Jump to content

"ПАПАРОКАДЕС"- хард рок бенд светогорских монаха !!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

0501_music

Да ли сте чули за постојање хард рок бенда ПАПАРОКАДЕС ("рок попови") кога сачињавају калуђери са св. Горе ?!  Углавном певају против НСП и Њу Ејџа, против жига звер и броја 666 и остлих ствари на задату тему...Ја лично мислим да овакве теме нису начин на који треба да се објављује Еванђеље о Доласку Царства Божијег на Земљу. (ако се не слажете са овим мојим мишљењем молим вас погледајте и прокоментаришите на овој теми.

Искрено ми је драго што су калуђери имали бенд. Кажем имали јер су се разишли у међувремену.....Један од њих се оженио.... 0110_hahaha

Ево пар клипова од њих :

Подели на овим сајтовима

AlefShin рече:
  ???? рече:

??-?? ????, ?? ???? ?? ????.

?? ????? ????? ?? ?? ...

???? ??????? ?????? joooj?

??? ??  :drugarstvo:

????? ????? ?? ???????? ?? ?? ??? ???? ??????, ????? ?? ??? ??? ?????, ?? ??? ?????, ??????? ?????? ??????, ??? ?? ????? ????? ?????? ?? ?? ?????? ...

?? ????? ? ????? ?????? ??? ???? ???? ???? ?????, ???? ?? ? ???? ???? ??? ????? ??????????  klapklap

? ???????? ??? ?? ??????? ?? ???, ???? ???? ?????? ???.

???? ??????, ?? ?? ? ?????? ???? ??? ?????, ???? ?????? ...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Добра је она песма на ЈТ: Free monks 2  confused 0405_feel

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  ???? ????? рече:

????? ?? ??? ????? ?? ??: Free monks 2  klapklap confused

?? ??? ?? ????? ?????? ?? ???? ??????! ????? ???? ???? ?? ????????? ??? ?? ????? ?? ????!  klapklap

???? ?? ????? "??????" ??? ????? "???"....?????? ??????? ????????.....    0405_feel

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ооооо...во имја Оца и Сина и Свјатаго Духа...  8084.gif

Сачувај Боже.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...