Гости Guest - . . .- Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Хвала манастиру Клисина, један од убедљиво најбољих православних сајтова! Само напред драга браћо! Производња: Алтернативна телевизија Бања Лука и Cinnamon Београд Скопљанац, Apis, Sophrosyne and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ау, што је ово вредно... Оче, хвала за сведочанство! Владика Јован је постављен да би оно што је постало црно, Христом убелео. Тежак је његов Крст. А, пак, наше поверење у њега је неизмерно. Ако је ко у Христу, и Христос Господ у њему, онда постаје свестан речи: Јер јарам је Мој благ и бреме је Моје лако (Мт. 11,30). Како било, наше молитве за њега и његов рад су обавезне. А ми његове молитве сигурно имамо. На многаја љета, Преосвећени владико! Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Изузетно одрађено! Владика Јован је ретка и драгоцена личност хришћанске Цркве! Sophrosyne and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 ... Не чувамо ми Пећку Патријаршију, него она чува нас! marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Драго ми је што је владика остварио замисао активирања Пећаршије. Надам се да ће спровести у дело и оно на шта сам га својевремено подстицао, а он је здушно прихватио. Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Хвала манастиру Клисина, један од убедљиво најбољих православних сајтова! Само напред драга браћо! Производња: Алтернативна телевизија Бања Лука и Cinnamon Београд slava3 Хвала свима на прелепом слимку ! Велики поздрав братји манастира Клисине! Живи и здрави нам били на многаја љета! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука