Sophrosyne Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 praviću se nem...ali pogledajte možda nađete odgovor : Лидија Миленковић and Марио Токовић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 sigurno ne za super junake: Не могу да провалим ко је Бетмен сениор? Помагај те. Ми смо најдуховитији народ,можда нам Господ због тога оволико гледа кроз прсте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Za sve koji planiraju da glasaju za DS i SPS : http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Сигурно не за ДС, СПС, ЛДП, Двери, ДСС... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Не могу да провалим ко је Бетмен сениор? Помагај те. Misliš na Betmena sa maskom? Pa valjda Toma, jedini on ga nema; a plus stoji odmah pored Vučića, ups, Robina. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zamislim se na suncu Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Za Čedu ne, sigurno. bgpj, nedeljko, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Видео сам билборд (који ме је саблазнио) са ликом Чедомира, на којем поред њега стоји реч - истина. Уз то, Чедомир показује рукама ка себи! Он је истина! - нарвно, то он мисли, и његови сателити, идолопоклоници који му се клањају. А ми смо у Јовановом Јеванђељу, у 14. глави, у 6. стиху прочитали и научили: Ја сам пут и истина и живот. Нико не бира лажну истину, када зна ко је ИСТИНА! Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ma nasmrko se cedica pa mu svasta pada napamet.Dace Bog da ne predje cenzus ma nek zivi sa tom svojom istinom u svojoj vili da ne smara vise normalne ljude sa svojim istripovanim idejama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Најслађи је Кркобабић тј. Винету. ВОАХ;УГХ;УРГ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ја мислио оче ти озбиљан, не волиш тролове, смарају те ове ствари... Кад оно - крк! Отац Иван отворио трол тему, направио кокице и чека да крене клање Чек само да дођу острашћени па да ухвате оног првог што није за Двери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ma nasmrko se cedica pa mu svasta pada napamet.. Незнам како до сада нико није искористио ''повезаност'' и коалицију двојице ''дилера'' упс..шта ми би каква лапсус.. хех.. .. ''лидера'' по њиховој дилерској..упс опет.. лидерској страсти, ..болдованој у цитату горе.. Или сам ја слабо пратио... а вала јесам,... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Незнам како до сада нико није искористио ''повезаност'' и коалицију двојице ''дилера'' упс..шта ми би каква лапсус.. хех.. .. ''лидера'' по њиховој дилерској..упс опет.. лидерској страсти, ..болдованој у цитату горе.. Или сам ја слабо пратио... а вала јесам,... Ne znam sta nije iskorisceno kad ima gomile materijala vezano za njegov zivot na crti.I veruj mi koriste se bas dobro mozda bi trebalo vise ali ne radim ja u BIA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Za Dveri greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ne znam sta nije iskorisceno kad ima gomile materijala vezano za njegov zivot na crti.I veruj mi koriste se bas dobro mozda bi trebalo vise ali ne radim ja u BIA То је тачно за ЊЕГОВ.. да.. Али ја сам мислио на ЊИХОВ... разумеш као двојца ''на црти''.. Тај моменат је накако ..усфалио... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Za Dveri sigurno neću.A verovatni ni za ostale. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука