laetitia Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Будући да вољене и блиске људе често зовемо посебним именима, другачијим од оних којима их сви остали зову, да ли то код вас важи и за Христа? Ја често кажем ''Господе, Исусе Христе!'' и волим и сам звук тих речи, али такође Га ословљавам и другачије, као и све оне које волим. Никога у породици не зовем правим именом, већ то име модификујем да добију лично значење и да одговарају нашем односу. Не трудим се, то дође само од себе, просто ми излети из срца. dusha, w.a.mozart, Sherlock H. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 mnogo dobra tema... ja volim da kažem (Gospode) TI ZNAŠ! laetitia је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2012 То Ти знаш и ја често кажем. .smesko. Молим модераторе да преименују тему у да ли је душа свесна/бесвесна након сексуалних односа са туђом женом за време поста. :0104cheesy: Anette, Ignjatije and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Са Христом сам најличнији углавном када се љутим на истог, мада није само тад...има и неких других тренутака. Иван Ивковић, Sherlock H., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука