Гости Guest - . . .- Написано Април 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1k10_ukkMr8 Да нису потребне не би их правили... како диван и једноставан одговор. Бако, свака част! ivona, RYLAH, sleki and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Стварно, шта ће им три цркве "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Стварно, шта ће им три цркве Вероватно да би новинарка имала материјал за постављање глупих питања. Бојан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Смисленије питање је шта ће нам 250 посланика? kirios1 and Mono је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Koji LOL je ova baba... predlažem je za admina-bila bi bolja od većine Apis, sleki and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Vise pameti ima u recima ove bake nego u celoj akademskoj zajednici. мирођија and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Ајде мичи ми се 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Да копирам свој коментар са фејса (већ имам 12 лајкова ): Баба, не разумеју они тебе! Они размишљају дебелим цревом и дебело црево им је мера свих вредности! Name је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Baba carica Moci, nemoj to molim te, sve bi nas banovala, mislim NAS Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Мисим није због скупоће него у литургијском смислу "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Vise pameti ima u recima ove bake nego u celoj akademskoj zajednici. mi imamo akademsku zajednicu? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 mi imamo akademsku zajednicu? pa i to sto kazes.izgleda da je nemamo w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Да копирам свој коментар са фејса (већ имам 12 лајкова ): Баба, не разумеју они тебе! Они размишљају дебелим цревом и дебело црево им је мера свих вредности! kad je i Aca pokleko pred fbookom i broji lajkove onda znači da je fbook ozbiljan igrač LOL И.стојковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Српкиња бре! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
migimunz Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Baka lupa gluposti, najblaže rečeno. Al baka je pa joj se oprašta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука