Jump to content

„Пинков” тренутак истине пред РРА

Оцени ову тему

ристМико

Препоручена порука

Bolestan je i vlasnik i njegova TV stanica. Naime Z.M pripada jednoj sekti kao i urednik filmskog programa na RTS R.N-pa se zapitajmo da li uopste ovakvi TV kanali treba da postoje 0203_cool

? ????? ??! ?????? ??????? ? ????? ???????? ?? ?????????? ????? ??? ?????,. ?? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ????????, ??? ???? ??????? ? ?? ??? ??????? ??????? ??????? ??????? ????-?, ?? ???? ??? ?? ?????, ???? ??? ????????? ?? ?? ????? ?????? ????? ?? ????????? ?? ????-? ??? ???? ????? ????. ?? ?? ??????? ??? ??????, ??????? ??? ????? ??? ?? ??????? ??? ??????? ???????? ???????? ?? ????.

???? ????? ?? ?? ?????????? ??? ?? ?????? ? ??????...

???????? ?????????? ?? ??? ??????????? ?????????!

0705_read klapklap klapklap klapklap confused :cheesy2: 0409_feel 0409_feel 0409_feel

Tako je brate. Mislim da je i na dan Vaskrsa pusten nekakav najgori satanisticki film.

Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог.

Ава Исаија

Подели на овим сајтовима

Да да... Користи човек сваку прилику да сатанизује. Исто тако не сећам се када је на Пинк-у био ''Бој на Косову'' или ''Марш на Дрину''...

Не дај Боже да је преносио Божићну или Васкршњу литургију...

Сачувај ме Боже!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Скарадна емисија, која показује праву слику уређивачке политике ТВ Пинк. Поред тога, на питање новинара 24 сата упућено водитељки-зашто је поставила то питање, паметна и напредна водитељка је одговорила-да је то значило жртви, и да ће помоћи онима којима се то дешава, да то престане. Било ми је мучно док сам читао њено писмо послато новини 24 сата, па чак ни они нису нису сматрали да треба да одговоре на њено писмо.

Подели на овим сајтовима

?? ??... ??????? ????? ????? ??????? ?? ??????????. ???? ???? ?? ????? ?? ???? ?? ?? ????-? ??? ''??? ?? ??????'' ??? ''???? ?? ?????''...

?? ??? ???? ?? ?? ???????? ??????? ??? ???????? ?????????...

??????? ?? ????!

??? ?? ???? ''??? ?? ??????'' ???? ???????????? '99., ????? 27.3.
Подели на овим сајтовима

?? ??... ??????? ????? ????? ??????? ?? ??????????. ???? ???? ?? ????? ?? ???? ?? ?? ????-? ??? ''??? ?? ??????'' ??? ''???? ?? ?????''...

?? ??? ???? ?? ?? ???????? ??????? ??? ???????? ?????????...

??????? ?? ????!

??? ?? ???? ''??? ?? ??????'' ???? ???????????? '99., ????? 27.3.
??????, ??????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ''?????'' ????, ???? ?? ?? ??? ????? ?????...?? ?? ???? ??? 10. ??????...????? ?? ?? ????? ?? ???????. ?????? ?? ? ?? ??????, ??? ?? ????? ??? 100 ????? ? ?????. ????? ???? ?? ????? ?????? ?????!

Подели на овим сајтовима

??? ?????, ?? ?????? ????? ?? ???.

0205_whistling :) klapklap

Подели на овим сајтовима