Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Pretpostavljam da ste svi vec , i narezali ga (ukoliko niste, mozete koristiti program ImgBurn), tako da instalacija moze da pocne [/background] Pre instalacije, potrebno je da boot-ujete tako sto cete u podesavanjima BIOS-a namestiti CD/DVD Rom kao FirstBootDevice. Pri boot-ovanju pojavice se ovakva slika: To je logo Beta verzije Zatim, potrebno je sacekati da se sa diska ucitaju svi fajlovi potrebni za instalaciju. Posle toga, dobicete ovakvu sliku Dovoljno je kliknuti Next. Zatim na sledecoj slici kliknite na Install now Zatim treba da unesete serijski kod, koji je isti za sve korisnike i nalazi se na Microsofto-ovom sajtu na stranici gde preuzimate ISO fajl. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Zatim izaberiti Upgrade ukoliko imate Windows 7 i zelite da sacuvate sva podesavanja. U suprotnom pritisnite Custom. Zatim sledi prozor instalacije. Ukoliko ste instalirali Windows 7 pre, ovo vam je poznato Na kraju je potrebno uneti ime racunara Na sledecoj slici je dovoljno izabrati Use express settings naravno, ako ste napredniji korisnik vi cete izabrati Custom gde mozete izabrati razna podesavanja kao sto su automatski apdejt racunara, zatim tip konekcije na internet i slicno. Na sledecoj slici treba da ukucate vasu email adresu Kada i to zavrsite, pojavice vam se ovakav prozor Klikom na Desktop, pojavi vam se ovakva slika [/background] Uzivajte Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ja cekam windows 10... ipak je to okrugli broj... Zayron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Инсталирао сам и могу да вам кажем да веома моћно изгледа. Но, приметио сам да ми не ради Java. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Sve više to nekako liči na Linux, valjda na Ubuntu najviše. Ja bih nainstalirao ali ne znam šta s antivirom, ne kupuje mi se. Ustvari imam ga na svom PC i to odličan, F-Secure profi, svi ga dobijemo besplatno od Telefonice O2 ali u tom paketu kao gratis važi za samo jedan PC a za verziju s 5 PC treba doplatit. A koliko dugo ta beta verzija osmice bude gratis, free? Pola godine ili godinu dana ili nešto treće? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука