мирођија Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 А што лупа глупости? Јер што назива ствари правим именом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 kad je i Aca pokleko pred fbookom i broji lajkove onda znači da je fbook ozbiljan igrač LOL Па кад ми стижу обавештења на маил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Baka lupa gluposti, najblaže rečeno. Al baka je pa joj se oprašta. Срећом си нашао разлог да јој опростиш иначе бака ока не би склопила. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Смисленије питање је шта ће нам 250 посланика? Kako mozes tako glupo pitanje da postavis? Pa da ne treba, ne bi ih ni bilo toliko... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Kako mozes tako glupo pitanje da postavis? Pa da ne treba, ne bi ih ni bilo toliko... Ствар је у томе што je сасвим јасно да их не треба толико, јер многи од њих готово да и не долазе на своје радно место, а примају дебелу плату (и њиховим недоласком Скупштина нормално функционише). А за њихову плату дајемо сви ми, хтели не хтели. Са друге стране, поменуте Цркве подижу донори (ако ни због чега другог, а оно што је њима то потребно - што би то ико приговарао, како људи троше властити новац?) . Та градња никако не утиче на нашу "сиротињу" (не узима се од ње, што се не би могло рећи за посланичке, залудне, плате). Закључак: нелогична је и крајње блентава замена теза у стилу "граде се Цркве а народ гладан, жедан, го и бос". мирођија, Apis and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Ствар је у томе што je сасвим јасно да их не треба толико, јер многи од њих готово да и не долазе на своје радно место, а примају дебелу плату (и њиховим недоласком Скупштина нормално функционише). А за њихову плату дајемо сви ми, хтели не хтели. Са друге стране, поменуте Цркве подижу донори (ако ни због чега другог, а оно што је њима то потребно - што би то ико приговарао, како људи троше властити новац?) . Та градња никако не утиче на нашу "сиротињу" (не узима се од ње, што се не би могло рећи за посланичке, залудне, плате). Закључак: нелогична је и крајње блентава замена теза у стилу "граде се Цркве а народ гладан, жедан, го и бос". OK ne ulazim u to, to su interne verske i vernicke stvari... ja samo pitam zar nije bolje da npr. crkva savetuje donatore da umesto sto daju novac za crkve (jer zaista je malo bzvz da jedno seoce ima tri crkve kad su ocigledno i velike velegradske bogomolje gotovo prazne osim na velike datume kad svi pojure u crkvu da pokazu kolki su hriscani) oni eventualo taj novac doniraju samoj crkvi pa nek onda ona sa njim upravlja kako misli da je najpametnije. Onda, na primer, umesto da jedno selo dobije tri crkve, sela koja nemaju ni jednu mogu dobiti tu jednu. Poenta je da bi se onda novac mnogo pametnije koristio... i to ne samo za izgradnju crkava nego i u humanitarne i razne druge svrhe... Ne kritikujem, nije moja stvar... samo laicki predlazem i pitam... ako sam nalupao gluposti ne zamerite w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 OK ne ulazim u to, to su interne verske i vernicke stvari... ja samo pitam zar nije bolje da npr. crkva savetuje donatore da umesto sto daju novac za crkve (jer zaista je malo bzvz da jedno seoce ima tri crkve kad su ocigledno i velike velegradske bogomolje gotovo prazne osim na velike datume kad svi pojure u crkvu da pokazu kolki su hriscani) oni eventualo taj novac doniraju samoj crkvi pa nek onda ona sa njim upravlja kako misli da je najpametnije. Onda, na primer, umesto da jedno selo dobije tri crkve, sela koja nemaju ni jednu mogu dobiti tu jednu. Poenta je da bi se onda novac mnogo pametnije koristio... i to ne samo za izgradnju crkava nego i u humanitarne i razne druge svrhe... Ne kritikujem, nije moja stvar... samo laicki predlazem i pitam... ako sam nalupao gluposti ne zamerite А одакле ти информација да су "велеградске богомоље" празне? Ја живим у Београду и моја Црква је сваке недеље дупке пуна. Интересантно је да неко ко не иде у Цркву говори о броју присутних у Цркви. Такође, одакле ти информација да Црква не саветује потенцијалне доноре? Мислиш да у Цркви не постоји, да тако кажем, словесно каналисање жеље да се дарује, да се другима помогне? Очигледно не пратиш рад Цркве. poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 А одакле ти информација да су "велеградске богомоље" празне? Ја живим у Београду и моја Црква је сваке недеље дупке пуна. Интересантно је да неко ко не иде у Цркву говори о броју присутних у Цркви. Vase reci... sa ovog foruma... Такође, одакле ти информација да Црква не саветује потенцијалне доноре? Мислиш да у Цркви не постоје, да тако кажем, словесно каналисање жеље да се дарује, да се другима помогне? Очигледно не пратиш рад Цркве. Zasto ste ih onda savetovali da u jednom selu grade cak tri crve? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Vase reci... sa ovog foruma... Zasto ste ih onda savetovali da u jednom selu grade cak tri crve? Не знам која је то Црква у Београду празна, заиста. Био сам у многима и све су биле, недељом, пуне. Једно је савет, а друго је нечија жеља да принесе дар како хоће и где хоће (питање је колике су то Цркве, мођжда се ради о малим капелама). Дар је ствар личности која дарује. Не треба ту само гледати профитабилност, корист, економију ("дебело црево", како рекох). Колико пута сам био и сам критикован што неким људима носим на поклон оно што већ имају. Али, ја нисам ни носио са разлогом што они то немају, већ што сам желео да дарујем и да то нешто имају од мене. Дар је нешто што је изнад користи, изнад употребне вредности. Бар ја то тако схватам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Да је тај човек уместо цркве отворио коцкарницу, нико не би реч рекао зашто још једна коцкарница! kirios1 and poelbuster је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Владан, feeble, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Тема већ постоји: https://www.pouke.org/forum/topic/18601-%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B7-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%88%D1%83%D0%BC%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%81%D0%BD/ Весна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Aхахахахахахахахахахахаха!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Zar nije mogla da se izgradi skola,dom zdravlja,prodavnica,pogon,farma,...??? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 evo ga jos jedan novinar 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука