Jump to content

За кога сигурно нећете гласати на изборима 2012. године?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

sigurno ne za super junake:

allstarsv.jpg

Не могу да провалим ко је Бетмен сениор? Помагај те.

Ми смо најдуховитији народ,можда нам Господ због тога оволико гледа кроз прсте.

Подели на овим сајтовима

Не могу да провалим ко је Бетмен сениор? Помагај те.

Misliš na Betmena sa maskom? Pa valjda Toma, jedini on ga nema; a plus stoji odmah pored Vučića, ups, Robina. :D

Подели на овим сајтовима

Видео сам билборд (који ме је саблазнио) са ликом Чедомира, на којем поред њега стоји реч - истина. Уз то, Чедомир показује рукама ка себи! Он је истина! - нарвно, то он мисли, и његови сателити, идолопоклоници који му се клањају.

А ми смо у Јовановом Јеванђељу, у 14. глави, у 6. стиху прочитали и научили: Ја сам пут и истина и живот. Нико не бира лажну истину, када зна ко је ИСТИНА!

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Ја мислио оче ти озбиљан, не волиш тролове, смарају те ове ствари...

Кад оно - крк!

Отац Иван отворио трол тему, направио кокице и чека да крене клање :)

Чек само да дођу острашћени па да ухвате оног првог што није за Двери :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ma nasmrko se cedica pa mu svasta pada napamet..

Незнам како до сада нико није искористио ''повезаност'' и коалицију двојице ''дилера'' упс..шта ми би каква лапсус.. хех.. ;) .. ''лидера'' по њиховој дилерској..упс опет..;) лидерској страсти, ..болдованој у цитату горе..

Или сам ја слабо пратио... а вала јесам,...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Незнам како до сада нико није искористио ''повезаност'' и коалицију двојице ''дилера'' упс..шта ми би каква лапсус.. хех.. ;) .. ''лидера'' по њиховој дилерској..упс опет.. ;) лидерској страсти, ..болдованој у цитату горе..

Или сам ја слабо пратио... а вала јесам,...

Ne znam sta nije iskorisceno kad ima gomile materijala vezano za njegov zivot na crti.I veruj mi koriste se bas dobro mozda bi trebalo vise ali ne radim ja u BIA ;)

Подели на овим сајтовима

Ne znam sta nije iskorisceno kad ima gomile materijala vezano za njegov zivot na crti.I veruj mi koriste se bas dobro mozda bi trebalo vise ali ne radim ja u BIA ;)

То је тачно за ЊЕГОВ.. да.. Али ја сам мислио на ЊИХОВ... разумеш као двојца ''на црти''.. ;)

Тај моменат је накако ..усфалио...

:)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Za Dveri sigurno neću.A verovatni ni za ostale. Just_Cuz_19

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...