Ignjatije Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 O ovom leku sam se naslusao pozitivnih prica i to iz prve ruke. Ispada da leci skoro sve i na telu i u telu. Zanimaju me vasa licna iskustva ukoliko ste je koristili jer i ja planiram da pocnem. http://www.google.rs...f89z84rIFEnd4AA http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2012 I ja sam dosta toga pročitao o šveden biteru (švedskoj grančici), a najviše kod Marije Treben u knjizi "Zdravlje iz božije apoteke". Ona kaže da taj lek leči sve, od slepila, gluvoće, kancera, otvorenih i hroničnih rana, prostrelnih rana, povreda... Pametno kaže Voja Antonić da poverenje prema nekom leku treba da bude obrnuto srazmerno dužini spiska bolesti koje taj lek navodno leči. Covece, ja nisam price o svedskoj grancici cuo od te Marije, vec od rodbine i najblizih prijatelja koji su imali licno iskustvo sa tim lekom. Zaista se puno hvale .A ti ako imas iskustvo kazi,ako ne ostavi se nadrilekara jer nije o tome rec. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Voleo bih da vidim da li može da ukloni tragove osipa na pregibu lakta. Ništa specijalno, samo to treba da sredim da bih mogao ponovo da doniram krv, a to je idealna prilika da vidim da li ima istine u toj legendi o švedskoj grančici. Nije samo legenda, vec i istina. Naravno da ne postoji lek za sve bolesti ali ona izgleda leci mnoge.Ti pokusaj pa javi, ali budi ozbiljan i redovno pij i mazi............ jednog dana neces imati nikakvih bolesti http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Zanimaju me vasa licna iskustva ukoliko ste je koristili jer i ja planiram da pocnem. http://www.google.rs...f89z84rIFEnd4AA brate drz' se ti spricera, jer ovo je ipak malo skuplje greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Најмање 10 година знам за тај лек и имам само позитивна искуства са њим а Марија Требен је била дивна жена,хришћанка и траварка. obi-wan, pink panter and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Kod mene u porodici povremeno neko koristi Aloju. U principu je isto za sve i svašta. Ja sam jednom prilikom sabio tu jednu bocu u roku od otprilike mesec dana. (po uputstvu). Nisam primetio da mi je nešto bolje, mada mi nije ni bilo loše, nego eto čisto vidla žaba da se konj... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Jedna moja rodjaka koristi grancicu kao melem za nogu koja je boli i kaze da joj pomaze.Moji brat nema problema sa sinusima kada je blago usmrkuje i trlja nos sa unutrasnje strane. Ja sam je koristio nakon posta kada sam pojeo malo vise prasetine nakon nedeljnog posta na vodi jer me je boleo stomak i bilo mi je mucnina, i mogu da kazem da me je ubrzo posle toga proslo. Jedan covek resio problem sa nekom koznom bolescu nakon sto je pio grancicu 20-ak dana. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 mislis pio i mazao u isto vreme Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2012 mislis pio i mazao u isto vreme Samo sam popio malo i stomacne tegobe su prosle.Da vam Ignjatije kaze, ako imate problema sa stomakom koristite svedku grancicu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 mislio sam na onog sa koznim obolenjem, pio i mazo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2012 mislio sam na onog sa koznim obolenjem, pio i mazo Samo je pio. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 svasta :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Што се тиче мазања,еликсир је јак,па се препоручује прво нанети невенову маст па онда еликсир. pink panter and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Evo neko moje iskustvo. Otkrili smo švedsku grančicu preko knjige Marije Treben " zdravlje iz Božije apoteke ". Moja pokojna tašta se bila razbolila od kancera na dojci a nakon godinu od operacije od leukemije. I to one najgore koja napreduje veoma brzo. Počeli smo pored tranfuzije da koristimo i čajeve iz te knjige. ( Brojs nam je bio radikalan ) Spravljali smo čajeve :neven , koprivu , hajdučku travu , revitu , kakao i med i Švedsku grančicu. Doktori su joj dali oko mjesec dana života najviše. Ona se oporavila i godinu dana je imala bolju krvnu sliku nego kćeri. Posle godinu se oped razboljela i preminula nakon 5 _6 mjeseci. Ona je za doktore bila medicinski fenomen. Švedskom grančicom sam mazao sinu desni kada je bio beba i meni se čini da je pomagalo i smanjivalo crvenilo i otok. Najviše mi se sviđa postupak pravljenja čaja u toj knjizi. Knjiga kao i ona od Brojsa ima jako sugestivno dejstvo pa ako ništa ono može da bude kao i placebo kod pijenja čajeva i Š. grančice. PS Milena tašta je godinu dana uživala i u unuku. Макрина and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Švedska grančica – Švedska gorčica Gde ima da se kupi to, i koliko kosta? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука