pink panter Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Ima više proizvođača . Ne znam koja je najbolja ali se kupuju u apotekama. Bar prije 7 godina. Bilo je i vrlo malo pakovanje a i od jednog litra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Ima u apotekama rastvorena u alkoholu u flašici od 750 ml i košta oko 600 dinara.Može se i praviti u rakiji ko hoće mada mislim da je kupljena sigurnija. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 pio i mazo пион и мазут луњо и мазо пио и смазо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Znaci, sve u svemu je dobar lek i zaista pomaze, sto je najbitnije. Макрина је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Danas sam ga kupio, pa da vidim kako radi. Ako je verovati preterivanju Marije Treben, trebalo bi da mi do sutra ukloni tragove osipa na pregibu lakta i da mi zarastu oderotine zarađene sklekovima na pesnicama na betonu. Javiću rezultat, ako ga bude. Не може ништа да се реши за дан нити је она игде то писала.Где си то прочитао? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Danas sam ga kupio, која је цена (количина) ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Одлично што си купио мање паковање.Марија и сама каже да је много боље мање паковање. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 купио сам и ја мало пре. па да видимо да ли ће решити моју бољку... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Само будите упорни.Ово је изврстан лек. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Ја ћу можда патентирати мој лек .Маст за лечење хемороида.Видим да помаже свима којима дам,чак боље и од оног познатог брђанског мелема DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 nema potrebe da patentiras ako ne mogu da se provale sastojci iako sta znam, ako oces na veliko da pravis ondak moze odlicna stvar za napredak Srbije, ako budes htela da patentiras i pravis business javi mi da te uputim dalje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 E pa, neka vam je na zdravlje i dug život korišćenje Švedske grančice. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 E pa, neka vam je na zdravlje i dug život korišćenje Švedske grančice. Хик! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 nema potrebe da patentiras ako ne mogu da se provale sastojci iako sta znam, ako oces na veliko da pravis ondak moze odlicna stvar za napredak Srbije, ako budes htela da patentiras i pravis business javi mi da te uputim dalje Е,па добро онда ако не мора да се патентира Ма нисам ти ја за велике походе али не бих ни да ме неко поткрада. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 veliki pohod dobro dodje za sve Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука