Гости Guest - . . .- Написано Април 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Можете и да кажете зашто вам је омиљена. Уједно, шта мислите о навали ових турских серија и шта конкретно мислите о Првој српској телевизији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Gledam samo Mr.Monk Sviđa mi se zato što je Monk luckast sa jedne strane opsesivno kompulsivan bolesnik a sa druge strane genijalac.A i njegova ljubav prema pokojnoj ženi je skoro hrišćanska skroz. Tusrske ne gledam niti sam pokušala niti ću.Ne volem. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ја волим да гледам ТВ квиз Слагалица на РТС-у. Добар је то тренинг за мозак, а кратко траје и не оптерећује 4869 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Lov i ribolov ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Voleo sam da gledan Orano doba sa Lanetom Gutovićem. Ponekad pogledam Slagalicu ili neki film na TV Vojvodini. A za Prvu, čini mi se da se oni i Pink tamiče ko će da bude gori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Постоји само једна серија. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Постоји само једна серија. а ђе се она даје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 На HBO. Мада сваку епизоду можеш да скинеш и са нета истог дана кад је прикажу на ТВу. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Студио Б-Духовници, Агапе, Ниво 23 РТС-Ј. Мемедовића, Квадратура круга Хистори понеки фудбал на Спорт клубу понекад Манка и др. Хауса ТВ Војводина-Петказање Кад боље размислим, доста је и гледам!?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука