Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Да ли сте чули за постојање хард рок бенда ПАПАРОКАДЕС ("рок попови") кога сачињавају калуђери са св. Горе ?! Углавном певају против НСП и Њу Ејџа, против жига звер и броја 666 и остлих ствари на задату тему...Ја лично мислим да овакве теме нису начин на који треба да се објављује Еванђеље о Доласку Царства Божијег на Земљу. (ако се не слажете са овим мојим мишљењем молим вас погледајте и прокоментаришите на овој теми. Искрено ми је драго што су калуђери имали бенд. Кажем имали јер су се разишли у међувремену.....Један од њих се оженио.... 0110_hahaha Ево пар клипова од њих : Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Dobar pravac, dobra ideja, 0110_hahaha ali.....preblagi su crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 искрено? ужасни су. ња-ња бенд, ни тамо ни вамо. ја немам укуса за то ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ???? рече: ???????? ?????? ??. ??-?? ????, ?? ???? ?? ????. ?? ????? ????? ?? ?? ... 0202_238??????? ??? ? 357 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ???? рече: ??-?? ????, Slazem se sa ovim konstantin рече: ali.....preblagi su i sa ovim iako ne volim tvrd zvuk nesto preterano I mislim da ovakav nacin izrazavanja nije za nekoga ko se opredelio za monaski zivot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ???? рече: ??-?? ????, ?? ???? ?? ????. ?? ????? ????? ?? ?? ... ???? ??????? ?????? 0202_238? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 AlefShin рече: ???? рече: ??-?? ????, ?? ???? ?? ????. ?? ????? ????? ?? ?? ... ???? ??????? ?????? ? ??? ?? ????? ????? ?? ???????? ?? ?? ??? ???? ??????, ????? ?? ??? ??? ?????, ?? ??? ?????, ??????? ?????? ??????, ??? ?? ????? ????? ?????? ?? ?? ?????? ... ?? ????? ? ????? ?????? ??? ???? ???? ???? ?????, ???? ?? ? ???? ???? ??? ????? ?????????? klapklap ? ???????? ??? ?? ??????? ?? ???, ???? ???? ?????? ???. ???? ??????, ?? ?? ? ?????? ???? ??? ?????, ???? ?????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 ???? рече: ???????? ?????? ??. ??-?? ????, ?? ???? ?? ????. ?? ????? ????? ?? ?? ... ???? ??? ??????? ????? !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=IT0yG3h-AMQ&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Добра је она песма на ЈТ: Free monks 2 confused Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 ???? ????? рече: ????? ?? ??? ????? ?? ??: Free monks 2 klapklap confused?? ??? ?? ????? ?????? ?? ???? ??????! ????? ???? ???? ?? ????????? ??? ?? ????? ?? ????! klapklap???? ?? ????? "??????" ??? ????? "???"....?????? ??????? ????????..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Хахахаха, прва пјесма се зове The microchip, је ли могуће да су снимили спот о томе... 0203_cool https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Ооооо...во имја Оца и Сина и Свјатаго Духа... 8084.gif Сачувај Боже. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 shalom рече: ????????, ???? ?????? ?? ???? The microchip, ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???? ? ????... 8084.gif 0110_hahaha 0110_hahaha ?? ?????? ???? ?? ??? ????? ????? ? ????... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука