Jump to content

Чиме сте се данас прво омрсили?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 99
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јој,ја исто! njamnjam

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

šta ćeš... ne ložim se baš na meso, šećer i belo brašno... pojeo sam belanac al vidim da se ne računa

inače su me napali gibanicom(takodje) i salatama

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам мајмун.. требао сам ићи се причестити у цркву, но како је град далеко, нисам имао превоз :/

тако да сам се уфатио јаја и шунке хахахаххааххахахахаахах, још залио јеленом ух! :)

Подели на овим сајтовима

Ја сам мајмун.. требао сам ићи се причестити у цркву, но како је град далеко, нисам имао превоз :/

тако да сам се уфатио јаја и шунке хахахаххааххахахахаахах, још залио јеленом ух! :)

o tome pišu neki oci - tzv. duhovno pričešće. nekad se javi i u oblicima koji si opisao

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako ne racunamo jaje....onda kajmak u kombinaciji sa sirom, zatim paprika u pavlaci!

Dobro došao na forum...paprika u pavlaci je fenomenalna-još kad bi bila iz Sjenice

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

šalio sam se ,brate- ne zameri ali inače sam slušao mislim vladiku Porfirija kada je zaista pominjao duhovno pričešće...

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...