ?? ???????? ????? ?????? ?????? ?! ????? ????? - ??. ?????. ???? ?????????? ?????? ?? ?? ????? ????; ???????? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ? 3 ???? ?? ??????? ???...?? ?????? ???? ?.??????? ??? ???? ?? ??????????? ??? - ?? ?? ????? ??. ?????????. ?????? ?? ?????.  

?????? (?? ?? ????? ?????? ) ?????? ?? ??????? ?? ???? ? ??????????? ????????? ????? ????????? ? ??????? (????????) ? ?? ?? ????? ??????? ?? ???????? ?????? ? ?? ?? ???????? ?????? ....??????-??? ?? ???? ? ???????. ? ? ???? ????? ?? ??? ??????? - ? ??? ???????? ??????....? ?? ?? ??? ???????? ???? ?? ?? ????????? ? ????? ?? ??????. ?? ????? ?? ????? ????????? ?????????? ?! ?? ??? ??????? ???? ????? ?? ???????? ??????, ??????? ? ??????? ?! ??????.

???? ???? ??  ???? ??. ????? ???? ???????? ???????? ????? ???? ?????????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???? ???? ? ?? ???????? ?????? ? ?? ?????????? ?????????? ???????????? ???????? ???????? ???? ?? ?? ???? ???? ?????????? ??? ????????? ? ???????, ????? ???. ??? ???? ???? ? ????? ???????? ? ???? ????? ????? ? ???? ??? ???? ?? ?? ???? ????? ?????? ??????? ?? ??????? ?????, ??? ??? ? ??? ? ????? ???? - ???????. ????????-??????????-?????. ? ?????????, ?????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ????? ???????????? ??????? ? ?????, ????? ?? ?????? ???, ? ?????? ?????????? ??? ???? ???? ?????? ?????? ???? ?? ??? ??????????????? ???????? ???? ????? .

???????? ??? ?????? ? ?? ??????? ????! ?? ????? ???? ??????? ???? ?? ?? ?????? ????! ???? ???????! ? ? ?? ???????? ??????-???????? ?? ?????????-?????????? ???? ??? ??? ? ???? ?????, ? ?? ???????????? ????????.....????? ?? ??? ? ????? ???????, ??? ?? ????????! ????? ?? ????? ?? ???? ?? ?????? ???? ????? ?????? ? ?????!

? ? ?? ?? ??? ?? ????? ????? ???? ?????....????? ??? ?? ???? ?? ???? ?????, ??? ?? ??????? ??? ?? ??????? ??? ???? ???? ? ?? ?????, ?? ??????? ??? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Константин

Он колко ја знам за то што ради има благослов владике Игратија у чијој је и епархији.

А о стању у нашој цркви, ко шта ради... е то је друга тема....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

у овом случају претпоствљам да циљаш на коперфилда) као антихриста.Ја имам ту љегову допуљену кљижицу, као и два љегова видео записа па нигде не могу да потврдим твоје речи.Жив био.

Константине, препоручио бих ти ,у том случају, да баталиш фантастику научну (мислим Дејвид Коперфилд , Били Геј(ц), Џопрџ Сорош и екипа ) у интерпретацији м. Николаја Апоклипсе и сл. и да почнеш да читаш неке друге писце попут Шмемана, Јевтића,Поповића,Флоровског... Све ће ти бити јасније.... 0102_laugh

Овако : .....магла паднала в долина...под њума се ништо не види.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/eheej.gif

Подели на овим сајтовима

Тако је имењаче.....Слажемо се.Жив био 0102_laugh

О Николај  и баш опасан фрајер,срео сам га на сабору у панчеву почетком Маја...Ма види се да је О Николај добар духовник, а и нигде нема докаѕаних тврдњи за оптужбе..знаци, будалаштина

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Nije mi jasno otkuda toliko pridavanje znacaju apokalipticnim znacima i tumacenje istih ! To je opasno , ko nama daje toliku drskost da predvidjamo kraj , haos i muke !

Ako li i bude stradanja molimo BOGA da nas udostoji da radosno postradamo za njega ali isto i molimo da kraj zivota nasih bude Hriscanski bez bola i patnje !Kako god i kad da bude treba prihvatiti jer je od Gospoda ali nista ne prejudicirati i izvlaciti zakljucke na osnovu naseg ljudskog razuma !

Da su tako neki u ranijim godinama pozivali na ne radjanje da li bi onda mnogi od nas ugledali svetlost dana !

Zar BOG zeli samo nas dosadasnje u Carstvu a ne i generacije koje ce tek doci ?Ja mislim da nas zeli sve i one koji su bili i one koji su sada i one koji dolaze !

BOG je rekao "Radjaj te se i mnozite i napunite zemlju" imali pravo bilo koji covek da poziva na obustavu ovih Bozijih reci !

Takodje se molimo " Za napredak slugu Bozijih i vremena mirna ,Gospodu se pomolimo ! Ima i lepsih ,optimisticnijih i zivotnijih reci !!!

Mi treba da smo svedoci Radosti nad Radostima ,svedoci VASKRSLOGA BOGA a ne ljudi smrknuta lica koji jedva cekaju da im se nebo stusti na glavu

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Takodje se molimo " Za napredak slugu Bozijih i vremena mirna ,Gospodu se pomolimo ! Ima i lepsih ,optimisticnijih i zivotnijih reci !!!

Тако је брате Николаје. Добро си написао. Св. Литургија, сад је мало као идеолошки, треба да нам буде образац нашег живљења, мишљења, мољења , дакле, образасц Живота. И из ње да учимо како да живимо и обходимо према животу и свету..... 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...