Гости Guest Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 RYLAH, Саша M., Данијел Драгичевић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 HRISTOS VOSKRESE!! Лидија Миленковић and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Весна, katja, Sherlock H. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 iron maiden Hristos vaskrse iron maiden victory78 Драги форумаши ал'сам вас пожелио, мало је рећи! Желим нам све најбоље за празник. Да прославимо у миру и весељу. Да сви истрајемо на путу и да нам добри Господ подари спас. ХРИСТОС ВАСКРСЕ, РАДОСТ ДОНЕСЕ. мало ми је рука повријеђена пе немогу нешто нарочито да куцкам по тастатури. зато постављам један од прошлогодишњих радова. надам да ће да допринесе љепоти странице. Sherlock H., Лидија Миленковић, Саша M. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lPOO9DPgQoE Лидија Миленковић and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 vaistinu Vaskrse! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Svim forumašima i njihovim porodicama želim dobro zdravlje, spokoj, napredak i blagostanje! Hristos vaskrse , radost donese! RYLAH, w.a.mozart, Sherlock H. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Sretan vam Uskrs.! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 vaistinu http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=mC49yGmtusA Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Моја порука за Ваксрс ове године : Људи like-ујте, народи чујте .... http://www.youtube.com/watch?v=iuczNQonTXQ&sns=em Sent from my New iPad using Tapatalk HD Таша, Весна, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Sretan vam Uskrs.! Хвала Кајо жива била ! Sent from my New iPad using Tapatalk HD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 moja poruka : Volite ,prastajte ,radjajte !!!!!!! Драшко, Pantera, Sherlock H. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 moja poruka : Volite ,prastajte ,radjajte !!!!!!! svidja mi se Tanja tvoja poruka daj Bože da oprostimo i da nam se opsrosti, da volimo i budemo voljeni i da se umnožimo (to je meni prioritet do sledećeg Vaskrsa :cheesy2: daj Bože ) daj Bože svima!!!! Hristos vaskrse Ljudi divni ste!!!! Mironosica and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Весна and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука