Mironosica Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Тако је ... како си знала? Ја мислио да само ја и још пар нас који смо чули причу зна за то..кад оно! i njoj je reko jedan coek na jednom mestu, kod jednog coeka .... Макрина је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 i njoj je reko jedan coek na jednom mestu, kod jednog coeka .... a taj čoek si ti... po svemu sudeći Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 a taj čoek si ti... po svemu sudeći "Taman se dan od noci odvajao kad ono, no je bolje da ne znamo ni ja ni ti za ovo ...." Макрина је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука