nishizawa Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Не рачунајући кувана јаја. Ја - чоколадном тортом. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Јој,ја исто! njamnjam Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 jajoš uvek nisam... verovatno i neću LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ако се јаја не рачунају - гибаница. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 jajoš uvek nisam... verovatno i neću LOL Децхко, па ти си православни хипстер w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 šta ćeš... ne ložim se baš na meso, šećer i belo brašno... pojeo sam belanac al vidim da se ne računa inače su me napali gibanicom(takodje) i salatama Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ја разваљујем месо. Шећер јок, никада нисам био неки љубитељ слаткиша (сем оних чоколадица страних) а бело брашно све мање. Али ГИБАНИЦА! :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ја сам мајмун.. требао сам ићи се причестити у цркву, но како је град далеко, нисам имао превоз :/ тако да сам се уфатио јаја и шунке хахахаххааххахахахаахах, још залио јеленом ух! Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Земунац Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ролована прасетина RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ја сам мајмун.. требао сам ићи се причестити у цркву, но како је град далеко, нисам имао превоз :/ тако да сам се уфатио јаја и шунке хахахаххааххахахахаахах, још залио јеленом ух! o tome pišu neki oci - tzv. duhovno pričešće. nekad se javi i u oblicima koji si opisao Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Sunka i jaja, od kad znam za sebe..............................ovog puta preskocio mladi luk....... www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midza Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ako ne racunamo jaje....onda kajmak u kombinaciji sa sirom, zatim paprika u pavlaci! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ako ne racunamo jaje....onda kajmak u kombinaciji sa sirom, zatim paprika u pavlaci! Dobro došao na forum...paprika u pavlaci je fenomenalna-još kad bi bila iz Sjenice Midza and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 o tome pišu neki oci - tzv. duhovno pričešće. nekad se javi i u oblicima koji si opisao ово баш и нисам разумео.. ваљда је једини начин да се причести баш у цркви, са вином и хлебом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 šalio sam se ,brate- ne zameri ali inače sam slušao mislim vladiku Porfirija kada je zaista pominjao duhovno pričešće... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука